Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Osztrák lap riportja a magyarországi antiszemitizmusról

Megerősödött az antiszemitizmus Magyarországon a Gyurcsány Ferenc balatonőszödi beszédének nyilvánosságra kerülése óta eltelt időben - írta vasárnapi számában a bécsi Die Presse.

Mindennapos, hogy szidalmazások érnek - idézte a lap riportja Köves Slomót, a Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbiját. A zsidók elleni nyílt ellenségeskedés csak 2006 óta érezhető, azelőtt tulajdonképpen minden a legnagyobb rendben volt - mondta a rabbi a konzervatív napilap budapesti tudósítójának. "Sok országban jártam, de nem láttam az integrációt jobban segítő országot annál, amilyen a 2006 előtti Magyarország volt".

A választóvonalat Gyurcsány Ferenc elhíresült "hazugságbeszéde" jelentette, amely alapjaiban rázta meg az országot. Sokan arculcsapásként értelmezték a beszédet, sokan kétségbe vonták a Gyurcsány-kormány legitimitását. A társadalom széles köreinek renitens magatartása tüntetésekben és utcai zavargásokban csapódott le - írta a lap.

Az újság megszólaltatta Novák Attila történészt, a Szombat című lap szerkesztőjét is. Novák szerint a 2006 utáni években megindult az ország "weimarizálódása". Az államhatalom gyengülése miatt sokan elvesztették biztonságérzetüket, ehhez járult a gazdaság mélyrepülése és a politikai elit körében burjánzó korrupció. Mindez ideális táptalajt jelentett a "szélsőjobboldali" Jobbik számára - vélekedett Novák. A párt népszerűségének hirtelen megerősödése félelmet vált ki a magyar zsidóságban.

Főként az idősebbek tartanak attól, hogy a radikális jobboldal kiüresíti a demokratikus intézményeket, és hogy az ország a két világháború közti állapotokhoz közelít. Feldmájer Péter, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke rendkívül aggasztó folyamatokat lát érvényesülni.

Az elmúlt években megnőtt a zsidók elleni tettleges támadások száma. Most, hogy a Jobbik a parlamentben ül, attól lehet tartani, hogy a párt még inkább beviszi az antiszemitizmust a közbeszédbe - mondta.

Felidézte, hogy amikor egy éve egy zsidó fiatalembert a származása miatt bántalmaztak, a feljelentést követően a rendőrök csak annyit mondtak, örülhet, hogy nem verték meg jobban. A rendőrség - mondta Feldmájer - csak azután fogta el a tetteseket, hogy a Mazsihisz ráirányította a nyilvánosság figyelmét az esetre.

"Az antiszemitizmus betegség, amely soha nem múlik el" - mondta. Arról, hogy miként lehetne megállítani az erős antiszemita áramlatot, Feldmájer úgy vélekedett, hogy egyrészt törvényekkel kell visszaszorítani, másrészt "érzékennyé kell tenni" rá a gyerekeket az iskolában.

Köves Slomó szerint a zsidóság legnagyobb ellensége a tudatlanság. A nyitottság a megoldás kulcsa, még jobban kell törekedni a zsidó kultúra megismertetésére - mondta a rabbi a Die Pressének.

Olvasóink írták

 • 17. vonLichthofen 2010. június 29. 14:49
  „meir, itt van néhány szemelvény Theodor Herzl könyvéből, amit a Baseli kongresszus után állított össze.

  Idézem a nagy konspiratort
  "Alapvető jkelentőségű az, hogy a zsidók szenvedése... fokozódjon. Ez a szenvedés fog segíteni bennünket céljaink elérésében. Van egy nagyszerő ötletem. Fokozni kell az antiszemitizmust és likvidálni a zsidó vagyont. Az antiszemiták segíteni fognak ebben ugy hogy megerősítik a gyűlöletet és az elnyomást a zsidók ellen. Az antiszemiták lesznek a mi legjobb barátaink céljaink elérésében. ´
  Theodor Herzl, Basel, The First zionist Congress

  Más - Steiner Slomo követelése nem más mint egy már elfogadott terv arra, hogy Magyarországon bevezessék a Judaica Studiumokat, megváltoztassák a felnövő nemzedékek világképét és világlátását. Ez nem először fordul elő a Steiner Slomok terveiben. A Die Presse kinek a kezében van?
  Nem kerül csak egy telefonhívásba a Dohány Utcából, hogy a Die Presse iziben előálljon egy a magyarok antiszemitizmusát elemző sőt bizonyító cikkel?

  Ez az egész hajcihő csak a talaj lazítása a régi szokás és módszerek szerint, hátulról mellbe.
  Amire felébredünk meg oda a magyar kultura, a magyar nyelv, a magyar hazafiság a Magyarok Országa.

  Könyörgöm meir, ne tizenheteskézz le!!!!”
 • 16. Ramszesz 2010. június 28. 15:15
  „#4meir:izrael=terrorállam”
 • 15. Ramszesz 2010. június 28. 15:04
  „#14meir:És most ugyanezt teszitek a palesztinokkal...Izrael egy terrorista, rasszista állam. Ma már nem az az antiszemita, aki utálja a z-ket, hanem az, aki hogy hogy nem valamiért sérti a <moderálva> érdekeit. Ha már
  valaki kritzálni meri izraelt, egyből rásütik, hogy antiszemita...”
 • 14. meir 2010. június 28. 14:12
  „4-es!
  miert?? talan kezet kellett volna csokolnunk nekik hogy kiirtottak a szuleinket,nagyszuleinket,gyerekeinket
  a gazkamrakban,es az Einsatzkommandos altal???
  jomagam Buchenwaldban lottem le egy Naci ferget,aki meg Auschwitzban a szemem lattara verte halalra a fiveremet!!Nem bantam meg!!!!!
  6-os!!
  -no es ha ti folyamatosan Nem szerettek minket, - nekunk vajon miert lenne kotelezo szeretnunk titeket!??
  10-es!!
  elfelejtesz valamit!!
  a zsido vallas nelkul a Keresztenyseg-(az Iszlam sem!!)- sosem letezhetne!! ugye Yeshua-(Jezus)- egy zsido ferfi volt aki Beith Leem-ben szuletett,es szarmazasilag a Galilea-i N´zzer´th-bol ered!!Anyja Miryam,Apja Yehoshue
  szinten zsidok!!Yeshua 13-evesen mint minden zsido ferfi,Bar-Mitsvat tett a Yirshalaim-i Templomban!! folytassam??”
 • 13. FW190 2010. június 28. 09:35
  „Jelenleg egyetlen igazán fasiszta állam van a világon: Izrael. Ha egy ilyen kaftános kezd kioktatni az
  elfogadásról annak különös bája van. Lehet, hogy meg kellene mutatni neki Gázát?! Egy fenét!
  Pontosan tudja mi folyik ott, és pont ettől olyan gyomorforgató ez az egész!
  Kéretik ezt a hozzászólást nem moderálni, mert nincs benne semmi durvaság. Csak tények. Köszönöm!”
 • 12. Csetneky 2010. június 28. 09:34
  „Lám-lám, már az osztrákok is tudják, hogy a magyarországi anteszemitizmus megerősödéséről IS böszme Fletó tehet. Börtönbe az ilyen anteszemitával! :)”
 • 11. k2968 2010. június 27. 18:53
  „Hát én nem bánnám ha soha nem tudtam volna meg pár dolgot a zsidókról a cionizmusról meg még pár dologról.Sajnos egyre többet ismerek meg és ez félelemmel tölt el.(Nem a gárda egyenruha)”
 • 10. SC 2010. június 27. 18:40
  „Én mindenek előtt azt szeretném,hogy a gyermekeim a magyar kultúrát tegyék magukévá!
  Hatalmas,kimeríthetetlen tárház!
  Aztán miután keresztény emberek vagyunk,szívják magukba a keresztény kultúrát.
  És mivel ehhez egy élet sem lenne elég,a zsidó kultúrának már nem hiszem hogy maradna idő...
  Nem baj,ugye?”
 • 9. k2968 2010. június 27. 18:39
  „illetve már kezdek képben lenni.....”
 • 8. Ramszesz 2010. június 27. 18:29
  „Olvasd el a talmudot és megtudod!

  A zsidó Talmud néhány tanítása.
  Erubin 21b Aki nem engedelmeskedik a rabbinak, az halált érdemel és a pokolban forró ürülékben fog főni.
  Moed Kattan 17a. Ha egy zsidó kísértést érez arra, hogy valami rosszat cselekedjen, akkor menjen egy olyan városba, ahol őt nem ismerik és tegye ott a rosszat.
  Egy zsidó megütése az ugyanaz mint Isten megütése. Sanhedrin 58b. Ha egy gój megüt egy zsidót, azt meg kell ölni.

  Sanhedrin 57a. Egy zsidó nem köteles egy gój ("Cuthean") munkáját megfizetni.
  A zsidóknak felsőbbrendű jogi státuszuk van. Baba Kamma 37b . "Ha egy zsidó megsebesíti egy Kánaáni ökrét, akkor nem tartozik semmivel. Ha ha egy Kánaáni sebesíti meg egy zsidó ökrét, akkor az ökör értékét meg kell fizetnie."
  Baba Mezia 24a . Ha egy zsidó talál egy tárgyat, amelyet egy gój ("pogány") veszített el, akkor azt nem kell visszaadnia.(Ez a Baba Kamma 113b is alátámasztja). Sanhedrin 76a. Isten nem fog megkímélni egy olyan zsidót, aki lányát egy idős emberhez adja, gyermekkorú fiának feleséget keres vagy visszaad egy talált tárgyat egy Cutheannak..."
  A zsidók kirabolhatnak és megölhetnek nemzsidókat. Sanhedrin 76a. Ha egy zsidó megöl egy gójt ("Cuthean"), akkor őt nem büntetik halállal. Amit egy zsidó egy gójtól ellop, azt megtarthatja.
  Baba Kamma 37b A gójokat törvény nem védi és Isten a pénzüket "Izraelnek szánta".
  Sanhedrin 106a. Az mondja, Jézus anyja egy kurva volt: "Ö, aki hercegektől és kormányzóktól származott, ácsok kurvája volt. A soncino kiadás Shabbath 104b lábjegyzete azt állítja, hogy a Talmud cenzúrázatlan szövegében az áll írva, hogy Jézus édesanyja "Mirjam a fodrász"-nak sok férfival volt viszonya.
  Káröröm, mert Krisztus fiatalon halt meg. Sanhedrin 106 kárörömének ad kifejezést, mert Krisztus fiatalon halt meg:" Hallottad, mennyi idős volt Balaam (Jézus)? - azt felelte: Igazából azt nem állapították meg, de mivel az áll a Szentírásban, hogy gonosz és álnok emberek életük felét sem érjék meg, ebből az következik, hogy 33 vagy 34 éves volt."
  Soferim 15, 10. szabály. Rabbis Simon ben Yohai a következőt mondta:"Tob shebe goyyim harog ", (azaz a gójok legjobbjait is meg kell ölnötök.)
  Ez az eredeti babilóniai Talmud eredeti héber része, ahogy 1907-ben a zsidó enciklopédia idézi Funk és Wagnalls kiadásában Isidor Singer összeállításában, a gójok címszó alatt (617. oldal)
  "A gójokról Zalman azt mondta: A gójok lelke teljesen más és alacsonyabbrendű. Teljesen gonoszak mindenféle megváltható tulajdonság híján.". Következésképpen Shneur Zalman rabbi tanításainak a gójokra vonatkozó része változatlanul bántó. Anyagi javaik szemétből származnak. Valójában saját maguk is szemétből származnak, ezért is vannak többen mint a zsidók, mert a pelyva mennyisége mindig nagyobb mint a magé. Minden zsidó születésétől fogva jó, minden keresztény születésétől fogva rossz."
  A zsidó törvény értelmében a keresztényeket ki kell végezni. Izraeli tóratudósok a következőképpen döntöttek:
  "A tóra tartalmazza hogy a Jövendő Világban minden népnek helye lesz. De nem minden vallásos gój érdemli meg az örök életet erkölcsileg, ha vallásukat tekintjük. Amíg a keresztények általában elfogadják a héber bibliát mint Isten igazát , sokan közülük (azok, akik Jézus ún. isteni voltát elismerik), azok bálványimádók a Tóra szerint, halállal büntetendőek és biztosan nem fogják az új világot élvezni.(" Izraeli Mechon-Mamre weboldal, 1999 augusztus 7, Hayyim Vital St., Jerusalem, az elfoglalt Palesztína. ("Mechon Mamre: tóratudósok egy kis csoportja Izraelben...").
  Ezen az internet címen utánnanézhetsz: www.mechon-mamre.org/jewfaq/gentiles.htm
  1. Könnydén kikerülted a fasisztoid gondolataid reflexióját, a faji alapon történő megkülönböztetésre vonatkozóan...

  2. Ja. Valahonnan lőnek, ők elpusztítanak egy palesztin házsort, ha van ott valaki, ha nincs. Meg kell nézni mennyi civil halt meg legutóbb is... Nézted a felvételeket is?
  Amúgy ez se érv arra az ostobaságra, hogy ők a nagy bátrak, akik mindg győznek. Milliárdokat kapnak amerikától hadianyagban, annyi fegyverük van /atom is/ hogy erőfölényük van...

  Ezzel szépen vissza is élnek. Pl. nem fúrhatnak kutat palesztin területen, csak izraeli engedéllyel. Tudtad? Egy izraeli medencés kibuc szomszéd palesztin településen vízfejadag van? Hogy a palesztinok nem öntözhetik földjeiket?

  Tetszik, nem tetszik, ez (is) igazság!”
 • 7. k2968 2010. június 27. 17:49
  „Köves Slomó szerint a zsidóság legnagyobb ellensége a tudatlanság. A nyitottság a megoldás kulcsa, még jobban kell törekedni a zsidó kultúra megismertetésére - mondta a rabbi a Die Pressének.

  Hogy egy kicsit én is gonoszkodjak.
  Melyiket meséljük el a gyermekeinknek?A talmudot vagy a bölcsek jegyzőkönyveit?
  Ha én nem tudom elfogadni a bennük foglaltakat,akkor gyermekeink vajon hogyan?
  Bár lehet hogy ha szó szerint veszik az írásokat akkor lesznek igazán fajgyülölők.”
 • 6. k2968 2010. június 27. 17:38
  „Hmm.Az antiszemitizmus mindig is létezett.Együtt éltünk az előitéletekkel elfogadtuk a zsidókat.De az elmúlt pár év(tized)ben folyamatosan okot adnak rá hogy ne szeressük őket.Én még pár héttel ezelött semleges voltam velük szemben.De van itt valaki akinek a stílusa miatt megváltozott a véleményem.”
 • 5. LAZA 2010. június 27. 15:57
  „Már elnézést kell kérnem Slomótól Pétertől de akár meir-től is.
  Engem a zzsidó kultúra egyáltaln nem érdekel! Nagyon valószinü az,hogy a hátra lévő éveimet sem annak a megismerésével fogom eltölteni.Viszont jó szokásomhoz hűen sem a zsidókat sem a cigányokat sem pedig semmi féle más nációkat nem szoktam üldözni!Meggyőződésem az ,hogy a magyar lakosság túlnyomó többsége igy van ezzel!
  Annak a sírás rívásnakamit viszont itt Slomó és Péter úrak folytatna egyáltalán nem tudunk örülni.
  Főleg mst már külföldi liberális újságok felé!
  Itthon már egyrre kevesebb orgánum ad teret az ehhez hasonló valótlanságoknak.
  Abba kéne hagyni és inkább segíteni kéne azon az országon ahool egészen kíválóan élhetnek.és nyugalombann!”
 • 4. Ramszesz 2010. június 27. 15:57
  „Félek,h az alábbi szösszenet nem marad meg itt sokáig....:
  Zsidó tömeggyilkosok, bosszúállók - a II. világháború utáni igazi holokauszt
  Nem régen közvetítette az egyik izraeli televíziós csatorna azt a beszélgetést, amiben a még életben levő zsidó partizánok mondták el a II. világháború utáni Németországban a német katonák és a polgári lakosság elleni bűntetteiket és mesélték el egy kötetlen hangú beszélgetés keretében a sikeres és sikertelen gyilkos terveket.

  Avengers
  Magukat a történelmi igazságnak megfelelően Avengers-nek (Bosszúállóknak) nevező csoport tagjai angol és amerikai katonai egyenruhákba öltözve csöngettek be a volt német tisztek lakásaiba, rángatták ki őket az ágyból és mindenféle időpocsékoló bírósági herce-hurca nélkül ölték halomra a vélt vagy valós bűnöket elkövetett embereket.
  "Én akkor sem tekintettem, és ma sem tekintem magam gyilkosnak" - nézett bele a kamerákba Simcha Rotem, a zsidó halálkommandó egyik volt vezetője. A Szimon Ratajzer néven Varsóban született 84 éves Rotem elmesélte, hogy Nava Abba Kovner nevű, a háború alatt Kelet-Lengyelországban harcoló zsidó partizán barátjával hogyan akarták megmérgezni az amerikaiak által felállított hadifogoly táborokban összegyűjtött 28,000 volt német katonatisztet. "Mindet meg akartam ölni, de sajnos ez az akciónk nem sikerült" - nyilatkozta Rotem.
  "A következő tervünk már nagyobb sikerrel járt" - vette át a szót a litván származású Joseph Harmatz, a stúdióban Rotem mellett ülő másik Bosszúálló. Harmatz pékként dolgozott az amerikai hadsereg által őrzött német hadifogoly táborban. A volt sütőmester állítása szerint a Franciaországban működő zsidó ellenállási mozgalom gumitartályokban arzént küldött neki. A Párizsból érkezett halálos mérget Harmatz három ezer darab kenyérhez elegendő tésztába keverte bele, amiből 2,280 német hadifogoly evett. Az esetről a korabeli tudósítások is beszámoltak, miszerint több mint kétszáz embert kórházba kellett szállítani, de halálesetekről akkoriban nem szóltak a hírek. "Nekünk (a háború alatt) el kellett menekülnünk és (a szenvedéseinkért) egyszerűen csak bosszút akartunk állni" - magyarázta széles mozdulatokkal a nézőknek Joseph Harmatz.
  A német hadifoglyoknak adott arzénnal kevert kenyérről szóló történet hitelességét Aaron Breitbart, az egész világra kiterjedő nácivadász akcióiról elhíresült Simon Wiesenthal Központ vezető munkatársa nem csak hogy megerősítette, de helyénvalónak is tartotta: "Igen, a mérgezett kenyér terve elfogadható volt.... ez nem egy olyan történet, amit valaki a kisujjából szopott ki, hanem ez egy igaz és megvalósított terv volt, csak a végeredményt (hogy hányan haltak meg) nem tudjuk" - mondta Breitbart.
  Michael Bar-Zohar, a Bulgáriában született, Izraelben élő zsidó író egyik könyvében is foglalkozik a Bosszúállókkal. A "The Avengers" című, Izraelben nagy sikert aratott könyvében Bar-Zohar részletesen feldolgozza a Bosszúállók Izrael állam megalakulása előtti európai történetét. A könyv egyik fejezete beszámol arról a tervről, hogy a zsidó partizánok a háború után hogyan akarták megmérgezni öt porig bombázott, romjaiban még füstölgő német nagyváros csodával határos módon megmaradt ivóvíz készletét. Ennek a tervnek a létezését Simcha Rotem is megerősítette a beszélgetés során, hozzátéve, hogy "ebből azért nem lett semmi, mert attól féltünk, hogy ártatlan emberek sokasága (a győztes angol-amerikai katonák) is könnyen áldozattá váltak volna."
  Végül nem csak az emberek tömeges halálát okozó ivóvíz mérgezési terveket, de több más, például Dachauban és Nürnbergben tervezett, de végre nem hajtott gyilkos akciót a háború után megalakult és később a független zsidó állam 1948 májusi kikiáltását követő első vezetését alkotó zsidó tanács tagjai nem tartották megvalósíthatónak - olvasható Bar-Zohar 1967-ben megjelent, Németország 1945-1946-os történelmének egy keveset emlegetett, szomorú pillanatát megvilágító könyvében.
  Zsidó tömeggyilkosok
  Közvetlenül a II. világháború után Lengyelországban 277 börtönben és 1255 kommunista koncentrációs táborban több mint 200 ezer német származású polgári személyt gyűjtöttek össze. Sztálin írásos parancsára a haláltáborok vezetőit szándékosan az addig üldözött zsidók közül válogatták, akik éheztetéssel, kínzásokkal és szadista kegyetlenkedésekkel 80 ezer német származású civilnek, többségében nőknek és gyerekeknek az életét oltották ki.
  Sztálin marsall, a Szovjetunió kommunista pártjának főtitkára és a Vörös Hadsereg főparancsnoka 1945 novemberében a Közép- és Kelet- Európát megszálló szovjet csapatok egyik első és legfontosabb feladatának azt jelölte meg, hogy népnevelési és nácitlanítási célból gyűjtsék össze és deportálják Németországba a megszállt területeken élő német származású polgári lakosságot.
  A háborút Moszkvában átvészelt, és a szovjet fővárosból hazaküldött lengyel kommunisták Varsóban is nekiláttak a parancs végrehajtásának. Haladéktalanul felállították az Állambiztonsági Hivatalt (Office of State Security) aminek az élére - Sztálin külön utasítására - a zsidó származású Jacob Bermant nevezték ki. Berman a hivatalhoz tartozó alosztályok, börtönök és koncentrációs táborok élére olyan zsidókat állított, akiknek rokonait a nácik elpusztították, és a szovjetek biztosak lehettek abban, hogy megvan bennük a feladat végrehajtásához szükséges bosszúállási vágy.
  Jacob Berman
  A szovjetek által megkövetelt, és teljes mértékben támogatott bosszúhadjárat azonnal beindult: a Jacob Berman vezette ÁBH emberei a Lambinowice (német neve Lambsdorf) melletti átnevelő táborból fiatal német nőket és lányokat mezítláb hajtottak ki a városka határában levő szántóföldre, ahol korábban több mint 500, a háború alatt kivégzett lengyelt temettek el. A nőket arra kényszerítették, hogy a mész nélkül sebtében elhantolt holttesteket kiássák, melléjük feküdjenek, csókolgassák és közösüljenek a már régen oszlásnak indult hullákkal. A táborba visszahurcolt lányok és asszonyok közül hatvannégyen meghaltak a pár nap múlva kitört tífuszjárványban.
  Lambinowice-i koncentrációs tábor
  Jacob Berman a Swietochlowice nevű felső-sziléziai kisváros (német neve Schwientochlowitz) mellett létrehozott kommunista koncentrációs tábor parancsnokának Shlomo Morelt, egy 26 éves zsidó partizánt nevezett ki. Morel szüleit és rokonait a németek Auschwitzban megölték, csak ő és az egyik unokaöccse élte túl a német koncentrációs táborokat.
  A swietochlowice-i táborba az első, német származású polgári személyekkel teli vasúti vagonok érkezése után este 10 óra körül Solomon Morel besétált az egyik barakkba és pálcájával a csizmás lábát verve közölte a rabokkal: "Engem Morelnek hívnak és zsidó vagyok. Az egész családomat kiirtottátok Auschwitzban. Ott megesküdtem, ha élve kikerülök, mindent visszaadok nektek.... a mai naptól kezdődően megfizettek azért, amit csináltatok".
  A lambsdorfi történet és a fenti idézet egy zsidó származású amerikai történész professzor több európai országban végzett hétévi kutatómunkájával és kétszáz túlélő szóban és írásban tett vallomásának felhasználásával készült könyvéből való. A már elhunyt John Sack sok nehézség után 1993-ban tudta megjelentetni a Szemet szemért: elhallgatott történetek a zsidók által a németek ellen 1945-ben elkövetett bosszúhadjáratról című könyvét.
  A könyv Wrath of Solomon (Solomon bosszúja) nevű fejezete hosszan részletezi a túlélők visszaemlékezéseit Shlomo Morel kegyetlenkedéseire. (Angolul ITT elolvasható)
  "Az őrök kisméretű kutyaházakba kényszerítettek a nőket és a gyerekeket és megparancsolták nekik, hogy ugassanak, és aki nem ugatott elég hangosan, vagy engedély nélkül abbahagyta, azt ott helyben eszméletlenre vagy agyonverték.... megparancsolták az embereknek, hogy a földön hason fekvő társaiknak a gerincére ugorjanak.... az egymás elleni bokszmeccseken addig kellett két németnek egymás véres orrát verni, amíg az őrök megunták, és az is előfordult, hogy a sok ütéstől az egyik fogolynak kiesett az üvegszeme..... rendszeresen a többi női fogoly szeme láttára tucatjával erőszakolták meg a német nőket, a zsidó őrök előtte hosszú sorba állva vártak a sorukra..... egy 14 éves fiúnak a szőke haját benzinnel leöntötték és meggyújtották, a fiú életben maradt, de megőrült a fájdalomtól, és utána az egész életét egy zárt intézetben élte le.... az őrök arra idomították a kutyákat, hogy a kikötözött öregembereknek és kisfiúknak rohanva széttépjék a nemi szervüket."
  Ezeken az eseményeken Shlomo Morel személyesen vett részt, és vezette a tábor foglyainak kínzását. Az irányítása alatt állt koncentrációs tábor lakóinak több mint 80 százaléka nem élte túl a szadista embertelenségeket.
  Shlomo Morel
  A II. világháború után a zsidó nép kárpótlásáról folyó, és soha véget nem érő tárgyalások során a nyugatnémet kormány készítetett egy felmérést az 1945 májusi kapituláció után a német polgári lakosság ellen elkövetett atrocitásokról. A kormány elé terjesztett, és sokáig titokban tartott dokumentum szerint a német nép kollektív megbüntetése nevében a szovjet megszállás alá került országokban 200-250 ezer német származású polgári személyt hurcoltak koncentrációs táborokba, ahol mintegy 70-80 ezer ártatlan polgári lakos pusztult el.
  Európában az 1940-es évek közepétől zajlott le az emberiség történelmének legnagyobb etnikai tisztogatása: Lengyelországból, Csehszlovákiából, Romániából és Jugoszlávia területéről tizenhat millió német származású polgári lakost telepítettek ki. (A forrás nem említi Magyarországot) Lengyelországból főleg a sziléziai területekről ötmillió embernek kellett távozni úgy, hogy a fejenként egy bőrönd bepakolására sok helyen még öt percet sem hagytak.
  Shlomo Morel a háború után a kommunisták vezette Lengyel Népköztársaságban maradt, ahonnan 1994-ben a biztos menedéket nyújtó Izraelbe távozott. A zsidó tömeggyilkos az ágyban párnák között bekövetkezett haláláig jó anyagi körülmények között álnéven élt Tel-Avivban, a Simon Wiesenthal Center zsidó fejvadászai soha nem keresték, a nyugdíját a zsidó államtól kapta, és a Moszad (az egyik izraeli titkosszolgálat) 24 órás védelme alatt állt. Lelke sok ember átkától kísérve 2007 február 17.-én szállt le a pokolba.
  1998 decemberében a katowicei állami ügyészség nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene, és kérte Izraelt, hogy 1600 rendbeli gyilkosságban való részvétel miatt adják ki Lengyelországnak. Az izraeli hatóságok elévülésre hivatkozva megtagadták a kérést. Az Interpol értesítette a zsidó állam kormányát, hogy ha Morel kilép Izrael állam területéről, akkor a lengyel kérésre elrendelt nemzetközi elfogatóparancs értelmében letartóztatják és átadják a varsói kormánynak.
  Eva Kok, a katowicei ügyészség vezetője újabb tanúvallomásokat és bizonyítékokat csatolt a meglévő Shlomo Morel kiadatását követelő iratokhoz. Most már a gyilkosságok mellett a nemzetközileg elfogadott törvények értelmében elévülhetetlen (Izrael is aláírta és életbe léptette) "emberiség elleni bűntettekkel" is kiegészítette a kiadatási kérelmét, amit a lengyel külügyminisztérium diplomáciai úton ismét eljutatott Izraelbe. Az izraeli hatóságok és az izraeli igazságügyi minisztérium még 2005 júliusában is elutasította a szadista gyilkos Morel kiadatását követelő sorozatos lengyel kérelmeket.
  "Morel már a háború utáni békeidőben elkövetett bűncselekményeit nem engedhetjük a szőnyeg alá söpörni..... az izraeliek nagyon erélyesek és célratörőek a hasonló bűnök elkövetőivel szemben, és ha tetszik ha nem, el kell fogadniuk azt, hogy más nemzetek is ilyen módon akarnak érvényt szerezni a nemzetközi és országuk törvényeinek" - nyilatkozta Kok az angol lapoknak.
  Kettős mérce
  Dr. Lubomyr Luciuk, a legnagyobb kanadai ukrán polgárjogi szövetség elnöke szónoki kérdést tett fel a Morel-ügyről véleményét kérdező ukrán nyelvű kanadai újság riporterének:
  "Az egész világ tudja, hogy a nácik hatmillió (?) zsidót szörnyű módon semmisítettek meg, tehát itt nem arról van szó, hogy egyenlőségjelet tegyünk hatmillió zsidó és nyolcvanezer német emberi élet közé.... inkább arról az elfogadhatatlan kettős mércéről kell beszélnünk, hogy a nácivadász Simon Wiesenthal Központ, a B´Nai Brith, a Zsidó Világkongresszus és a többi zsidó érdekvédő szervezet remekül együtt tud működni a náci bűnöket elkövetők kézre kerítésében, de most Shlomo Morel ügyében nem szólnak és nem tesznek semmit.... és ha ők nem is, de a zsidó állam egyszerű és becsületes polgárai hogyan tudnak elszámolni a saját lelkiismeretük előtt ezzel az elképesztő kétszínűséggel?"
  Források: The Telegraph, The Toronto Star, Allied War Crimes, Ukrainian Archive, The Ukrainian Weekly, Ukrainian Canadian Civil Liberties Association, John Sack: An Eye for An Eye: The Untold Story of Jewish Revenge Against Germans in 1945.”
 • 3. háté 2010. június 27. 15:43
  „Nem vagyok fiatal, és határozottan állítom, mindig is volt antiszemitizmus, csak kényelmesebb volt a zsidóknak, ha nem írtak róla!
  És ki az antiszemita? ---Akire ráfogják azok, aki fölöttünk uralkodni akarnak!
  Nincs szükségünk magzatelhajtó orvosaitokra sem. Hány ártatlan fehér gyereket ölt meg holokausztotok anyja testében? Egyetlen zsidó "orvos", Dr. Morgenthaler, mellékesen "holokauszt túlél?", 1998 októberében bevallotta, hogy addig 65 ezer magzatelhajtást vitt véghez, és "páciensei" nagy része kétségkívül fehér n? volt. Mi hajtja orvosaitokat csoportosan ehhez a szégyenletes iparághoz? Csak a könny? anyagi nyereség kilátása, vagy élvezik minden egyes f?tusz meggyilkolását, mert ez megakadályozza, hogy abból a zsidók számára gy?löletes feln?tt lesz?
  Nincs szükségünk hivatásszer? holokauszt túlél?itekre, mint Elie Wiesel és Simon Wiesenthal, akik Prof. Arthur Butz szavaival élve a század csalását hozták létre. A tények és képzelet aljas keverése olyan mese létrejöttéhez vezetett, mely ideiglenes jelleg?, de melyet a következ? századokban a világot áthidaló sikeres propagandacsalás leglátványosabb példájaként lehet bemutatni.
  Nincs szükségünk bíróitokra, akik népünknek - - meg akarják tiltani, hogy a napot imádsággal kezdjék. Nem kell, hogy előírjáklakásunkat homokosoknak adjuk bérbe, akik gyakorlatát mélyen megvetjük, vagy hogy a magzatelhajtást legálissá tegyük. Nincs szükségünk arra sem, hogy intelligens és nehéz felfogású gyerekeket ugyanabban az osztályban oktassák, azzal az eredménnyel, hogy a tanár els?sorban a tehetségtelenekkel foglalkozik.Tudjuk, hogy bebeszélitek magatoknak, hogy mi gy?lölünk benneteket, és legtöbben hisztek ebben. Ezért vittek keresztül fanatikus aktivistáitok, hogy alkotmányainkat úgynevezett törvényekkel a "gy?lölet ellen" fölvizezzék, és csak azért hozták ?ket, hogy nektek el?jogokat biztosítsanak. ?szintén szólva: Nem gy?lölünk benneteket. Gy?löljük hazugságaitokat és alapvet? becstelenségeteket. Sok szégyenletes tevékenységeteket gy?löljük. Gy?löljük, ahogy egységesen, népi és vallási közösségként erkölcstelenségeteket akarjátok ránk kényszeríteni, gy?löljük az etikai értékek nálatok tapasztalható teljes hiányát, furcsa, avítt világnézeteteket. Gy?löljük, mikor munkánk gyümölcsén hizlaljátok magatokat, és azzal dicsekedtek, hogy mindez a ti munkátok eredménye. És egész különösen utáljuk, amit gyerekeinkkel tesztek. Ez mindennél jobban rombolja lelküket és ezzel jöv?jüket.Ezért hadd mondjuk el nektek: T?njetek el az életünkb?l. Hagyjatok minket egész egyszerűen békén. Mutassátok hát meg, hogy mit tudtok, amikor öner?tökb?l életképes államot hoztok létre.; az izraeli parazitaállam nyilvánvalóan nem ilyen. Ha elvonultok, vigyétek magatokkal az aranyat és gyémántokat, melyeket olyan szorgalmasan összegy?jtöttetek. Nincs rájuk szükségünk.”
 • 2. meir 2010. június 27. 15:29
  „-persze "ha" odaig kerulne a sor...........ezuttal a zsidok rendkivul kemenyen ellenallnak!! van ra mod es eszkoz
  is rendesen!!
  ezt azert nagyon eszben kellene tartani!!! a mai zsidok nem ugyanazok a 70-ev elottiek,akik mit sem sejtve birkamodon mentek a vagohidra!!a maiak kivaloan megtanultak a lecket,es tudjak mit kell tenniuk!!
  ismetlem persze,; "HA" odaig fajulna hogy.....!!!”
 • 1. mr_akkush 2010. június 27. 15:17
  „Gratulálok”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bencze nem erősítette meg, de nem is cáfolta a távozásáról szóló híreket

Bencze József országos rendőrfőkapitány sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a távozásáról… Tovább olvasom