Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Nyílt napokon mutatkozik be a Kello kibővített kínálata

Kétnapos, ingyenes rendezvényen mutatja be megújult arculatát és kibővített termékkínálatát pénteken és szombaton a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) Budapesten.
A könyvtárellátó arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az esemény első napját szakmai előadások színesítik majd, szombaton pedig a termékkínálat kapja a főszerepet. A kiállító partnerek bemutatják széles körű választékukat: tanszereket, taneszközöket, fejlesztő és logikai játékokat.

A 2013/2014-es tanévben bevezetett állami tankönyvforgalmazás új rendszerében az országos tankönyvellátást a Könyvtárellátó Nonprofit Kft.-n keresztül végzik. E rendszer gördülékeny működése érdekében a Kello elektronikus információs rendszert alkalmaz, amelyhez új arculat és felhasználóbarát informatikai megoldás is párosult.

A társaság megújult arculatának részeként az ország összes megyeszékhelyén infopontokat nyitott. A 19 helyen elérhető irodák ügyfélszolgálatként és üzletként is funkcionálnak magánszemélyeknek és intézményi vásárlóknak (iskolák, könyvtárak) egyaránt.

Kitértek arra is: a Kello körülbelül ezer könyvkiadóval és több száz, könyvkiadással is foglalkozó egyéb szervezettel áll kapcsolatban. Szerkeszti, kiadja és havonta két alkalommal a könyvtáraknak megküldi az Új Könyvek című állománygyarapítási tájékoztatót, amely ismerteti a magyar nyelven megjelent könyvújdonságokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elindulhat a 3-as metró szerelvényeinek felújítása

A kocsik felújításával 2015 végére, 2016 elejére végezhetnek. Az infrastruktúra felújításának… Tovább olvasom