Kisalföld logö

2018. 11. 20. kedd - Jolán 1°C | 5°C Még több cikk.

Ophélie sikított a Lánchídnál?

Ki sikított a Lánchíd környékén december 4-e hajnalán? Ki törölt fontos adatokat a lány e-mailjéről? A hajléktalanok szerint senki sem csobbant. A francia rendőrség a család feljelentése alapján elindította a nyomozást.
– Ez nem szokványos eltűnési ügy! Egyelőre semmi sem zárható ki – magyarázta Seres Ernő, a II. kerületi kapitányság bűnügyi osztályvezetője, aki Blikk kérdésére megerősítette azt az információt, amely szerint az elmúlt időszakban Ophélie rosszkedvű volt, mondhatni depreszsziós. A tanúkihallgatásokból kiderült, hogy a lány olasz udvarlója miatt szomorkodott, akivel naponta több tucat SMS-t váltottak, kapcsolatuk rendkívül szoros volt. Mivel a lány tanulmányainak vége közelgett, feltehetőleg attól tartott, hogy vége szakad a kapcsolatnak.

A kihallgatott tanúk között ott volt az a 4 hajléktalan férfi is, akik a Lánchíd pesti hídfője alatt laknak. Egybehangzóan kijelentették, nem látták a lányt beleesni a Dunába. – A tanúk kiszolgáltatott helyzetüknél fogva folyamatosan védik értékeiket, ami éberséget igényel. Ők egészen biztosan észrevették volna a csobbanást – fejtette ki a nyomozás vezetője, aki hozzátette, jelentkezett egy tanú is, aki sikolyokat hallott a Lánchíd irányából, kicsivel azután, hogy az olasz fiatalember megtalálta a lány táskáját. A megtalált retikül helyszínén, és a híd korlátját szinte teljes egészében ujjlenyomat-szakértők vizsgálták meg, de a lány ujjnyomait sehol sem találták meg. Ez kizárni látszik az öngyilkosság verzióját.

A másik nagy rejtély a lány notebookja, amelyről 4 fájlt valaki letörölt Ophélie eltűnése után 4 nappal. Hogy kik távolítottak el információkat, arról még semmit nem tudnak a rendőrök. Mindezek ellenére a Fővárosi Főügyészség nem találta megalapozottnak, ezért nem adott helyt az apa feljelentésének, és nem indította meg az ügyben a bűnügyi nyomozást.

Ezzel egy időben viszont a francia rendőrség a család feljelentése alapján elindította a nyomozást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megrohanták a boltokat a hősugárzókért

Több áruházban is elkapkodták az árammal működő olajradiátorokat és hősugárzókat- írja a… Tovább olvasom