Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Nyers céklasaláta

Hozzávalók:

1 nagyobb cékla, fél zellergumó, 5 dkg dióbél, 2 kiskanál citromlé, 2 kiskanál finom salátaolaj, só, petrezselyem.

Elkészítés:

A céklát és a zellert finomra reszeljük, az apróra vágott diót hozzákeverjük. Az olajból, citromléből és a fűszerekből készített öntettel leöntjük, hűtőszekrényben 1 órát érleljük. Tálaláskor petrezselyemmel megszórjuk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elnöki szavak

Ábrahám Attila, a Nemzeti Sporthivatal elnöke: „Jelentős sikerként értékelem a szavazás… Tovább olvasom