Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Nyilas (11.23- 12.21.)

Teljes lelkéből optimista, nem ismer lehetetlent. Vidámsága életörömöt és szüntelen derűlátást áraszt.
Alapvetően hisz az emberi jóságban, ezért mindenki felé nyitott tud lenni. Szereti a nagyvonalú terveket, nem jellemző rá a kicsinyeskedés, és távol tartja magát mindentől, ami profán, kisszerű. Ragyogó fantáziájával és optimizmusával a mindennapi életből is nagystílű eseményeket formál. Az élet számára egy nagy, vonzó kaland, ahol veleszületett lazaságával könnyedén veszi az akadályokat. A távoli egzotikumok izgalmai iránt vonzódik.

A Nyilas párkapcsolatai

A Nyilas és a Nyilas
Viharos, ellenséges kapcsolat. Az első perctől féltékenyek vagytok egymás sikereire, irigykedtek, ha a másikat előléptetik, presztízskérdést csináltok abból, melyikőtök keres többet. Egyikőtök sem akar otthon ülni, háztartást vezetni, s bár mindketten szívesen vacsoráztok étteremben, valakinek azért néha otthon is el kell mosogatnia. A vérmérsékletetek hasonló – éjszakánként egyforma hőfokon "lángoltok", csak sajnos prózaibb dolgokban sem kapcsoltok takarékra.

A Nyilas és a Bak
Hétköznapi, de jól működő kapcsolat. Egy Bakban minden megvan, ami belőled hiányzik, és fordítva. Társad higgadt, megfontolt és józan, ám néha túl körülményes – míg te heves vagy és impulzív, gyakran meggondolatlan, de mindig megtalálod a legrövidebb utat. Jó irányba terelgetitek egymást: te ösztönzöd, noszogatod a kesergésre hajlamos Bakot, társad pedig mindig épp időben rántja meg a gyeplőt, hogy megállítson, mielőtt a vesztedbe rohansz.

A Nyilas és a Vízöntő
Kezdetben izgalmas kapcsolat. A Vízöntők hamar felkeltik érdeklődésedet: tetszik neked, ha valakinek vág az esze, és kérlelhetetlenül harcol, de gyengéd, amikor arra van szükség – egyszóval tökéletes! Ám miután a kezdeti "bódulaton" túl vagy, észreveszed, hogy társad veled is kérlelhetetlen: tudni akar minden lépésedről, és nem lehet becsapni, mert vág az esze... Te persze nem hagyod magad, de ez a háborúskodás hamar felőröl és kiábrándít.

A Nyilas és a Halak

Kellemes, ideális kapcsolat. Társad odaadóan gondoskodik rólad, meghitt otthont teremt, vacsorát főz, és még el is mosogat. Ugyanakkor tisztel és csodál, átengedi a vezető szerepet, ráadásul hálás közönség: ámulva hallgatja szónoklataidat. Te pedig örömmel elkápráztatod – gáláns és elbűvölő, boldogan lubickolsz a rajongásban. Igaz, jóból is megárt a sok: néha elszöksz, hogy valami izgalmas kihívást keress magadnak.

A Nyilas és a Kos

Baráti kapcsolat – ha a szerelem fel is lángol, hamar kioltják az ellentétek. Megismerkedésetek viharos: mindketten vonzódtok a merész kalandokhoz. Te azonban közel sem vagy olyan őrült, mint társad – képtelen vagy őt követni, amit egy Kos gyengeségnek tart, és ez megbocsáthatatlan bűn nála. Téged ez mélyen megbánt, úgy döntesz, nem akarsz többé megfelelni az elvárásoknak. Mindketten belátjátok: ha nem akarjátok elveszíteni egymást, jobb, ha a barátságnál maradtok.

A Nyilas és a Bika
Hétköznapi, de jól működő kapcsolat. Egy Bakban minden megvan, ami belőled hiányzik, és fordítva. Társad higgadt, megfontolt és józan, ám néha túl körülményes – míg te heves vagy és impulzív, gyakran meggondolatlan, de mindig megtalálod a legrövidebb utat. Jó irányba terelgetitek egymást: te ösztönzöd, noszogatod a kesergésre hajlamos Bakot, társad pedig mindig épp időben rántja meg a gyeplőt, hogy megállítson, mielőtt a vesztedbe rohansz.

A Nyilas és az Ikrek
Izgalmas, különleges kapcsolat. Nagyon sok hasonló vonás van bennetek: mindketten mozgékony, kíváncsi emberek vagytok, folyton újabb kalandokra vágytok. Féltve őrzitek függetlenségeteket, és nem tűritek a bezártságot – a "rabság" legkisebb jele is elriaszt titeket egy kapcsolattól. Itt az idő, hogy mindezt – a másik szemszögből is! – megtapasztaljátok, és ha képesek vagytok tiszteletben tartani egymás szabadságvágyát, boldog órákra számíthattok.

A Nyilas és a Rák
Nehéz, de szép, meghitt kapcsolat. Egy Rák érzékeny, sebezhető ember, de mindent feláldoz azért, akit szeret – és téged bizonyára imád. Az otthoni teendőket, a ház körüli munkát kiválóan ellátja, a családfenntartó szerepe azonban rád vár, amit szívesen vállal. Kellő türelemmel és szeretettel megtanulja társad szeszélyeit kezelni, ő pedig alkalmazkodik az te nyughatatlanságodhoz – mindig meleg családi tűzhely vár majd.

A Nyilas és az Oroszlán

Inspiráló kapcsolat. Kellően nagyképűek és önteltek vagytok ahhoz, hogy a vezető szerepet egykönnyen ne engedjétek át, de köthetnétek valami olyasféle megállapodást, hogy: "ebben és ebben én döntök, a többi a tiéd". Amennyiben sikerül megegyeznetek, és nyíltan is elismeritek egymás erősségeit (amit egyébként titokban csodáltok!), gyümölcsöző lehet az együttlét, és a kettőtök közti versengés is csak az előnyötökre válhat.

A Nyilas és a Szűz
Eseménydús, tanulságos kapcsolat. Te büszke vagy szellemi képességeidre, szónoki tehetségedre és a szépen levezetett, filozófiai okfejtéseidre – egy Szűz azonban képes mindezt egyetlen megjegyzésével romba dönteni. Társad mindig rátapint gyenge pontjaidra, és kíméletlenül vissza is él ezzel, ha valamivel felbosszantja – legyél hát nagyon óvatos. Igaz, téged sem kell félteni: ha sarokba szorítanak, karmolsz és harapsz, de nem jobb a békesség?

A Nyilas és a Mérleg
Vonzó, de feszült kapcsolat. Tetszenek neked a Mérlegek – segítőkész, lovagias emberek, mély érzelmektől és szilárd elvektől vezéreltek, amit az te törvénytisztelő lelked nagyra tart. Azonban túlságosan szigorúak és komolyak, nehéz őket belevinni egy kis tréfába, nem kedvelik a zajos, vidám társaságot, a nagy kártya- és traccspartikat – ez állandó vitákhoz vezet. Ilyenkor hagyd, társad hadd vonuljon el inkább egy csendes sarokba, és máris szent a béke.

A Nyilas és a Skorpió
Szerencsés, bár kockázatos kapcsolat. Tartasz ugyan kissé a Skorpióktól, de vonz is kiszámíthatatlanságuk, és hamar rájössz, hogy még nálad is ravaszabb, agyafúrtabb emberek. Társad értékes szövetségesévé válhat – nemcsak a magánéletben, hanem akár egy munkakapcsolatban is –, de egy kisördög folyton azt suttogja: vigyázz, mert egy Skorpió mellett semmiben nem lehetsz biztos... Jobban teszed, ha kedvesedet soha nem haragítod magadra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Első magyar internetes tananyagkészítő verseny

Jelentős az érdeklődés az első magyar internetes tananyagkészítő verseny iránt, a vetélkedőn 242… Tovább olvasom