Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Összefogtak a Presztízs-díjas vállalkozások

Két Presztízs-díjas vállalkozás egymást erősítve összefogott. A környezetvédelmi kategória nyertese, a Nordland Víz- és Uszodatechnika Kft. és az év kisvállalkozása, a Primag Kft. összekapcsolták szolgáltatásaikat és valami újba kezdtek, ezúttal együtt.

Az együttműködésről, a két vállalkozás kapcsolatáról és személyes ismeretségük kezdetéről mesélt a két ügyvezető, Hámori Katalin, a Primag Kft. és Mikóczi Tamás, a Nordland Kft. ügyvezetője.

H. K.:
– Amikor építkeztünk, szükségünk volt vízlágyítóra, így ismertem meg Mikóczi Tamást és a Nordlandot. Régi vevők vagyunk, jó személyes ismeretséggel, mégis a Kisalföldi Presztízs Díj gálaestje kellett ahhoz, hogy üzletileg is összehozza a vállalkozásainkat.

M. T
.: – A Primag és a Nordland egyszerre nyerte el a Presztízs-díjat. Gyakorlatilag a díját-adón figyeltünk fel a másik tevékenységére, addig nem volt erre alkalom. Katalin a Presztízs-gála után vágott bele igazán aktívan a Naturpont Bioszaküzlet elindításába, sokat beszélt róla, a terveiről. Láttam, hogy valóban lelkesen és jól csinálja. Amikor elindítottam a Nordland Wellness Clubot, már nem volt kérdés, hogy együttműködünk. Nekem sem mindegy, hogy milyen termékek, szolgáltatások kerülnek a Nordland wellnessklubba.

Oxigénnel dúsított ásványvíz és energia kalória nélkül

H. K.: – A Nordland egy magas színvonalú wellnessközpontot hozott létre. Igényes klub, rengeteg, a nők igényeire szabott szolgáltatással. A feladatom, hogy a klub biobüféjében olyan alternatívákat kínáljak a hölgyeknek, amelyek a mozgáshoz energiát adnak, de közben nem hizlalnak, nem jelentenek felesleges kalóriát.

Mi a tapasztalat, hogyan lehet átalakítani egy hölgyet, hogy külsőre és az életmódját tekintve is megváltozzon?

H. K.: – Az eddigi sikereinkről csak annyit, hogy akadt olyan hölgy, aki negyven kilótól szabadult meg. Ehhez persze kellett a kitartása, a személyi edző segítségével összeállított egyedi program és a megfelelő étrendre való átállás. Enni kell, de nem mindegy, hogy mit. Szakembereink tanácsaival már eddig is több hölgynek segítettünk a látványos változásban. A Nordland wellnessklubban az eddig megszerzett tapasztalatainkat szeretnénk továbbadni szervezettebb formában. Elképzeléseink szerint valóban klubjellegű, kiscsoportos, egyéni tanácsadást tervezünk több meghívott szakemberrel.

Életmód a wellness

M. T.: – Amióta elindult a Nordland Lady’s Wellness Klub, saját magam tapasztaltam, hogy a hölgyek bár lelkesen érkeznek hozzánk és pontosan tudják, mit szeretnének, arról még sincs fogalmuk, hogy hogyan kezdjenek neki. Ebben segítenek a szakemberek és a személyre szabott programok, a vérnyomásmérés, a testzsírmérés.

Milyen programokat, szolgáltatásokat vehetnek igénybe a hölgyek a wellnessklubban?

M. T.: – Az állóképesség-javítástól az intenzív fogyasztásig, testerősítésig minden edzésprogram megtalálható. A kényeztető wellness-szolgáltatások, a jacuzzi, a szaunák, a szolárium és a masszázs mind a hölgyek igényeinek megfelelően, családias légkörben lett kialakítva. A klub egyedi sajátosságainak köszönhetően már 15–20 fős céges rendezvényekre is kaptunk megkeresést. A részletekről bárki tájékozódhat a klub honlapján (www.nordland.wellness.hu).

Milyen közös terveik vannak? Hogyan képzelik el a jövőt?

H. K.: – A két vállalkozás szolgáltatása, terméke hosszú távon könnyen összekapcsolható. A Nordland a szauna, a víz, a tisztaság, környezettudatosság. A Naturpont (www.naturpont-biobolt.hu) az egészség, a természetesség, a környezetbarát szemlélet. Hasonlóan gondolkodunk és hasonlóak a céljaink, amelyek megvalósítására kiváló hely a Nordland wellness klub.

M. T.: – Azt mondják, hétévenként nem árt valami újba kezdeni. Most minden adott, az ötlet, a hely, a jó együttműködő partner és hogy üzletileg is hiszek benne. Tudom, hogy a Nordland Lady’s Wellness Klub sikeres lesz. Mi mindent megteszünk érte.

Czöndör Kriszta

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindenben sikerült megállapodni a kolíciós egyeztetésen

Július 1-jéig új mellékletekkel egészíti ki a koalíciós megállapodást az MSZP és az SZDSZ, a jövő… Tovább olvasom