Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Nyílt napok a gyöngyösi szülészeten

A születés hete alkalmából a gyöngyösi Bugát Pál Kórház május 6-án és 7-én nyílt napok keretében várja mindazon érdeklődőket, akik jobban meg kívánják ismerni az intézmény szülészetén folyó munkát.
A nyílt napok célja, hogy a várandós, szülés előtt álló kismamák, a gyermeket vállaló családok minél szélesebb körű tájékoztatást kaphassanak az előttük álló nagy eseményről, illetve a számukra elérhető választási lehetőségekről - közölte T. Bokros Mária.

Mint elmondta, a kórház vezetése azt kívánja elősegíteni, hogy a szülés az érintettek életének egyik legemlékezetesebb élményévé váljon, lehetőség szerint olyan körülmények között, amely mamának és babának egyaránt megnyugtató.

Az érdeklődők választ kaphatnak a felkészüléssel, várandóssággal, szüléssel, születéssel, gyermekágyas időszakkal, szoptatással és csecsemőgondozással kapcsolatos kérdésekre és megismerhetik a kórház szolgáltatásait.

A nyílt napok keretében szülészorvosok, szülésznők, bábák, védőnők, gyógytornászok, szoptatási tanácsadók várják a látogatókat. Abban a reményben, hogy a programok egyre több várandós nőt és családot segítenek hozzá, hogy a terhesség ideje és maga a szülés ne szorongással, bizonytalansággal, aggodalmakkal teli időszak legyen - mondta T. Bokros Mária.

A rendezvény nem titkolt célja továbbá, hogy a várandós családokban tudatosítsák ennek az életszakasznak a fontosságát és szépségét; hogy a kismamákat megerősítsék nőiségükben; segítsék őket babájukkal és párjukkal való kapcsolatuk elmélyítésében és megfelelő információt adjanak a számukra legmegfelelőbb döntés meghozatalához.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyakon szúrtak egy fiatalembert Nyíregyházán

Nyakon szúrtak egy 23 éves fiatalembert szerdán Nyíregyházán - közölte a rendőrség az MTI-vel. Tovább olvasom