Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Óévbúcsúztató szünidei torna

röplabda

Az elmúlt napokban rendezte meg GyQrött a megyei röplabdaszövetség a hagyományos szünidei tornát. A mérkQzéseknek négy tornaterem és hét pálya adott otthont. A tornára Szlovákiából és a környékbeli megyékbQl is érkeztek csapatok. Sajnálatos dolog, hogy több gyQri csapat azonban nem vett részt a viadalon. A gyQriek elég gyengén szerepeltek, hiszen a négy csoportban csupán egy második és három harmadik helyezést gyqjtöttek be.


A gyermek lányok kategóriában a VC Komarno együttese végzett az élen az alapi Arany ISK és a GyQri Dózsa-Ikrény alakulatai elQtt. Különdíjban részesült Simona Kosova (VC Komarno) és Fodor Barbara (GyQri Dózsa-Ikrény).
A minilányok között szintén a VC Komarno szerezte meg az elsQ helyet. Második helyen a veszprémi Báthory ISK, a harmadikon pedig a Sümegi RSE végzett. Különdíjat kapott Simona Valachova (VC Komarno) és Sárik Kata (GyQri Dózsa-Ikrény).
A fiúk között a gyermek kategóriában Marcelháza (Szlovákia), Czuczor ISK (GyQr), GyQri RC-Fekete lett a végsQ sorrend. Különdíjban részesült Gumbér Tamás (Marcelháza) és Zám Zsolt (GyQri RC-

Fekete).
A fiúk mezQnyében a mini kategóriában a Sümegi ISK csapata mindenkit maga mögé utasított. Második az alapi Arany ISK, harmadik pedig a GyQri RC-Fekete lett. Különdíjas lett Apáti Bence (Sümegi ISK) és Tárkányi Krisztián (GyQri RC-Fekete).
A díjakat a megyei, illetve a városi szövetség elnökei, Molnár László és Farnady ErnQ adták át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tini hokis halála

Jégkorong

Egy 17 éves kanadai jégkorongos mérkQzés közben összeesett és meghalt a… Tovább olvasom