Kisalföld logö

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 21°C Még több cikk.

Orbán Viktor húsvéti videóüzenetében méltatta az alaptörvény

Orbán Viktor a Facebook közösségi oldalon kívánt békés húsvéti ünnepeket és méltatta az új alaptörvény elfogadását.

Rövid videóüzenetében a miniszterelnök sorsszerűnek és rendeltetésszerűnek nevezte, hogy az alaptörvényt az államfő húsvét hétfőn írhatja alá, éppen azon a napon, amely - mint mondta - egybeesik az egy évvel ezelőtti kétharmados választási győzelem napjával. Úgy vélte, hogy az alaptörvény pajzsként védi majd meg a magyarok közösségét azokkal a bajokkal szemben "amelyekkel szemben védtelennek bizonyultunk az elmúlt nyolc év során". "Mindannyiunknak oka van hát az örömre" - fogalmazott.

"Húsvét a feltámadásról szól, arról, hogy az élet végül mégiscsak győz, arról, hogy a jövő a mienk. Ha akarjuk, akkor nem elszenvednünk kell, hanem a saját magunk képére formálhatjuk és alakíthatjuk. Egy évvel ezelőtt arra kötöttünk egymással szövetséget, hogy Magyarországból olyan helyet faragunk, olyan hellyé tesszük a hazánkat, ahol az örömök száma, az elégedettségre okot adó dolgok száma messze meghaladja a mindennapi élet nehézségeit" - mondta a kormányfő. Hozzátette: "a munka megkezdődött, de hosszú út áll még előttünk, fontos állomáshoz érkeztünk".

Olvasóink írták

 • 10. machers 2011. április 24. 23:23
  „8. rommel 2011.04.23. 20:00
  Kár, hogy nem tangóharmonika kisérettel tolod! Tök jó kis csasztuska lenne!”
 • 9. mir 2011. április 23. 22:22
  „Jól van rommel majd meggyógyulsz! vagy nem :)”
 • 8. rommel 2011. április 23. 20:00
  „KOMMUNISTA , LIBERÁLIS APOKALIPSZIS :
  SIRNAK A KOMCSIK !
  SIRNAK A LIBÁK !
  DE SIRÁSUK ELVÉSZ E TÁJBAN !
  EMLÉKÜKET TEMETJÜK EBBEN AZ ORSZÁGBAN !
  LOPTAK ELEGET , CSALTAK ÉS HAZUDTAK !
  ISTEN VÉLETEK , DE CSAK IS A POKOLBAN !!!!!!!!!!!!!!”
 • 7. háté 2011. április 23. 19:14
  „Tudod vtya egyszer mindenki elszámol az aljasságaival!”
 • 6. Lone_wolf.. 2011. április 23. 16:27
  „Mingyá jönnek a jól kereső fityiszesek és lekommenistázcociznak mindenkit.”
 • 5. coment 2011. április 23. 14:48
  „"...az alaptörvény pajzsként védi majd meg a magyarok közösségét azokkal a bajokkal szemben amelyekkel szemben védtelennek bizonyultunk az elmúlt nyolc év során".
  "Mindannyiunknak oka van hát az örömre"

  Majdnem jó...
  Csak pont fordítva. Azokat a bajokat védi meg a magyarok közösségével szemben, amelyekkel szemben védtelennek bizonyultak az elmúlt 9 évben. Veled szemben Viktor.
  Mindannyiodnak megvan az oka az örömre, de csak Neked...

  És ez még csak a kezdet. A vég kezdete...”
 • 4. BJ.MÓVÁR 2011. április 23. 14:35
  „Lehetett volna becsületesen,népszavazással kijelölni az utat,merre haladjon az ország.Ez megint csak egy kisebbség diktátuma,akik azt hiszik náluk van a bölcsek köve! Mikor lesznek már olyan vezetőink akik nem gőggel, aroganciával hozzák törvényeinket,hanem a többség egyetértésével! A választási győzelmet nem kellene összekeverni az alkotmánnyal.Persze mitől lenne különb a FIDESZ az elmúlt 60 év kormányaitól? Kommunisták,KISZ titkárok alkotják! Most az olajügyeket is tisztázni lehetne,igaz 20 éve volt,de a titkosítást fel lehetne oldani,és megtudnánk kik lettek milliárdosok bűncselekmények által. Most ki lehetne söpörni őket a közéletből! Persze,ha a kormánypártban is vannak érintettek,akkor érthető,hogy nem szeretnék hogy a közvélemény megtudja kik voltak az olajbárók.Annyira becsületesnek tartják magukat,akkor tessék feloldani a titkosítást!”
 • 3. dorombolok 2011. április 23. 11:48
  „Öntömjénezés az egész Orbán duma. Miközben az autópályán mindenki szembejön.”
 • 2. öszödiböszme 2011. április 23. 08:18
  „BLA-BLA-BLA! Isten hozott a Magyar Autokratikus Államban!
  Gazdaságilag meg Primax leírta hol tartunk. Most már kevés a vaker rész vitya, eddig tudtad hülyére venni az ország egy részét. Nyílnak a szemek és az elmék. Na, mindegy: sok locsolkodót mindenkinek!”
 • 1. Primax 2011. április 23. 07:48
  „" Magyarország olyan mérhetetlenül eladósodott, és olyan súlyos szerkezeti problémái vannak, hogy ezek következtében a jövőben nagyon könnyedén akut válságban levő országgá válhat. Olyan országgá, amely képtelen lesz kiverekedni magát a válságból, mert egy gátlástalan, populista kormány 2011-ben olyan alkotmányt fogadtatott el, amely kormányozhatatlanná teszi az országot." ( Der Standard 2011. 04. 18. )”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Utcára vonulnak a fegyveres múzeumi őrök

Szombaton a Nemzeti Múzeum előtt, április 29-én pedig a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Szalay utcai… Tovább olvasom