Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Óriásplakátok, jóváhagyással

„ Nem szeretném, ha a közvéleményben cégünk egy gátlástalan óriástábla-tulajdonos hírében állna” – reagált írásunkra (Kisalföld, február 17. Bosszankodás a plakátok miatt) Szigethy Klára, az Art Médium ügyvezetője.
– Az AMI Csengery utcai kerítésére néhány éve az egyetem kérésére helyeztünk ki óriástáblákat – mondotta az ügyvezető. – Természetesen – ahogy Herczeg László, az egyetem gazdasági főigazgatója is nyilatkozott – a helyszínért tisztességes összeget fizetünk. A kerítésre jelenleg is érvényes bérleti szerződésünk van, ennek ellenére az új kerítés megépültével állásfoglalást kértünk a Kulturális Örökségvédelmi Hivataltól, hogy a táblákat visszatehetjük-e. Bár jogilag megtehettük volna, mégis csak a hivatal jóváhagyásának birtokában tettük vissza azokat. Felszerelésük előtt a kerítés megóvása érdekében a táblákat teljesen átalakítottuk, hogy minimális beavatkozással, csak a tartóoszlo-

pokra kerüljenek. Az átalakítás és visszaszerelés költsége cégünknek 456 ezer forintjába került. Úgy gondolom, mindent megtettünk azért, hogy az óriástáblák a kerítés állapotát a lehető legkisebb mértékben befolyásolják. Meggyőződésem ugyanis, hogy minden megállapodás akkor jó, ha mindkét fél kölcsönösen figyelembe veszi a szerződött partner érdekét is. Ebben az esetben ez történt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iszonyatos áron a szegedi építési telkek

Horribilis összegért juthat saját portához az, aki Szegeden szeretne építkezni. Egy ezer… Tovább olvasom