Kisalföld logö

2016. 12. 02. péntek - Melinda, Vivien 0°C | 6°C

Orbán Viktor hátizsákja a Nemzeti Múzeumba kerül

A hátizsákot rövidesen átveszi a múzeum, amely már korábbi állami vezetőktől, kormányfőktől is kapott különböző tárgyakat.
Orbán Viktor hátizsákja a Nemzeti Múzeumba kerül - írta a Blikk.

A lap pénteki számában a kormányfő közeli munkatársát idézik, aki azt mondta: a Magyar Nemzeti Múzeum legújabb korral foglalkozó munkatársai már korábban is kértek gyűjteményük részére személyes tárgyat a miniszterelnöktől, aki így a régi táskáját örömmel adta át nekik.

A hátizsákot rövidesen átveszi a múzeum, amely már korábbi állami vezetőktől, kormányfőktől is kapott különböző tárgyakat. Orbán Viktortól ez lesz az első – mondta Gál Vilmos főmuzeológus a lapnak. Arról, hogy pontosan mikortól és hol lesz kiállítva, később döntenek - tette hozzá.

"Eredetileg a fiamé volt a hátizsák. Egyszer kölcsönkértem, megszerettem, mert minden elfér benne. Végül nálam is maradt" – mondta korábban a lapnak Orbán Viktor a most múzeumba kerülő táskáról, amelyet a 2006-os futball-világbajnokság emblémája díszített.

A miniszterelnök új táskájáról, amelyen már a 2014-es brazíliai futball-világbajnokság hivatalos emblémája látható, feltett egy fényképet a Facebook-oldalára „Új ciklushoz új táska dukál" címmel.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lepkeirtásért büntetnék 1,5 milliárdra a gazdát

A hajdúsági gazda amikor saját telkén engedéllyel ritkította meg a bokrokat, több ezer értékes… Tovább olvasom