Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 23°C Még több cikk.

Őszibarackos sertéssült

Hozzávalók:

4 szelet (kb. 50 dkg) sertéskaraj, 4 őszibarackbefőtt, 3 dkg vaj, 8 dkg reszelt sajt, só. Köretnek 20 dkg rizs, Vegeta.

Elkészítés:

A vékonyra kivert hússzeleteket sózzuk és olajban hirtelen átsütjük. Ezután a szeleteket egy tepsi aljára fektetjük, tetejére egy-egy őszibarackot helyezünk, meglocsoljuk a sült zsírral és reszelt sajttal meghintve sütőben készre sütjük. Párolt rizzsel tálaljuk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Teasley megjött

kosárlabda

Kedden délben megérkezett Sopronba a világhírű amerikai irányító, Nikki… Tovább olvasom