Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Olimpiai bajnok is megtekintette a versenyt

A Soproni Úszók Baráti Köre Sport Egyesület és az önkormányzat szervezésében immár huszonnyolcadik alkalommal rendezték meg az országos Csik Ferenc-emlékversenyt. Csik Katalin – dr. Csik Ferenc lánya –, valamint dr. Temes Judit olimpiai bajnok úszó személyében díszvendégeket és fővédnököket is köszönthetett a közönség.
A tizenhárom csapat részvételével lezajlott versenyek során összesen 11 arany-, 12 ezüst- és 7 bronzérmet szerzett a Soproni Úszók Baráti Köre Sport Egyesület, s ez csapatversenyben a harmadik legjobb eredményhez volt elegendő. A győztes csapat a szombathelyi lett, második a balatonfűzfői Balaton Úszóklub.
A legeredményesebb soproni UBKSE-versenyzőnek járó különdíjért holtverseny alakult ki: a lányoknál Németh Júlia és Grafl Eszter, a fiúknál Simon Gábriel és Nagy Gábor részesült az elismerésben. A legjobb 10 év alatti soproni UBKSE-versenyző a lányoknál Bassi Beatrix, a fiúknál Teichtinger Márton lett. A Vécsei Vilmos-vándorserleget idén Nagy Gábor (SUBKSE) vihette haza.
Soproni eredmények. Lány gyorsúszás (1999): 1. Horváth Dorottya. Az 1994-es születésűek között 1. Németh Júlia; az 1992-es születésűek között: Grafl Eszter. A fiú gyorsúszásban a soproniak második-második helyezést értek el Simon Gábriel és Nagy Gábor révén. 100 méteres hátúszásban Bassi Beatrix 1., Horváth Dorottya 2., Nagy Gábor 1., Simon Gábriel 3. lett. 100 méteres mellúszásban Németh Júlia a 2., a fiúknál Simon Gábriel az 1. helyet szerezte meg. Pillangóban Bassi Beatrix 1., Horváth Dorottya 2., Grafl Eszter 2., Nagy Zsófia a 3. A fiúknál Nagy Gábor a 2., Teichtinger Márton a 3. A 100 méteres lány gyorsban Németh Júlia 1., Grafl Eszter 1., Horváth Dorottya 2., Bassi Beatrix 3. 100 méteres gyors, fiú: Simon Gábriel 2., Nagy Gábor 3. A Grafl–Schlőgl–Varga–Németh összeállítású lány gyorsváltó 2., a Pintér–Khaut–Pap–Teichtinger fiú gyorsváltó 3. helyezett lett. A másik korosztályos fiú gyorsváltó (Nagy–Simon–Feller–Egyed összeállításban) a 2. helyen végzett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

300 készítményt lehet januártól patikán kívül is árusítani

Mintegy 300 készítményt lehet januártól patikán kívül is árusítani - közölte az Egészségügyi… Tovább olvasom