Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Orsolyások adtak anyák napi mqsort

Sopron Cziráki Viktória A Szent Orsolya-iskola negyedikesei adtak anyák napi mqsort a Szent Benedek Idősek Otthona lakóinak tegnap. A gyerekek verssel, énekkel kedveskedtek az időseknek.
Anyák napi mqsorral lepték meg a Szent Benedek Idősek Házának lakóit a Szent Orsolya Római Katolikus Általános Iskola negyedikesei. – A huszonnégy kisdiák örömmel tanulta a verseket és dalokat, mindenki szívesen vállalta az előadást – mondta el Simonné Vörös Ágnes pedagógus, a gyerekek felkészítője.
Az idősek háza nevében Szakál Renáta mentálhigiénés munkatárs köszönte meg a gyerekek előadását. Mint mondta, nagy öröm a lakók számára, hogy az iskolások gyakran keresik fel őket. – 2003. december 8-án, a ház felszentelésekor szintén az orsolyások tartottak betlehemes előadást, és azóta is minden évben adnak március 15-i, anyák napi, idősek napi, illetve karácsonyi mqsort. – Sokat készülnek a gyerekek, lelkesek és mindig színvonalas, legalább félórás mqsort láthatunk. Az otthon lakóit felüdíti a fiatalok puszta látványa is, dinamizmusuk, életerejük ösztönző számukra. Ezúttal sem csak az anyukák, nagymamák nézték meg a mqsort, hanem a férfiak is.
A Szent Orsolya-iskola huszonnégy kisdiákja kedveskedett anyák napi mqsorral az idősotthonban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi gyerekek a kifutón

A modellkedés, hasonlóan az élsportokhoz, rengeteg idővel és energiával jár. A tehetség és a szülők… Tovább olvasom