Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Öngyilkos lett egy magyar ikerpár Kolozsváron

Együtt vetett véget életének Kolozsváron egy huszonnégy éves lány ikerpár. Egyelőre sem a család, sem a rendőrség nem tudja, mi kergette az öngyilkosságba a két magyar lányt.
A német-angol fordítóként együtt dolgozó Kinga és Andrea a városnak Fellegvár néven ismert dombján egy hatalmas akácfa ágára akasztotta fel magát hétfő hajnalban. A rendőrségi felvételekből kikövetkeztethető, hogy utolsó perceikben is egymásba kapaszkodtak. A két holttest egymásba borulva függött a köteleken, amikor egy arra járó rájuk talált.

A kolozsvári rendőrség csak kedden ismertette az esetet, addig ugyanis megállapították, hogy nem gyilkosságról van szó. A tragédia körül az is növeli a rejtélyt, hogy a bölcsészkaron végzett ikerpár jól szituált családból származik, a szüleik orvosként illetve oktatóként dolgoznak.

"Harminc éves rendőri munkám alatt nem láttam ilyesmit" - mondta döbbenten Joan Herdea Rus kolozsvári rendőrparancsnok. Búcsúlevelet sem találtak náluk, ami megmagyarázná az öngyilkosságot. "Szemtől-szembe ölelkezve! Borzasztó. Ha nem láttam volna, irreálisnak mondanám" - magyarázta a rendőrfőnök.

A rendőrség a lányok bérelt lakásán talált magyar és német nyelvű feljegyzéseket fordítja le, abban reménykedve, hogy ezek között akad olyan magánjellegű feljegyzés, amely megmagyarázná tettüket.

hirado.hu/Független Hírügynökség

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lebukott merénylők

Tovább olvasom