Kisalföld logö

2018. 07. 17. kedd - Endre, Elek 19°C | 28°C Még több cikk.

Nyílt Talentum

Győr. A Talentum Műhely csoportjai mutatkoznak be holnap délután 3 órától a Gárdonyi Géza Tehetségfejlesztő Általános Iskolában. A megnyitót követően negyed 4-től tekinthetők meg a csoportok: az általános iskolások részére a 22-es teremben Rebák Sándor ismerteti a földrajz diákkör tevékenységét, a logika és a matematika diákkör munkájáról a 19-es teremben Bálint Csabáné és dr. Csóka Géza együtt tart előadást, az animációs, a nyelvőr és a kutató diákköröket a 20-as teremben Milanovich Lászlóné, dr. Juhász Attiláné és Torma Attiláné mutatja be. A középiskolai csoportok között az építészeti diákkörrel Józsa Tamás, a matematika diákkörrel Honti Dénesné vezetésével ismerkedhetnek meg az érdeklődők a 29-es teremben, a filozófia diákkör mentora, Boros Tamás a 27-es teremben áll a kíváncsi tekintetek elé, az újságíró diákkör munkáját vezető Sudár Ágnes csoportjával a 26-os teremben lehet találkozni.

Dalkörös toborzó

Győr. A Rába Dal- és Társaskör énekelni kedvelő tagokat keres belföldi és külföldi fellépéseire. Bővebb információ a 30/396-9301-es telefonon.

Utolsó ballagás

Győr. A Petz Lajos Egészségügyi Középiskola május 5-én délután 4 órakor tartja utolsó ballagását. Az iskola vezetősége arra kéri volt diákjait, hogy aki segíteni szeretne ezen utolsó ünnepség lebonyolításában, jelentkezzék a titkárságon az 525-592-es telefonon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minden zsák homok után számláznak

Az árvízi védekezés a becslések szerint 20 milliárd forintba is belekerülhet. A költségeket az állam… Tovább olvasom