Kisalföld logö

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 21°C Még több cikk.

Orbán Viktort ábrázoló plakátokkal folytatja kampányát az MSZP

Orbán Viktort ábrázoló óriásplakátok kihelyezésével folytatja egy hónappal ezelőtt kezdett, Magyarország ma elnevezésű kampányát az MSZP.
Orbán Viktor miniszterelnököt ábrázoló óriásplakátok kihelyezésével folytatja egy hónappal ezelőtt kezdett, Magyarország ma elnevezésű kampányát az MSZP.

A sajtónak kedden bemutatott, narancssárga hátterű plakátokon a kormányfő képmása felett a "Fidesz: tönkretesszük az országot" felirat olvasható úgy, hogy a tönkretesszük szó felett a rendbe tesszük kifejezés látható áthúzva.

Winkfein Csaba, az MSZP elnökségi tagja sajtótájékoztatóján azt mondta: az elmúlt három év kormányzati kudarcaiért "főkolomposként" Orbán Viktor a felelős, ezzel szembesítik most a miniszterelnököt.

Felidézte, hogy az MSZP egy hónapja Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert és Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárt ábrázoló óriásplakátokkal kezdte kampányát.

Azóta a kormány megijedt a hallgatók tiltakozásától, Hoffmann Rózsát lefokozták - mondta, megjegyezve, hogy közoktatásért felelős államtitkárként azonban még sokat tud ártani a 18 évnél fiatalabbaknak.

Az MSZP-s politikus hozzátette: mivel az oktatási államtitkár Orbán Viktor akaratát hajtja végre, nem elégedhetnek meg az ő bírálatával.

Winkfein Csaba szólt arról, hogy plakátkampányuk másik szereplője, Matolcsy György is távozhat a miniszteri székből, véleménye szerint azonban tragikus lenne, ha ez azért történne, hogy jegybankelnök lehessen. A gazdasági minisztert okolta többek között a 2012 utolsó negyedévében tapasztalt 2,7 százalékos GDP-csökkenésért.

A szocialista politikus az MTI kérdésére közölte: ezernél kevesebb MSZP-s óriásplakát látható jelenleg országszerte, a kampány 15-20 millió forintos költségét pedig nem közpénzből, hanem tagdíjakból és adományokból fizetik.

Kitért arra is, hogy az MSZP folytatja az országjárást, mostani kampányuk zárásaként pedig Mesterházy Attila március 9-én ennek tapasztalatait összegzi majd évértékelő beszédében.

A Fidesz szóvivője szerint az MSZP óriásplakátkampánya a baloldal kétségbeesését jelzi.

Selmeczi Gabriella az MTI-nek küldött közleményében arra reagált, hogy a szocialista párt Orbán Viktor miniszterelnököt ábrázoló óriásplakátok kihelyezésével folytatja Magyarország ma elnevezésű kampányát.

A sajtónak kedden bemutatott, narancssárga hátterű plakátokon a kormányfő képmása felett a "Fidesz: tönkretesszük az országot" felirat olvasható úgy, hogy a tönkretesszük szó felett a rendbe tesszük kifejezés látható áthúzva.

A Fidesz szóvivője azt írta: a plakátok a baloldal kétségbeesését jelzik, "bukott gazdaságpolitikájukat és bukott politikusaik hatalmi osztozkodását próbálják takargatni, de hiába, mert Magyarország maga mögött hagyta a bankárkormányok korszakát".

A baloldal képtelen megújulni, a baloldalon csak a gyűlölet újul meg újra és újra, az MSZP gyűlöletkampánya" pedig további mocskolódással és hazugságokkal folytatódik - tette hozzá.

"Az országnak elege van a feszültségkeltésből, a hergelésből. Magyarország talpra akar állni és talpra is fog: nő a foglalkoztatás, csökken az államadósság, csökkennek a családok és vállalkozások terhei" - közölte Selmeczi Gabriella. Szerinte az emberek elsöprő többsége úgy gondolja, hogy Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon tette tönkre az országot, sodorta veszélybe az emberek mindennapi megélhetését, a hazai vállalkozások működését, árulta el Magyarország nemzeti érdekeit.

"Egy nyakig eladósodott ország, munkanélküliség, segélyen tengődő százezrek, kifosztott kasszák, elherdált nemzeti vagyon, eladósodott és megnyomorított magyar családok százezrei maradtak utánunk. A magyar emberek nem kérnek ebből a veszélyes gazdaságpolitikából és nem kérnek a gyűlöletkeltésből" - olvasható a közleményben.

Olvasóink írták

 • 12. Valaki 2013. február 21. 09:05
  „Persze, mert rögtön elvittétek őket! :(”
 • 11. LAZA 2013. február 20. 15:10
  „valoghi már az új kor szülötte.
  A mi időnkben a falu és üzemek bolondja nem politizáltak.”
 • 10. Valaki 2013. február 20. 07:11
  „ferikével.”
 • 9. Valaki 2013. február 19. 21:14
  „Ja, együtt irányítottunk a <moderálva>vel. :))”
 • 8. dünnyögő 2013. február 19. 20:47
  „Valaki!
  A romboló csődület engedte , hogy valakivé válhass. Egyébként most senki lennél csak.”
 • 7. pancser 2013. február 19. 19:34
  „Ez a plakátosdi szégyen, mind a két részről, speciel a Fidesz kezdte.
  1. LAZA 2013.02.19. 14:02, Egyetértek veled!”
 • 6. kerteszb 2013. február 19. 17:40
  „Miért kell ijesztgetni a gyerekeket?
  Gabikát meg hagyjuk...a Bajnait lejárató kampánynál vajon miért nem szólalt fel? :)
  A kedvencem persze az a szenátorasszonytól, amikor hősisesen védte a Közgépet az LMP-sektől :))”
 • 5. Valaki 2013. február 19. 17:24
  „A komonisták mindíg valami ellene harcoltak. Ez a romboló csődület maradandót még nem alkotott.”
 • 4. Mazzola 2013. február 19. 16:44
  „Te olajfa ajanlom a Vikipediat ,hogy megtudd nezni mi az a rezsim .Mert te egy szot 4-szer hasznalsz
  egy mondatban csak azt nem tudod ,hogy mit is jelent!!”
 • 3. Olajfa14 2013. február 19. 15:53
  „A plakátok gyengék, ennek ellenére a rezsim előbb-utóbb megbukik. A rezsimnek jobb lenne az előbb, mert utóbb csúnya világ lehet számukra. A számonkérés nehéz elszámolás elé állíthatja a rezsimet.”
 • 2. pillow 2013. február 19. 15:22
  „1. LAZA 2013.02.19. 14:02 Normális országban igazad lenne, de aki Kossuth rádióból, a ker. tévékből, meg a királyi televízióból tájékozódik (bennük lehet a <moderálva> aranytartaléka a jobbikon kívül) annak a valósága keveredik a hazugságokkal napi 24 órán át, szét kellene választani a kettőt. Egy napig csak a fentieket hallgatod/nézed, aztán rájössz, hogy ez minden világok legjobbika. Persze van akinek az, és ők szeretnék, ha így maradna. mint a kommunisták 40 évig.”
 • 1. LAZA 2013. február 19. 14:02
  „Ide is csak azt tudom írni amit a fidesz esetében írtam
  Kidobott pénz az egész plakátósdi.
  Akkor amikor gyermekek tízezrei éheznek akkor a politikai ellenfelek mocskolására elszórt pénz:
  Kifejezett bűn!
  Inkább adakozásra fordítsák többre mennek vele.
  Viszont az országjárást igenis folytassák,menjenek az emberek közé és hallgassák Őket!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Libanoni üzletembereknek adott át kitüntetéseket Orbán Viktor

A Magyar Érdemrend kitüntetését adta át két libanoni üzletembernek Orbán Viktor miniszterelnök. Tovább olvasom