Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 20°C Még több cikk.

Önfejlesztő konferencia

Sopronban tartja XIV. konferenciáját az Önfejlesztő Iskolák Egyesülete. A szakmai konzultáció tegnap kezdődött és szombatig tart. Városunkból a Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tagja az egyesületnek. Mint azt Sipos Ferenc, az iskola igazgatója elmondta, intézményük 1998 óta tagja az egyesületnek.

– Az elmúlt években olyan szakmai programot dolgoztunk ki, amelyen keresztül kialakíthatjuk a saját arculatunkat, meghatározhatjuk önmagunkat – tette hozzá az igazgató. – S nem utolsósorban egy sajátos oktatási módszert is kidolgoztunk. A mostani konferencia fő célja, hogy segítsük egymást, azaz átadjuk a megszerzett tudást és tapasztalatokat.

A tíz éve megalakult Önfejlesztő Iskolák Egyesületének jelenleg 126 tagja van, így mintegy 43 ezer diák és ötezer tanár reprezentatív szervezetévé vált. A jövőben külön hangsúlyt helyeznek a fogyatékosok képzésével foglalkozó programokra. Az egyesület keresi a különböző oktatási, kulturális és civil szervezetekkel a kapcsolattartást, valamint az együttműködést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erdő háza a táborban

Erdő háza néven kiállítótermet adtak át a brennbergi völgyben lévő Soproni Gyermek- és Ifjúsági… Tovább olvasom