Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Nyílt nap az ELTE Természettudományi Karán

A képzési lehetőségekkel, a hallgatói élettel és a felvételi eljárással kapcsolatos tudnivalókkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők január 29-én, pénteken az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karának (ELTE-TTK) nyílt napján az intézmény lágymányosi kampuszán.
Az egyetem tájékoztatása szerint a rendezvényen előadások hangzanak el az alapképzésekről és külön tájékoztatót tartanak a mesterképzésekről. Az Országos Felsőoktatási Információs Központ meghívott szakértője a Felvételi Iroda standjánál az iroda munkatársaival közösen válaszol a felvételi jelentkezéssel és eljárással kapcsolatos egyedi kérdésekre. A felvételi eljárásról, a kar oktatási-kutatási tevékenységéről szóló informatív előadások mellett a látogatók megismerkedhetnek a kar mindennapi életével, munkájával.

A rendezvény ideje alatt az alapszakok standjainál tájékozódhatnak az őket érdeklő szakokról, feltehetik kérdéseiket az érintett oktatóknak, hallgatóknak. A hallgatói önkormányzatok közreműködésével az eseményen bemutatják a kari diákélet sokszínűségét (közélet, sport, tudományos diákkör, hallgatói juttatások).

Mindezek mellett az ELTE-TTK Hallgatói Alapítvány emelt szintű írásbeli próba-érettségi vizsgát is szervez, illetve bemutatja érettségi előkészítő tanfolyamát. A nyílt napon "idegenvezetéssel" látogathatók az egyetemváros állandó szakkiállításai, például az ELTE-TTK Természetrajzi Múzeuma (történeti ásvány- és kőzettár, biológiai és paleontológiai múzeum) vagy a Bakos Tibor Matematikai Gyűjtemény tárlatai.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőrségi szakember: változnak az illegális migráció jellemzői

Mások és máshogy próbálnak Győr-Moson-Sopron megyében átszökni a zöldhatáron, mint korábban; Koszovó… Tovább olvasom