Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Online lemezbolt lesz a Kazaa?

A világ egyik legnépszerűbb fájlcserélőjeként ismert Kazaa az egyik legnagyobb legális on-line zeneforgalmazóvá szeretne válni.
Legalábbis erre utal a cég a napokban indított új reklámkampánya, amelyben az ismert fájlcserélő hálózatot üzemeltető Sharman Networks fizetős zeneletöltő szolgáltatásainak igénybevételét ajánlja a zeneipar számára.
A több közismert újságban is egész oldalas hirdetéseket megjelentető Sharman Networks arról szeretné meggyőzni a lemezipari nagyfőnököket, hogy a több tízmillió felhasználóval rendelkező hálózatot ne elpusztítani akarják, hanem inkább egy a hagyományos módszereknél jóval olcsóbb és nagyobb célközönség megszólítására alkalmas terjesztési csatornát lássanak benne, amit zenéik árusítására használhatnának fel - természetesen a Sharman Networks aktív közreműködése mellett.
A kampányban a zeneipar mellett a felhasználókat is megszólítja a cég, akiktől azt kéri, hogy próbálják meggyőzni a zeneipart: szívesen fizetnének is a fájlcserélő hálózaton keresztül megszerzett zenékért. A több, mint 1 millió dollár összértékű kampány hirdetései a legnépszerűbb brit, amerikai és ausztrál magazinok mellett a legnagyobb internetes portálokon is láthatóak lesznek.
A Sharman Netwokrs egyébként éppen a napokban tette elérhetővé fájlcserélő hálózata kliens-alkalmazásának legújabb változatát is, amely minden bizonnyal - ha nem is feltétlenül látható módon, de - tartalmazza a cég új irányvonalának támogatására használható módosításokat. A Kazza 2.6 új ezen kívül új szolgáltatásként több, mint 3.500 mobiltelefonos csengőhang közti keresést, és - fizetés utáni - letöltését teszi lehetővé.
prog.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Feldrose (Wildschönau)

Tovább olvasom