Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Nyolcnál tart az Adobe Acrobat

A dokumentumkezelők mellett az Adobe bejelentette a térbeli Acrobat 3D és az Acrobat Elements fejlesztését. A Reader a 8-as verzióhoz is ingyenes.
Az Adobe Acrobat 8 teljesen új kezelőfelülettel jelentkezik: testre szabható eszköztárakkal még otthonosabbá tehetjük a programot, elérhetjük a leggyakrabban használt eszközöket, és elolvashatjuk rövid ismertetőiket, így jobban megismerhetjük a régi új lehetőségeket. Több fájlból álló, összefüggő dokumentumainkat egyetlen jól átlátható és kereshető PDF csomaggá alakíthatjuk, ugyanakkor minden PDF dokumentumot egyéni biztonsági beállításokkal és elektronikus aláírással láthatunk el.

A korrektúrát végző személyek az egyszerűen megosztható megjegyzésekkel lehetőséget kapnak arra, hogy lássák egymás hozzászólásait, és nyomon követhessék azok állapotát. Egyszerűen beállíthatjuk, hogy az új Acrobat a Microsoft Outlookba érkező leveket automatikusan archiválja, így azok könnyen kereshetők lesznek, miközben biztonságosan megörződnek. A Lotus Notes programban tárolt leveleinket Adobe PDF dokumentummá konvertálhatjuk, így azok is könnyen kereshetők és archiválhatók lesznek. Kereshetünk a meta-adatok vagy a csatolt állományok között, az űrlapmezőkben és a különböző rétegeken, a könyvjelzők és a jegyzetek között.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új segédlelkész a soproni reformátusoknál

A huszonhat esztendős Filotás Júlia személyében új segédlelkész érkezett a soproni református… Tovább olvasom