Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Összefogás a stabil megyéért

Megosztott országban összefogásra van szükség, erre akar példát mutatni a Megyei Nyugdíjasok, Liberálisok Vidékért Egyesülete. Sajtótájékoztatójukon hangsúlyozták: pártálláspont helyett a települések, a civilek érdekeit akarják képviselni a megyei közgyűlésben.
Néhány hónappal ezelőtt a Megyei Pannon Nyugdíjas Szövetség, az SZDSZ és a Vidékért Egyesület elhatározta, hogy az összefogás érdekében közös listán indul az önkormányzati választásokon. Mohos Antal, a szabad demokraták megyei elnöke a tegnapi kampányzáró sajtótájékoztatón megemlítette: nem gondolták, hogy jelmondatuk – Megosztott országban összefogásra van szükség! – a választások előtti napokban ilyen időszerű lesz.
A politikus hangsúlyozta, hogy elkötelezettek a gazdaságilag és politikailag stabil megye és önkormányzat mellett. Bejelentette, hogy a választások után képviselőik – legalább hat bejutását remélik – közös frakcióban maradnak a közgyűlésben és nyitottak mindazok számára, akik összefogással a megye jövőjéért kívánnak dolgozni.
Az elmúlt négy évben nem volt saját képviselője a nyugdíjasoknak a megyei közgyűlésben, ezért tartják fontosnak ezt a hármas szövetséget, hangsúlyozta Nagy Péter, a Pannon Nyugdíjas Szövetség elnöke, majd hozzátette: két listán tizennégy jelöltjük szerepel.

Maurer János, a Vidékért Egyesület elnöke szerint az elkövetkező négy évben a megyei közgyűlésben és a települési önkormányzatokban nyugodt politizálásra, a helyi érdekek képviseletére van szükség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt új tanterem a Váci-iskolában

Elkészült a Győrszentiváni Közösségi Ház beruházásának első üteme,

a Váci-iskola a… Tovább olvasom