Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Orbán Viktor házirendet sértett a csokievéssel

A miniszterelnök azt a csokit falta be az ülésteremben, amit a dohányipari szakszervezetek készítettek a hétfői tüntetésükre. A teremben azonban tilos étkezni.
Az egész internetet bejárták azok a fotók, melyeken Orbán Viktor Semjén Zsolt társaságában az ülésteremben fogyaszt el egy tábla csokoládét az Országgyűlés idei, utolsó előtti ülésén - idézi fel az Origo.

A miniszterelnököt az sem hatotta meg, hogy a csokoládé csomagolása is egyedi volt. Az édességet a dohányipari szakszervezetek készítették tegnapi tüntetésükre, a csokin a dolgozók gyermekei voltak láthatók.

A csomagoláson a fényképek mellett egy írás is szerepelt.

"Én azt szeretném az angyalkától, hogy a szüleink ne veszítsék el a munkájukat. Segíts, kérlek tejesíteni! Szavazz nemmel a dohányipart érintő törvényekre!" – állt a csokikon.

Orbán Viktor vagy nagyon éhes, vagy feledékeny lehetett, amikor a tegnapi parlamenti ülésnapon elfogyasztotta a csokoládét. A miniszterelnök ugyanis láthatóan megfeledkezett arról, hogy az Országgyűlés üléstermében tilos étkezni, ez pedig bizony az édességekre is igaz.

Az új házirend 2013 július elsején lépett hatályba, ennek alapján nem szabad enni, inni, nem lehet a földre ülni és nem lehet tiltakozni vagy tüntetni sem a parlamentben. A szabályzatot Kövér László módosította.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiegészítették a feljelentést Goodfriend ellen

Vida Ildikó ügyvédje szerint ugyanis Goodfriend Egy újabb interjúban még konkrétabban nevezte… Tovább olvasom