Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Nyereménybetétkönyv a végzős diákoknak

Sok dolga akadt tegnap délután Kovács Józsefnek, Tápszentmiklós polgármesterének, aki amellett, hogy a képviselő-testület döntése értelmében egy-egy autónyeremény-betétkönyvvel búcsúztatta a 19 nyolcadik osztályból ballagó diákot, fagyit is osztott a tanévzáró ünnepségen.

A helyi általános iskola éves eredményeit Pőcze Sándor igazgató foglalta össze. A legörvendetesebb, hogy míg a környéken több intézmény vagy bezárt, vagy összevont osztályok működnek, addig a tápszentmiklósi iskola és óvoda teljes létszámkihasználást, sikert tudhat magáénak, s az intézményre a felzárkóztatás és a tehetséggondozás egyaránt jellemző. Sok tanuló nyáron is megfordul a helyben megrendezett táborban, amely a régió citerásait, népdalénekeseit és néptáncosait idén is várja.
– Szeretnénk, ha a diákok éreznék: a falu hazavárja őket, s nem utolsósorban reméljük, hamarosan valaki nyer is egy-két autót – sorolta a polgármester, aki a tanévzáró ünnepélyen egyenként gratulált a 19 ballagónak. A diákok örömmel vették át a nem mindennapi „útravalót”.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Indul a Győri Nyár

Június 23-án pénteken startol a 41. Győri Nyár, amely idén is számos programot kínál. Tovább olvasom