Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Olaszliszka: Életfogytig tartó börtönt kért az ügyész

Életfogytiglani fegyházbüntetést kért az ügyész az olaszliszkai lincselés szerdai tárgyalásán az ügy másodrendű vádlottjára. Ő az elsodort kislány apja. A többi vádlott esetében pedig a maximálisan kiszabható büntetést kérte, a fiatalkorúaknál úgy, hogy ezt fiatalkorúak börtönében töltsék le.
Csaknem másfél évvel ezelőtt, tavaly januárban kezdődött az olaszliszkai lincselés tárgyalása. Nyolcan ülnek a vádlottak padján, mindannyiuk ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés a vád.

Az ügyészség szerint a bíróság elé állított nyolc ember verte halálra 2006. őszén azt a tiszavasvári tanárt, aki Olaszliszkán véletlenül elsodort egy, az autója előtt átszaladó kislányt. A gyerek sérülések nélkül megúszta a balesetet, felbőszült rokonai azonban brutálisan agyonverték a pedagógust, az autóban ülő gyermekei szeme láttára. A vádirat szerint volt, aki nekifutásból rugdosta a már földön fekvő tanárt, a kislány édesapja pedig baltával le akarta vágni az autós fejét. Az orvos szakértő véleménye szerint legalább 40 rúgás és ütés érte a brutálisan agyonvert tiszavasvári tanár fejét. A lincselők a nyílt utcán percekig rugdosták, ököllel és valamilyen tárggyal folyamatosan ütötték a már földön fekvő férfit.

A bíróság többször helyszíni tárgyalást is tartott, azaz a lincselés helyszínén rekonstruálták a történteket. Legutóbb idén márciusban, amikor is egy kivételével az összes vádlott elmondta és megmutatta a bíróságnak, mi történt 2006. őszén.

Olvasóink írták

 • 20. kolombela 2009. május 22. 21:01
  „Kb ekkora büntetésre lehet számítani, mint az alábbi cikkben. Azzal a különbséggel, hogy itt néhányan letöltendő sz.v.-t kapnak. Íme a cikk:
  "Magyaroknak pofonért 2,5 év letöltendő, cigánynak életveszélyes késelésért felfüggesztett
  1,5-től 2,5 évig tartó, letöltendő börtönbüntetést kaptak azok a barcsi fiatalok áprilisban, akik két éve Szigetváron megpofoztak egy cigány nőt. Az asszony nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az életveszélyesen késelő füstös viszont természetesen szabadlábon. Cionista, magyarellenes faji diktatúra.
  A Magyar Nemzet mai, általunk szkennelt cikke következik a nagykanizsai életveszélyes késelésért kiosztott "büntetés" ügyében.
  Az írásból iderül, hogy a késelő cigány részegen (amikor, ugye, még agresszívabak, méginkább azt hiszik, övék a világ) támadt először védekezni, majd menekülni próbáló, azaz, még csak véletlenül sem támadó áldozatára. (Ez utóbbi - az események időbeli rekonstrukciója - kapcsán ajánljuk eredeti cikkünk frissítését.) Az is egyértelműsíttetik, hogy a cigányok csoportja kötött bele a gádzsókba, és nem fordítva - szemben egyes, a (védhetetlen) ítéletet körömszakadtáig védő-magyarázó fajvédők sugalmazásaival.
  Gyilkossági kísétletért felfüggesztett
  Jogerős végzésében felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a napokban a Zala Megyei Bíróság azt a cigány fiatalembert, aki tavaly egy verekedésben kilencszer szúrt meg késével egy pogányszentpéteri fiút Nagykanizsán -- értesült a sonline.hu. Az áldozat a mentők érkezéséig kivérzett, sokkos állapotba került, életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.
  Az esetkor alig 15 éves zákányfalui H. Attila nagyobb, romákból álló társasággal érkezett a megyeszékhelyre, ahol a fiatalok leittasodtak. Egy szórakozóhelyre betérve belekötöttek egy másik csoportba, mert azok a zenegépen a Kárpátia együttes dalait hallgatták, s énekelték is azokat. A két társaság között szóváltás, majd dulakodás alakult ki. H. Attila egy nála erősebb és idősebb pogányszentpéteri fiúval verekedett, s először elvesztette a csatát. Mikor másodszor összecsaptak, elővette 12 centiméteres kését, és kilenc helyen -- csuklóján, al- és felkarján, hasán, mellkasán, majd a lapockája alatt -- szúrta meg az áldozatot. H. Attila az eset után elmenekült, kését, véres ruházatát eldobta. A Gergye Tamás vezette tanács emberölés kísérletében találta bűnösnek és két év, öt évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte H. Attilát, aki az eljárás alatt szabadlábon védekezett.
  1,5-től 2,5 évig tartó, letöltendő börtönbüntetést kaptak azok a barcsi fiatalok áprilisban, akik két éve Szigetváron megpofoztak egy cigány nőt. Az asszony nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.
  (MN)"”
 • 19. kolombela 2009. május 22. 20:32
  „"Diszkriminált romák a munkaerő-piacon" Ehhez a cikkhez miért nem lehet hozzászólni? Na mindegy. A lényege a cikknek, hogy 10-ből 9 romát diszkrimináció ér munkahely keresésé közben és még azt i sírja, hogy Magyarország az élmezőnyben van ezen a téren. Már megint mi vagyunk a bünösök, mint mindig. Érdekes erről lehet statisztikát vezetni. Én arra is kiváncsi lennék, hogy 10 büncselekményből mennyi a roma elkövető. Vajon erről miért nem lehet statisztikát vezetni? Szerintem azért, mert azok a fránya arányok nagyo jól mutatnák a valóságot, amit minden eszement balliberális fajvédő tagad.”
 • 18. kolombela 2009. május 22. 20:21
  „Megvoltak az ügyvédi perbeszédek az olaszliszkai lincselés perben. Íme a cikk:
  ""Felmerülhet a kérdés, Szögi Lajos nem önmagát verte-e agyon"
  Befejeződtek az ügyvédi perbeszédek az olaszliszkai emberölés büntetőperének pénteki tárgyalásán, a Borsod megyei bíróság várhatóan egy hét múlva hirdet ítéletet az ügyben.
  A pénteki tárgyalás második részében a heted- és a nyolcadrendű vádlott ügyvédei és a sértett képviselője is szólt a bírósághoz, s az utolsó szó jogán minden vádlott felszólalt. A hetedrendű vádlott kirendelt ügyvédje azt mondta: nincs olyan objektív bizonyíték, ami perdöntő lehetne annak kimondásában: védence részt vett a bűncselekményben. Ezért a jogi képviselő a vádlott felmentését kérte, illetve másodsorban halált okozó testi sértés megállapítását javasolta, minimálishoz közeli büntetés mellett.
  A nyolcadrendű vádlott védőjének közlése szerint fiatalkorú védence nem volt jelen, amikor a bántalmazás történt, a tanúk és a vádlottak vallomásaiban is ellentmondások szerepelnek ezzel kapcsolatban. Azt kérte a bíróságtól, hogy bűncselekmény hiányában mentse fel védencét a vádak alól, ha pedig másként ítélné meg a vádlott szerepét, úgy bizonyítékok hiányában mentse őt fel. A nyolc vádlott hét ügyvédjének védőbeszéde után a sértett jogi képviselője, Helmeczy László úgy fogalmazott: abban, aki először vesz részt a tárgyaláson, felmerülhet a kérdés, Szögi Lajos nem önmagát verte-e agyon, hiszen úgy néz ki, hogy a vádlottak nem csináltak semmit. Kitért a tanúk megfélemlítésére, s a vádlottaknak az eljárás során tanúsított magatartására, arra: megbánást egyáltalán nem mutattak. Hangsúlyozta, hogy a sértett gyermekei szeme láttára történt a bűncselekmény, ami maradandó kárt okozott a lelkükben. Hozzátette: Olaszliszka fogalommá vált azzal, hogy ,,itt a cigányok agyonvertek egy embert", de a vádlottak tette miatt vált fogalommá, nem etnikai hovatartozásuk miatt. Ebben az ügyben számtalan bűnsegéd van, ,,ha valamelyik vádlott őszinteségi rohamot kapna, megtelne a terem vádlottakkal" - közölte Helmeczy László.
  Az ügyvéd a rendőrség munkájában is több hibát észlelt. Mint mondta, a helyszínen nem különítették el egymástól a gyanúsítottakat, és az egyik rendőri vezető azt a - másodrendű - vádlottat vitte el cigarettát vásárolni, akire most életfogytiglani fegyházbüntetést kért az ügyész, és aki már 13-szor volt büntetve különböző bűncselekményekért. Ezen mulasztások miatt ,,borzasztó hátrányt szenvedett" az egész ügy és ez pótolhatatlan - fűzte hozzá. Helmeczy László szerint számos esetben történt időhúzás a bírósági eljárás során, és hivatkoztak arra is, hogy a vádlottak nem azért ülnek a vádlottak padján, mert bűnösek, hanem cigány származásuk miatt. Ebben az ügyben azonban nem számít, ki milyen származású - szögezte le. Utalt arra: az egyik védőügyvéd védelemként emelte ki, hogy a cigányok heves vérmérsékletűek. Nincs a Btk-ban ilyen, ,,külön cigány személyekre ilyen paragrafus nincs: emberek vannak" - hangsúlyozta a sértett ügyvédje. Azt kérte a bíróságtól, hogy a törvény teljes szigorát alkalmazza az ítélet meghozatalakor. A vádlottak valamennyien szóltak az utolsó szó jogán.
  Az elsőrendű vádlott - az elsodort purdé bátyja - bűnösnek vallotta magát. Mint mondta, ő maga sem tudja, hányszor ütötte meg a tanárt, de azt hangsúlyozta, hogy amikor ő otthagyta a helyszínt, Szögi Lajos még élt. Váratlan fordulat volt a másodrendű vádlottnak - a kislány apjának - megnyilatkozása, hiszen a férfi eddig folyamatosan tagadta bűnösségét, ezért most elnézést kért még saját védőjétől is. Úgy fogalmazott, hogy két éve folyamatosan félrevezetett mindenkit, pedig bűnös, ezért bocsánatot kér. Hozzátette: lehet, hogy hamarabb kellett volna ezt beismernie. Azt mondta, ő is bántotta a sértettet, de az után bement a balesetet szenvedett gyermekéhez. A férfi a tárgyaláson sírva fakadt. A harmadrendű vádlott azt mondta, hogy testvére miatt vállalta a bűncselekményt, ő maga nem vett részt a bántalmazásban. Felelősnek érzi magát, mert a kislányt rábízták és nem vigyázott rá eléggé; miatta meghalt egy ember. Az ötödrendű vádlott - a kislány anyja - nem tartja magát bűnösnek, a hetedrendű vádlott viszont felelősnek érzi magát, mert bár nem vett részt a verekedésben, látta azt és nem próbálta megakadályozni. A nyolcadrendű vádlott tagadta bűnösségét. A Czibrik Attila vezette bírói tanács a tárgyalást jövő péntekre elnapolta, aznap délelőtt ítéletet hirdet az olaszliszkai emberölés ügyében.
  (MTI nyomán)"”
 • 17. Túrabakancs 2009. május 22. 15:25
  „Elnézve szinte az összes cigány férfi egy izomkolosszus, vagy éppen egy túltáplált bálna! Hol van itt
  a hátrányos helyzet? Max. kátrányos helyzet a piszok, mocsok miatt! Remélem jövőre elkezdődik
  a fogyókúra számukra! bár az sem jó, mert akkor nagyon gyorsan fognak futni, így behezebb dolga
  lesz a rendőröknek. :)”
 • 16. Domestic 2009. május 22. 13:12
  „Anyáitok, apáitok akik nyugdíjasok nem tudnak annyi kenyeret venni, amennyibe a kedves barátaink havi kosztoltatása fog kerülni!
  Anyáitok, apáitok miután "fokozatosan eltörlik" a fűtés és gázártámogatásukat, októbertől félelmükben fagyoskodni fognak, miközben kedves barátaink napi 24 órát heverésznek a fűtött celláikban és ingyen nézik a kábel TV-t, amire szintén nem lesz sokaknak pénze idekint.
  A ruhát a nyugdíjas a kukából túrja (vagy a Máltai S SZ-tól), nekik arra sincs gondjuk!
  A kintmaradókra sem, mert azt meg megint mi fogjuk eltartani, mivel ugye ők a "hátrányosék"!
  ...és ezek után, megint velem van a gond, mi? Én vagyok a fasiszta, meg a rasszista, szadista, marxista, meg a ... inkább hagyjuk!”
 • 15. kackac 2009. május 21. 15:54
  „Nem tom, mér báncsák őket.
  Eccerű kis gyerekcsíny vót, na.”
 • 14. Kitartas 2009. május 21. 15:25
  „......

  A .... akik ellen a rendszer nem tesz semmit. Ezeknek barmit lehet, rajuk a torvenyek nem vonatkonak. Az osszeset be kellene zarni.”
 • 13. tondaki 2009. május 21. 15:10
  „A cigányfajvédők természetesen felmentik ..... az igazságszolgáltatás elől. Ezért Olaszországban, vagy Spanyolországban ténylegesen életfogytigot kapna ........... A börtönben a mi adónkból majd tovább kondizhat, meg kábitószerezhet, sajnos ez a valóság. Csak egyet tudunk tenni, okosan szavazunk, arra aki kimondja van cigánybűnözés!”
 • 12. Túrabakancs 2009. május 21. 10:08
  „Szilágyi Zsolt!
  Most is egyetértek veled, valóban nem szoktál agresszíven fogalmazni, inkább a tényszerű álláspontot
  képviseled! Persze egyszer-egyszer elszakadhat a cérna, de ez termszetes dolog. Én sem vagyok
  mindig angyal! :) A Jobbik térnyerése a poitikai palettán ezeknek az eseteknek köszönhető, nem
  is értem hogy a hatalom és a kisebbségiek miért nem értik és látják ezt. Sajnos a szándékosság
  ezen ügyekben borítékolható! Ez van... Kérdés meddig hagyjuk.”
 • 11. Szilágyi_Zsolt 2009. május 21. 09:04
  „Na látod, Túrabakancs, EZ sokkal jobban felcseszi az agyam, mint az, hogy egy-két kekeckedő hozzászóló ilyen-olyan indokból belém köt. Azt könnyedén leszerelem, de a Kisalföld kétszínűségével egyre jobban tele a hócipőm. A mai szám címlapján is azon siránkoznak, hogy szétlopják a használaton kívüli határátkelőket (bizonyára hófehér bőrű orvosok, tanárok, közgazdászok, fodrászok, asztalosok, meg főleg ácsok hordanak el belőlük minden mozdíthatót), de a másik kezükkel azért szorgalmasan törölgetik a (teljes joggal) cigányellenes hozzászólásokat, ha ugyan nincsenek automatikusan letiltva, mint a cigány témájú cikkeknél oly gyakori. Pedig én kulturáltan fogalmazok és írok, nem használok trágár szavakat, sőt, keresztény lévén, alapvetően a halálbüntetésnek is ellene vagyok. De ami Olaszliszkán történt, az nem emberi viselkedés eredménye, és aki (vagyis inkább ami) nem emberként viselkedik, az nem is érdemli meg az emberi bánásmódot. Így még az állatok sem viselkednek, talán az egy csimpánztól eltekintve (de azok is ritkán). Ilyet, hogy mondvacsinált okból (ugyanis nagyon jól látták, hogy az "elütött" kislány azonnal felpattan és makkegészségesen elszalad), vagyis gyakorlatilag kedvtelésből sok ember agyonver valakit, hát ilyet a magyar ember talán évszázadok óta sem csinált. Még háborús helyzetben is legalább egy rögtönzött tárgyalást rendeztek a bűnösöknek, és utána felkötötték (nem agyonverték). Ez semmi egyéb nem volt, mint mocskos, aljas indokból (rasszizmus), hirtelen felindulásból (de bizonyos liberális irányzatok táplálta tűztől fűtve) elkövetett emberölés, és ezért tényleg megérdemelné az összes tetves cigány, amelyik ott volt, és akár csak végignézte is, hogy felakasszák az almafára. Agyonverték a szerencsétlent mondjuk húszan, és voltak ott minimum ötvenen. Minden gyilkosra jutott volna legalább két másik cigány, hogy lefogják és megakadályozzák abban, amit csinál, de ők a kisujjukat sem mozdították, helyette végignézték, ahogy társaik agyonverik a nyomorultat. Ez a kollektív bűnösség iskolapéldája. Nem érdemelnek kegyelmet a férgek. Én tisztelem azokat a cigányembereket, akik magyar módra, beilleszkedve és példaszerűen, tisztességesen, becsületes munkából élnek, de az olaszliszkai gyilkosok nem emberek, hanem férgek, eltaposni való férgek. Sajnálom, Kisalföld, de ez van.”
 • 10. BsBe 2009. május 21. 05:05
  „Kedves kolombela! Gondolod kapnak 10 évet? dehogy. Talán egy ejnye,ejnye ilyet mégse kellene.
  Mert nagyon is igaz, hogy nem vagyunk egyenlőek.
  Sem ilyen esetekben, sem máshol. Mert minden esetben figyelembe kell venni, hogy roma, és nem szabad bántani.
  De kicsiny országunkban nemcsak a romának, hanem az erőszaktevőnek, a rablónak, a gyilkosnak is mindnek joga van. Az áldozat a hibás, hogy lehetőséget adott.. miért volt akkor és ott.”
 • 9. Túrabakancs 2009. május 20. 22:50
  „Ajjaj Zsolt, ebből azt hiszem másodszorra is moderálás lesz! :(
  Ne hagyd magad! Én azért húztam fel magam, mert az egyik hírcsatornán
  bemondták. Az egyik cigány 12-szer szúrt meg egy magyar srácot tavaly, és most ítélték felfüggesztett börtönre! Őrület, felfüggesztettre!!!
  A múltkori magyarok amikor cigány luvnyákat sebesítettek meg könnyebben, azok meg 2-év letöltendő börtönt kaptak. És csodálko-
  zik a hatalom, ha irtják a kisebbségieket.”
 • 8. AstarothZ 2009. május 20. 20:55
  „1. Visszaállítani a halálbüntetést
  2. Kötelet mindnek”
 • 7. zotya975 2009. május 20. 20:42
  „A kőfejtőbe velük életük végéig, kenyéren meg vízen, amit keresnek az meg mehet az áldozat családjának.”
 • 6. kolombela 2009. május 20. 20:33
  „Egy másik cikk erről az ügyről. Ez legalább arról szól, hogy az ügyész kire milyen itéletet kért és milyen címen.
  "Liszka-per: bárki bármikor áldozatául eshet ilyen bűncselekménynek
  Minden vádlottat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt ítéltetne el az eljáró ügyész az olaszliszkai lincselés büntetőperében. A vád képviselője gátlástalan, barbár cselekedetnek minősítette a három évvel ezelőtti bűncselekményt, és olyannak, amelynek bárki bármikor áldozatául eshet.
  A 2006. október 15-i lincselés büntetőügyének szerdai tárgyalási napján az ügyészi perbeszéddel kezdődött meg a per záró szakasza. Ebben Miskolci László megyei főügyész azt kérte a bíráktól, hogy mind a nyolc vádlottat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt mondják ki bűnösnek. A másodrendű vádlottra életfogytiglani fegyházbüntetés kiszabását kérte, a többi vádlott esetében pedig határozott időtartamú szabadságvesztést indítványozott, kiemelve, hogy a szabadságvesztés időtartamát a felső határérték közelében kéri kiszabni. (És miért nem életfogytot az egészre, ha már nincs halálbüntetés? És miért nem emeltek vádat rasszista gyilkosság miatt ellenük, mikor egyértelmű a fajgyűlölő indíték?)
  A főügyész a vádindítvány indoklásakor gátlástalan, barbár cselekedetnek minősítette a vádlottak tettét, amely mély közfelháborodást keltett, mivel bármikor bárkivel megtörténhetett volna. Az ügyészi perbeszédet követően délutántól kezdhetik meg perbeszédeiket a vádlottak védői, az ítéletet pedig ezeket követően hirdetheti majd ki a bíróság.
  (HavariaPress)"”
 • 5. kolombela 2009. május 20. 20:17
  „"Agyba-főbe verték az iskolában .......
  Pokol! Agyba-főbe verték az iskolában
  Pásztó -- Nem csitul a diákterror! Most K. Dzsenifer (15) halt kis híján bele, hogy múlt hét szerdán a pásztói iskola udvarán hét diáklány és egy felnőtt nő megverte. A tini lány, akit támadói megfenyegettek, hogy elvágják a torkát, ha beszél a történtekről, feljelentést tett.

  - Én a Mikszáth gimnáziumba járok, az öcsém és a húgom pedig az általános iskolába. Az egyik lány megrugdosta és leköpte a testvéremet. Én kérdőre vontam őt, hogy miért tette, amire azt válaszolta: ,,Én is tudok a családommal jönni" - emlékezett vissza a borzalom előzményeire a kamasz lány.
  Dzsenifert és barátnőjét az iskola után az udvaron nyolcan várták.
  - Elindultunk egy másik irányba. A lány nővére felém rúgott és leköpött, majd a felnőtt ököllel megütött. Aztán mind a nyolcan elkezdtek rugdosni, lökdösni, a hajamat tépni, ököllel verni. A földre estem, de még ekkor sem hagytak békén. Letépték a ruhámat. Körülbelül tíz percig vertek, és csak akkor hagyták abba, amikor megcsörrent a telefonom. Az apukám hívott - mondta lehajtott fejjel a diáklány.
  Az édesapának, Ferencnek (47) Dzsenifer kisebb testvérei mondták, hogy nővérüknek vitája volt a suliban, így az apa már izgult lányáért.
  - Amikor meghallottam a lányom sírós hangját, azonnal biciklire pattantam. Elmentünk a rendőrségre, és utána bevittem az orvoshoz. Mentővel vitték a salgótarjáni kórházba, agyrázkódása volt - sóhajtott az apa, aki nagyon aggódik lányáért.
  A Mikszáth Kálmán Gimnázium igazgatónője, Herczegné Varga Ilona szerint megengedhetetlen az iskolában az erőszak, és azt ígérte, mindent megtesznek, hogy ilyen többet ne forduljon elő.
  - Csoportos garázdaság miatt indult eljárás az ügyben - mondta Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
  Az oktatási tárca sajtóosztályán azt mondták, az iskolai erőszak megfékezése érdekében közel egy évvel ezelőtt Hiller István létrehozta az Iskola Biztonságáért Bizottságot. Több jogszabályt is módosítottak azóta, de a Dzseniferéhez hasonló szörnyűségeket nem tudják megakadályozni. (Kuruc.info: igen, ahogy látható, eredmény nuku. Például: beléptetőrendszer az iskolában. Vagy kétajtós szekrény-méretű kidobóemberek, akik azonnal közbelépnek, ha ilyesmi történik. Esetleg a tettlegesség komoly szankcionálása. Nem, ez a bizottságosdi is csak arra volt jó (megint), hogy SZDSZ-ék egy csomó közpénzt lenyúljanak.)
  Keretes anyag: 3 hónap, 3 verés
  Februárban Kapuváron a tanműhelyben összeszólalkozott két 17 éves diák, verekedésük közben egyikük arccsontja megrepedt, és agyrázkódást kapott. Márciusban erőszakkal vette el három általános iskolás gyerek egy diáktársuk MP4-es lejátszóját, majd megverték. Áprilisban iskolás gyerekek verték meg fogyatékos társukat, és ezt fel is vették mobiltelefonra.

  (Csikós Klaudia - Blikk)"”
 • 4. kolombela 2009. május 20. 19:52
  „Ezt a cikket miért nem lehet szép nagy címszavakkal kitenni? Miért kell eldugni?”
 • 3. kolombela 2009. május 20. 19:51
  „Az ügyész olyan büntetést kér, amilyet akar. A döntés a bíró kezében van. Ismerve a bírói itéleteket a c....-kel szemben jó ha 10 évet szab ki rájuk.”
 • 2. obama 2009. május 20. 17:34
  „igen de tenyleges eletfogyt legyen a tanart sajnalom meg a gyerekeit eletuk vegeig elottuk lessz az a kep ahogyan megoltek az a pjukat kar hogy nincs halal buntetes szemet szemert elvet vallom.”
 • 1. Dr.Kotász 2009. május 20. 17:19
  „Üdv Mindenki!

  Aztán mi lesz? 20 évig etetjük meg ruházzuk ezeket a szemeteket? Nem állítom hogy a halálbüntetés visszaállítása a megoldás, de a kényszermunkát visszahoznám az biztos. Piszok banda, úgy kéne bánni velük ahogy azt ők is tették!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Trükkös 16 éves tolvajt fogtak el Kisbéren

Felfüggesztett börtönbüntetésének ideje alatt lopott újra egy 16 éves fiú a Komárom-Esztergom megyei… Tovább olvasom