Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Nyerjen Back II Black DVD-t és CD-t!

Nyerje meg a Back II Black Sodor a Funky c. albumát, amely DVD és CD is egyben. Részletek itt

Olvassa el az alábbi szöveget, majd válaszoljon a kérdésre! A helyes válaszokat a játék@kisalfold.hu  e-mail címre küldje be december 19-ig.

Back II Black – Sodor a Funky
Élő koncert DVD + CD

A Back II Black évek óta az egyik legtöbbet élőben fellépő zenekar. Ennek ékes bizonyítéka az a Petőfi Csarnokbeli koncert, ami 2006 tavaszán tartott az együttes. Ez a lemezbemutató koncert egy újabb mérföldkő volt a Back II Black életében.

Ezt a fantasztikus, egyedülálló és élményekben gazdag koncertet rögzítették, amely exkluzív DVD + CD formátumban kerül novemberben a boltokba.

A kiadvány igazi kuriózum a zenekar életében, hiszen eddig még nem jelentettek meg koncertfelvélt. A DVD korongra felkerül a teljes, közel két órás koncert tökéletes képminőségben, 5.1-es hangzással ellátva, igazodva a mai kor követelményeihez. A koncerten kívül találunk a lemezen egy werkfilmet is, amely során betekintést nyerhetünk a próbákba, a koncertre való készülődésbe, valamint a tagokkal készült exkluzív interjúkba. A rajongók nagy örömére a zenekar megmutatja a kulisszák mögötti életet – a felkészüléstől a koncert végéig.
És ez még nem minden!

Bónuszként a koncert hanganyagának a legjavát (több mint 70 perc) is hazaviheti a vásárló, így akár az autóban, házibulikban is újra átélheti a koncert fantasztikus hangulatát.

Válaszoljon az alábbi kérdésre?

Milyen hangzással van ellátva a DVD?

a. 2.0

b. 3.1

c. 5.1

Kérjük adja meg postacímét és telefonszámát is, hogy értesíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse.

A helyes megfejtők között 3 db DVD+CD-t sorsolunk ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Trend: istenhit és babona

A vallásosság reneszánszát éli a társadalmi, gazdasági és kulturális modernizáció, a tudomány… Tovább olvasom