Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Összegyűltek a kopogtatócédulák

Minden körzetben összegyűltek a szükséges számú kopogtatócédulák, s a polgármesterjelöltjük is begyűjtötte a szükséges ajánlószelvényeket – jelentették be tegnap Mosonmagyaróváron.
Csorba Dezső, a KDNP helyi elnöke, polgármesterjelölt elmondta: a Fidesz–MDF-fel kötött megállapodásuk két közös jelöltről szólt. Faddi Horváth Pál jelöltjüket a Fidesz–MDF, míg Pető Péter fideszes jelöltet ők támogatták. Faddi Horváth Pál azonban nemrégiben bejelentette, hogy a Fidesz–MDF jelöltje lesz, így a megállapodás érvényét veszítette. A szövetség így a 14-es választókörzetben Dobosné Fekete Katalin vállalkozót indítja, míg Pető helyén a négyesből „áttett" Mike Károlyt, a négyesben pedig Domján Zoltán vállalkozót jelöli.

Csorba Dezső szerint csak az ő szövetségük jeleníti meg a szolidaritást: programjukat a jövő héten mutatják be. A szövetség a városfejlesztésre és a helyi egészségügyre fókuszál: szeretnék elérni, hogy a panelfelújítások a Frankel Leó- és a Mofém-lakótelepre is kiterjedjenek. A disznótelepről a város felé érkező bűz kérdését a szövetség a helyi adók szabályozásával rendezné. Csorba leszögezte: a jobboldali nagykoalíció megalakulása nem a szövetségükön múlt. Már minden választókörzetben összegyűjtötték képviselőjelöltjeik az induláshoz szükséges kopogtatócédulákat, s a polgármester-jelöltséghez szükséges ajánlószelvények is rendelkezésükre állnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A gízai piramisokhoz költöztetik II. Ramszesz szobrát

A csütörtökről péntekre virradó éjszaka költöztetik át II. Ramszesz egyiptomi fáraó 11 méter magas… Tovább olvasom