Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Orális szexet akart diákjaitól egy budapesti tanár

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

A több gyerek zaklatásával vádolt férfi ügyében megdöbbentő állítások hangzottak el.
Tanúkihallgatásokkal folytatódott a IV. és XV. Kerületi Törvényszéken annak a gimnáziumi tanárnak a büntetőügye, aki a vád szerint a Budapest Honvéd Akadémián és egy gimnáziumban is zaklatta fiú tanítványait. Két fiút rávett, hogy orálisan kielégítse -  tudósít a Bors. Az esetet az egyik tanárnő vette észre, aki végül az egyik fiú apjával feljelentést tett a rendőrségen.

Egyik áldozata, F. Patrik tanúként, megtörten mondta el, hogy Sz. Szilveszter egyik alkalommal behívta az irodájába, és arra kérte, hogy vegye elő a nemi szervét. A fiú először azt hitte, viccel, később azonban a férfi rendszeresen azzal gyötörte, hogy tegye meg neki - írja a lap.

– Folyamatosan erősködött, én mondtam, hogy a nőket szeretem, nincs bajom a homoszexuálisokkal, csak én nem akarok ilyet csinálni, mert szerintem un­dorító. Ezután jöttek a vesze­kedések és megalázások a többiek előtt – vallotta a volt gimnazista fiú.

Patrik annyira nem bírta a nyomást, hogy egyik alkalommal, amikor a férfi telkén kertészkedtek, hagyta, hogy a tanár orálisan kielégítse. Megegyeztek abban, hogy utána a férfi abbahagyja a zaklatást, de csak egy hónapig bírta.

A tárgyaláson kihallgatták a fiú édesanyját és a legjobb barátját, Dánielt is, aki állítja: látta, amikor a tanár molesztálta, simogatta Patrikot az irodájában. Teljes cikk itt. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV Fanni családja szerint nem a gyanúsított a gyilkos

VV Fanni családja szerint nem a gyanúsított a gyilkos
A legújabb teória, hogy az eltűnt valóság­show-szereplőt bebetonozták. Tovább olvasom