Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Ökörsütés ügyességi vetélkedővel és koncerttel

A Nyugat-Magyarországi Egyetem végzősei a hagyományokhoz híven ökörsütéssel és vidám programokkal búcsúznak a campustól és a várostól. Az események már tegnap megkezdődtek. Sörváltózhattak és szkanderben mérhették össze ügyességüket a hallgatók, de vizespóló-versenyt is rendeztek. Délután a campuson felállított színpadon koncertek kezdődtek, melyek késő éjszaka fejeződtek be.

Ma este már a waldené a főszerep. Délután háromtól bolondballagást tartanak az egyetemisták, este nyolctól pedig a fáklyás felvonulásra készülnek. Ennek során rendőri forgalomirányításra, elterelésekre és ideiglenes korlátozásokra is lehet számítani. 15 és 18 óra között a Bajcsy Zsilinszky utca–Béke út–Ady Endre út–Csatkai utca–Deák tér–Mátyás király utca–Várkerület–Ógabona tér–Erzsébet utca–Csengery utca vonalán módosul a forgalom.
Az esti fáklyás menet sötétedés után, körülbelül 20.50-kor indul az egyetem elől. Ennek útvonala Bajcsy Zsilinszky utca–Béke út–Frankenburg út–Deák tér (itt a menetiránnyal ellentétes oldalon haladnak a valétálók)–Mátyás király utca–Várkerület–Fő tér. A menet körülbelül este fél tízre éri el a Fő teret.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bókok nőknek

Nézem és azon gondolkodom, kegyed tetszik-e már nekem vagy igyak még? Még több bók itt. Tovább olvasom