Kisalföld logö

2018. 08. 21. kedd - Sámuel, Hajna 21°C | 32°C Még több cikk.

Nyomozás lesz a Margitszigetről eltűnt kisfiú ügyében

Várhatóan nyomozást rendelnek el a Margitszigetről eltűnt kisfiú ügyében. Takács Dominik apját kihallgatták, de nem mondott semmit a fia eltűnéséről.
Várhatóan nyomozást rendelnek el a Margitszigetről eltűnt kisfiú ügyében. Takács Dominik apját kihallgatták, de nem mondott semmit a fia eltűnéséről. Vallomást - arra hivatkozva, hogy nincs jelen az ügyvédje - nem tett, és jegyzőkönyvön kívül sem közölt semmit, ami segítette volna a nyomozókat - mondta a BRFK főkapitány-helyettese a Népszabadságnak.

A nyomozás elrendelésének azért lenne jelentősége, mert több eszközt lehet bevetni a kutatás során, mint most - mondta Bodnár Zsolt. Büntetőeljárás keretében a tanúkat - beleértve a szülőket is - igazmondási kötelezettség terheli. Ha nem mondanak igazat, annak büntetőjogi következményei lesznek. A nyomozás elrendelése után titkosszolgálati eszközöket is alkalmazhatnak a nyomozók - tette hozzá. A rendőrség eddig úgynevezett közigazgatási eljárás keretében vizsgálódott az ügyben.

A vagyon elleni bűncselekményekért körözött édesapát augusztus 20-án délután fogták el a VI. kerületi Rippl-Rónai utcában, egyik ismerőse lakásában. Kihallgatása után a férfit a BRFK átadta a büntetés-végrehajtásnak.

Takács Dominik augusztus 3-án, délután egy óra tájban tűnt el a Margitszigetről, ahol édesanyjával sétált. A gyermek megszomjazott, ezért - anyja állítása szerint - pár másodpercre magára hagyta. Amikor az innivalóval visszaindult hozzá, a gyermek épp elindult a partra vezető lépcsőn a víz felé. Az anya állítólag elesett, és másodpercekre az eszméletét vesztette. Mire magához tért, a kisfiúnak nyoma veszett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Down-ambulancia Szegeden

Szeged - Hivatalosan is helyet kapott a szegedi gyermekklinikán a Down-szindrómával született… Tovább olvasom