Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Óriási az érdeklődés szakácskönyvünk iránt

Örömmel jelentjük olvasóinknak, hogy a szegedi Nóvum nyomdában megkezdődött Csongrád megye első reprezentatív szakácskönyvének nyomása. A kötet azért is számít unikumnak a szakácskönyvek amúgy széles palettáján, mert ezt a kötetet kétszáz helyi háziasszony, házigazda írta, megosztva másokkal legkedvesebb és legsikeresebb családi receptjeit.
Szigorú ítészek, jeles mesterszakácsok közel hétszáz recept közül válogatták ki és készítették el híres konyháikban a legjobbakat.

A szakácskönyv iránt már most óriási az érdeklődés, kollégáink néhány nap alatt 2000 kötetre vettek fel előjegyzést a lapunkban megjelenő megrendelő szelvény segítségével, vagy telefonon. Aligha van kedvesebb, és a családok pénztárcáját ennyire kímélő ajándék erre a karácsonyra, mint a mi közös szerzeményünk, a Délmagyarország és a Délvilág gyönyörű szakácskönyve. Előfizetőinknek mindössze 1900 forintért kínáljuk (3700 forint helyett!), s nemcsak egy példányt, hanem amennyi az ajándékozáshoz csak jólesik! S még valami: a megrendelt példányokért nem kell befáradnia senkinek, kézbesítőink házhoz viszik azokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mikor kezdi a karácsonyi készülődést?

Tovább olvasom