Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Ősszel startol az Xbox Live

A Microsoft bejelentette, hogy az Xbox internetes játékszolgáltatása pontosan a konzol USA-beli debütálásának egyéves évfordulóján, 2002. november 15-én indul.
Az Xbox Live névre keresztelt szolgáltatással a szélessávú internetkapcsolattal rendelkező Xbox tulajdonosok online mérhetik majd össze tudásukat különböző játékokban, amelyekből az idei év végéig 16-féle lesz megvásárolható. A szolgáltatás igénybevételéhez egy 49,95 dolláros kezdőcsomag megvásárlása lesz szükséges, ez egy éven keresztüli hozzáférést biztosít, továbbá tartalmaz egy darab játékot, illetve egy mikrofonos fejhallgatót is, melyen keresztül a játékosok egymással kommunikálhatnak játék közben. A Microsoft szóvivőjének elmondása szerint az Xbox Live tesztelése augusztus végén fog megkezdődni 10 ezer tesztelő bevonásával.

Az újgenerációs konzolok közül egyedül a Microsoft konzolja rendelkezik a szélessávú internet-eléréshez szükséges beépített Ethernet-csatlakozással, a rivális termékek egy opcionálisan megvásárolható, külső adapterrel lesznek képesek. A konkurens Sony és Nintendo cégek szintén még az idei év folyamán kívánják beindítani saját online játékszolgáltatásaikat. A videojáték-iparág érdekeit képviselő Interactive Digital Software Association felmérése szerint a komputeres játékok használóinak 31 százaléka játszik online.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Barna Gábor – néprajzkutató

Tovább olvasom