Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 28°C Még több cikk.

Nyomozás, találgatások

Darnózseli - Tovább tart a nyomozás a két hete a darnózseli temetőből érthetetlen okokból kiásott sír ügyében. A rendőrség semmit sem mond, s a környékbeliek találgatásai is alaptalanok.

Két hete már, hogy egy helyi asszony sírját kiásta valaki a darnózseli temetőben. Azóta is értetlenség és döbbenet uralkodik a településen, s mindenki az okokat találgatja. Semmi nem tűnt el, ám a koporsót is felnyitották: a szemfedelet a holttest lábánál találták meg. A hozzátartozók feljelentést tettek kegyeletsértés miatt, a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást.

A vasárnapi – tőlük kapott – tájékoztatás szerint a nyomozás érdekeire való tekintettel részleteket továbbra sem árulhatnak el az ügyről. Annyit megerősítettek: tovább folytatják a rendőrségi vizsgálatot. Lapunkhoz is érkeztek a megye minden részéről különféle verziók az esetről, ám ezek csak alaptalan találgatásoknak bizonyultak. Így például az is, hogy halottcsere történt, emiatt ásták ki az asszonyt. Kiderült azonban, hogy a temetés előtt nyitva volt a koporsó, a rokonok láthatták az elhunytat, így szó sem lehetett cseréről. Az önkormányzat hiába zárja a temető nagykapuját (igaz, az oldalsó kapu a rendelet értelmében nyitva van), hátul egy részen – kerítés híján – nyitott a sírkert. A községháza hiába pályázott már korábban a felújítására, még visszajelzés sem érkezett az elbírálóktól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapuváron akciós sör miatt dulakodtak!

Kapuvár - Az elmúlt hétvége Kapuváron sem múlt el rendőri kísérettel megtartott vásárlási láz… Tovább olvasom