Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Nyertes iskolák

A felkészítés a kompetenciaalapú oktatásra pályázaton több győri iskola is nyert. A rendelkezésre álló pénz 75 százalékát az Európai Szociális Alap, 25 százalékát pedig a központi költségvetés biztosítja. A támogatás formája vissza nem térítendő támogatás.
A Gyárvárosi Általános Iskola 18 millió forintot kapott a Mindennapi tudás, életen át tartó tanulással című pályázatában foglaltak megvalósítására. A Gárdonyi Géza Tehetségfejlesztő Általános Iskola és Óvoda ugyancsak 18 millió forintot nyert, pályázatának címe: Korszerű tanítás-tanulás a versenyképes tudásért. A Péterfy Sándor Evangélikus Oktatási Központ, Gimnázium, Szakiskola, Általános Iskola és Óvoda a pályázaton nyert 18 millió forintot a kompetenciaalapú oktatás megvalósítására fordíthatja. A Vocational Academy Alapítvány szintén 18 millió forintot nyert a kompetenciaalapú oktatás feltételrendszerének kialakítására és bevezetésére a két tannyelvű általános és két tannyelvű közgazdasági szakközépiskolában.
– A pályázaton elnyert pénzből fejleszthetjük iskolánkban a digitális taneszközök használatát, mely elengedhetetlen a korszerű oktatásban. A számítógépek, az interaktív tábla már nemcsak a számítástechnika-órán, hanem a nyelvtan-, irodalom-, matematika- és nyelvi órákon is természetes segédeszközök lesznek – fogalmazott Módosné Major Katalin, az egyik nyertes, a győri Gyárvárosi Általános Iskola igazgatója.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minden zsák homok után számláznak

Az árvízi védekezés a becslések szerint 20 milliárd forintba is belekerülhet. A költségeket az állam… Tovább olvasom