Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Nyugdíjasok köszöntése

„ Az őszidő is szép lehet, kívánunk hosszú életet” – ezek a sorok és szépen megterített, virágos asztalok vártak bennünket a felújított osli kultúrházban. A helyi önkormányzat 14. alkalommal rendezte meg a nyugdíjasok napját, amelyről nem hiányzott a vidám hangulat és a jókedv sem.

A polgármester köszöntője után az óvodások és iskolások kedves műsorral ajándékoztak meg bennünket. Utánuk a győrszemerei Ihaj-csuhaj néptánccsoport ifjú táncosai bűvölték el a nyugdíjasokat. Vezetőjük, Rab János először a botos tánccal, majd a karikás ostor megcsördítésével fokozta a jó hangulatot.
Nagy taps fogadta azokat a bátor, helyi férfiakat is, akik vállalkoztak arra, hogy ők is bemutatják ostorcsattogtató tudásukat. A másfél órás szórakoztató műsor után jóízűen elfogyasztottuk a vacsorát, amelyet a napközi otthonos konyha dolgozói készítettek el, és tálaltak fel az önkormányzati dolgozók segítségével.
Aztán Rugli Béla vállára vette harmonikáját, és az asztalok között járva, segítségével elénekeltük a legszebb magyar nótákat. A jó zene és jó hangulat megfiatalított bennünket, ezért aztán hamarosan táncra is perdültünk, estig abba sem hagytuk.
Köszönjük a szép délutánt a nyugdíjasok nevében!
Rinner Jenőné, Osli

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom