Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Oroszlán (07.23 - 08.23)

Jellemzői: Pajkos, játékos egyéniség, aki önmagát is szórakoztatja, és az élet napos oldalán jár.
Hiányzik belőle a hamis szégyenlősség és az igénytelenség. Sok mindent megkíván, és kompromisszumok nélkül félretol mindent, ami igényei kielégítését akadályozza.

Érdekli minden szépség, amit az élet kínálni tud, és nem tudja elképzelni, miért kellene visszatartania magát. Nemeslelkűsége és melegsége – mellyel a Nap megajándékozta – mindenkire kisugároz, akivel kapcsolatba kerül. Sugárzik belőle az életerő, a vitalitás. Kiválóan ért hozzá, hogyan kell hatásosan fellépni, a reflektorfényben, a középpontban érzi elemében magát.

Az Oroszlán párkapcsolatai

Az Oroszlán és az Oroszlán
Elképzelhetetlen kapcsolat - két dudás egy csárdában. Ha Oroszlán vagy, akkor talán pontosan érted, miért nem fértek meg egymás mellett. Örökösen letaszigálnátok egymást a trónról, versengenétek, sértegetnétek a másikat. Emészthetetlen neked (és persze társadnak is), hogy valaki a környezetedben a babérjaidra pályázik, és ez tulajdonképpen nem is baj. Egy birodalmat csak egy császár kormányozhat - keress inkább jó hadvezéreket, minisztereket és tanácsosokat.

Az Oroszlán és a Szűz
Szerencsésnek mondható kapcsolat. Egy Szűz embert maradéktalanul szolgálatodba állíthatsz - kiváló kincstárnokot vagy szárnysegédet “nevelhetsz" belőle. Társad hűséges és szorgalmas alattvaló lesz, csak egyet nem várhatsz el tőle: hogy mindezt szó nélkül tegye. Ha eltűröd a megjegyzéseket és azt, hogy a másik folyton kiborul hanyagságod és lustaságod miatt, akkor egy igazán kényelmes és hasznos kapcsolatra számíthatsz.

Az Oroszlán és a Mérleg
Romantikus, kellemes kapcsolat. Egy Mérleg gáláns és lovagias, megvédelmez, körüludvarol - elegánsan hódol neked, de tudnod kell, hogy behódolni soha nem fog. A Mérlegek nagyon büszke és érzékeny emberek, féltve őrzik függetlenségüket, külön világukat. Amennyiben ezt tudomásul veszed, és nem akarod megkötni, “leigázni" társadat, hanem megelégszel azzal, amit kapsz, akkor megbízható, hűséges barátra és kedves szerelmesre bukkantál.

Az Oroszlán és a Skorpió
Kiszámíthatatlan rejtélyes kapcsolat. Vonzódtok egymáshoz, sok hasonlóság van bennetek, számos kérdésben azonos hullámhosszon vagytok, módszereiteket tekintve azonban mégis nagyon különböztök. Te nagystílű, uralkodó, nyíltan parancsoló ember vagy, amíg egy Skorpió halkan és észrevétlenül éri el azt, amit akar. Társad főtanácsosi szerepre kiválóan alkalmas, de legyél óvatos - az ösztöneid majd megsúgják, hogy mikor nem fordíthatsz hátat.

Az Oroszlán és a Nyilas
Érdekes, izgalmas kapcsolat. Bár mindketten hajlamosak vagytok az irányító szerep birtoklására, mégis kialakulhat köztetek egy egészséges “munkamegosztás". Társad inkább kezdeményezőbb, amolyan ötletember, amíg te a birodalom fenntartásával vagy elfoglalva. Remek párost alkottok így ketten, nagy dolgokat tudtok véghezvinni, és ráadásul egyformán rendelkeztek azzal a szerencsés tulajdonsággal, hogy az elvégzett munka gyümölcsét is értékelni tudjátok.

Az Oroszlán és a Bak
Nehéz, de tartalmas kapcsolat. Látszólagos különbözőségetek ellenére sok hasonló vonás van Bennetek: szívósak, kitartóak vagytok, hihetetlen akaraterőtök van. Neked ugyan kevés dolog köti le a figyelmedet hosszú távon, de társad ebben ösztönözhet, erőt adhat. A Bakok nagyon lelkiismeretesek és szorgalmasak - e tekintetben viszont remekül kiegészítik a te könnyedségedet és lustaságodat, ami mindkettőtök előnyére válhat.

Az Oroszlán és a Vízöntő
Ösztönző, gyümölcsöző kapcsolat. A Vízöntők hozzád hasonló vezéregyéniségek, amiből persze származhatnak problémák is köztetek, de ez inkább egészséges versengés, mint vérre menő harc. Osztozkodnotok kell majd, ez vitathatatlan, gyakran irigykedtek vagy féltékenykedtek egymásra, de tisztelitek és becsülitek is a másikat. Ha készek vagytok egyezségre jutni, remek barátság, munkakapcsolat és szövetség köthet össze benneteket.

Az Oroszlán és a Halak
Kényelmes, de unalmas kapcsolat - egy Halak ember olyan mértékben behódol neked, hogy azt teszel vele, amit akarsz. Túl könnyű “préda", ezért nem is értékeled kellően, pedig társad mindent megtesz, hogy kedvedben járjon - ugrásra készen várja a parancsaidat, maradéktalanul kiszolgál. Neked azonban ez természetes és eszedbe sem jut, hogy a sok kedvességet néha viszonozd, ettől viszont a másik annyira szenved, hogy előbb-utóbb elmenekül majd.

Az Oroszlán és a Kos
Viharos, de vonzó kapcsolat. Sok szempontból rokonszenvesek vagytok egymásnak, számos dologban azonban homlokegyenest ellenkező nézetet vallotok, és gyakran az is előfordul, hogy ki nem állhatjátok a másikat. Te felháborodsz azon, hogy társad mindig utasítgat, egy Kos pedig attól őrül meg, hogy te folyton parancsolgatsz. Ha rájöttök a helyzet fonákságára, és tiszteletben tartjátok egymás egyéniségét, kifejezetten kellemes évekre számíthattok.

Az Oroszlán és a Bika
Erős, szenvedélyes kapcsolat. Remekül kiegészítitek egymást: egy Bika hihetetlen teherbírású, állhatatos és kitartó, és örömét leli abban, hogy biztosítsa az te látványos életedhez a hátteret. Anyagi kérdésekben ugyan előfordulhat némi nézeteltérés, társad ugyanis borzasztó pazarlásnak tartja fényűzéseidet, de megtalálhatjátok a közös nevezőt: egy napfényes tengerparton például mindketten szívesen süttetitek a hasatokat.

Az Oroszlán és az Ikrek
Nem túl szerencsés kapcsolat. A legrosszabbat hozzátok ki egymásból, mert alapvetően mindketten önzőek és hiúak vagytok. Te túl linknek és nagyszájúnak tartasz egy Ikreket, társadnak viszont te vagy a beképzelt, és így folyton sértegetitek a másikat. Ha egy társaságban vagytok, mindig azon versengetek, hogy ki a szórakoztatóbb, és féltékenyek lesztek egymás sikereire - úgyhogy összességében inkább hátráltat, mint segít ez a kapcsolat.

Az Oroszlán és a Rák
Ideális kapcsolat - bár olyanok vagytok, mint a tűz és víz, de talán éppen ezért vonzódtok egymáshoz annyira. Társad rajong érted, szeretettel és figyelmességgel vesz körül, de kellően határozott ahhoz, te is tiszteld, és megbecsüld, amit tőle kapsz. Egy Rák ugyan önzetlen és önfeláldozó, de nagyon érzékeny és sebezhető ember, ezért sok türelmet és törődést kíván, de hidd el: megéri, ha néha te is energiát fordítasz arra, hogy kedvébe járj a másiknak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Első magyar internetes tananyagkészítő verseny

Jelentős az érdeklődés az első magyar internetes tananyagkészítő verseny iránt, a vetélkedőn 242… Tovább olvasom