Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Orbán: Schmitt Pál mindenkit képvisel

A legsikeresebb magyar politikusnak nevezte pohárköszöntőjében Orbán Viktor miniszterelnök az új államfőt, a Sándor-palota udvarán tartott hivatalba lépési ünnepség utáni fogadáson pénteken - olvasható a kormányfő honlapján, a www.orbanviktor.hu oldalon.

A honlapra felkerült tudósítás szerint a kormányfő arról beszélt: a teljes tisztelet azért is kijár Schmitt Pálnak, mert ő valójában minden magyar embert képvisel, "ő az első polgár, aki megtestesít mindent, ami jó bennünk és azt is, ami esendő".

Köszöntőjében Orbán Viktor azt kívánta Schmitt Pálnak, hogy kellő méltósággal képviselje a magyarok erősségeit és esendőségét. Mint mondta, az Országgyűlés jó döntést hozott, amikor Schmitt Pált köztársasági elnökké választotta, hiszen az új elnököt hazaszeretet, mások tisztelete, egyenes beszéd, józan ész és csapatszellem jellemzi.

A miniszterelnök kifejtette, Schmitt Pál - aki reményei szerint megmarad "Schmitt Pali" is - egy fantasztikus karrier csúcsára ért, hiszen sportolóként kétszer is a világ tetejére vitte Magyarországot, politikusként pedig a legsikeresebbnek tekinthető nemzetközi színtéren: az Európai Parlamentnek ő volt az első és mindaddig egyetlen magyar alelnöke - olvasható a www.orbanviktor.hu oldalon.

Olvasóink írták

 • 10. janika 2010. augusztus 07. 19:37
  „Ez kell a magyarnak "9"-es! De jó,hogy van ez a sajtó! Itt megismerhet mindeni mindenkit valóságában! Persze az "illetékes elvtársak" tesznek rá egy nagyot! Ez csak is annyit ér mint a gyerekek amikor egymás hátara ragasztatták a "hüje" táblát! Csak így "j"-vel! Ott is csak azt nézték,hogy ki írta és mindkét oldalról. termesztésen akár csak most! Hisz azok a gyereket felnőttek a Kádár korszakban és most itt vannak a politikai elit közt!”
 • 9. RickCartman 2010. augusztus 07. 16:32
  „Ezt a képességét kamatoztatva, hordta Buda István után a törölközőjét, a teniszütőjét, mint egy elhívatott demokrata, aki 1976-tól lelkesen szolgálva a Kádár -rendszert (ekkortól az Astoria Szálló igazgatóhelyettese).
  Egy férfi, aki a múlt rendszer harcos ellensége és mereven elutasítja az állás- és pozícióhalmozást. 1983-ban például egyszerre volt az OTSH elnökhelyettese- majd elnöke -, a MOB elnöke, mellette a NOB főtitkára és helyettes államtitkár.
  Egy fantasztikus diplomata, aki bár Horn Gyula miniszterelnöksége alatt kineveztette magát nagykövetnek Madridba (hogy közel legyen Samaranch-hoz), majd Orbán Viktoré alatt Bernbe is (hogy közel legyen a NOB-hoz), 2001-ben a dicsőséges 4 helyet tudta megszerezni a NOB-elnöki választáson, ahol csak ennyien indultak.
  Tehát O.V. szavaival:"ő az első polgár, aki megtestesít mindent, ami jó bennünk és azt is, ami esendő".
  Ház ez igaz.-))”
 • 8. thermál 2010. augusztus 07. 15:57
  „Közt. elnök: Schmitt Pál, magyar hangja: Orbán Viktor .”
 • 7. Primax 2010. augusztus 07. 15:23
  „" Schmitt Pál köztársasági elnök hivatalba lépésének első napján aláírta a köztársasági elnök, a miniszterelnök, az Országgyűlés elnöke, az Alkotmánybíróság elnöke és a Legfelsőbb Bíróság elnöke tiszteletdíjáról és juttatásairól szóló törvényt - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal pénteken az MTI-t."
  Legfőképpen magát képviseli...:):):)”
 • 6. janika 2010. augusztus 07. 06:20
  „No és hol képviseli az embereket? Tán a bíróságoknál,(Tábla és a LFB.) mert onnan kirúgják az ügyvéd nélkül érkezőket!”
 • 5. Jandex 2010. augusztus 06. 17:53
  „"Aszongyajaviki" jól választott a parlament,a pofám lereccsent!:)))”
 • 4. meir 2010. augusztus 06. 17:30
  „Schmidt Ur!!
  Ha szabadna kernem, engem NE kepviseljen,jo!??
  arra en mar talaltam valakit,aki meltobb mint On !!!-ugy hivjak; Mr. Shim´On Perez.”
 • 3. Ing.Böck 2010. augusztus 06. 16:07
  „Éppenugy mint Annust annak iodején amikor jól becsapta !!!”
 • 2. kivagyokén 2010. augusztus 06. 15:37
  „Mindenki egyenlő, de a disznók még egyenlőbbek"
  Schmitt Pál mindenkit képvisel LEGFŐKÉPP a FIDESZT
  Első lépésként mindjárt elfogadja az általa és kis barátai által tökéletesen (hogy máskép ha ő csinálta?!" előkészített törvényeket.

  Jó vicc, de valahogy nem tidok nevetni. Biztos az én humorérzékemmel van baj”
 • 1. gjozsi88 2010. augusztus 06. 15:16
  „Ezért nincs szükség az ellenzékre, mert őket is Schmitt Pál képviseli...!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Schmitt Pál beiktatása: Koronát az alkotmányba

Schmitt Pál javasolja, hogy az alaptörvény előszava tartalmazza a kereszténységre történő utalást és… Tovább olvasom