Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Nyaraló árvízkárosult gyerekektől loptak

Egyelőre nem tudható, hogy az elkövető kintről érkezett, vagy a vendégek közül volt-e valaki a tettes.

Néhány mobiltelefont és egy play-station játékot loptak el nyaraló árvízkárosult felsőzsolcai gyerekektől a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrumban szombatról vasárnapra virradó éjszaka - közölte az intézmény vezetője vasárnap az MTI-vel.

Bogó Ágnes, a centrum igazgatója az MTI-nek elmondta, jelenleg közel 200 árvízkárosult gyermek tartózkodik az üdülőben, akik közül néhánynak eltűnt a telefonja és egynek a play-station játéka az éjszaka.

Egyelőre nem tudható, hogy az elkövető kintről érkezett, vagy a vendégek közül volt-e valaki a tettes, a rendőrség bevonásával folyik a nyomozás - tette hozzá. Az igazgató beszámolója szerint a centrumban kifejezetten nagy a vagyonbiztonság. Minden épületben és a strandon is van értékmegőrző, amit ebben az esetben sem a gyerekek, sem a kísérő pedagógusuk nem vett igénybe.

Általában 12 járőr vigyázza a rendet, de ezen az éjszakán 48 járőr felügyelt, mivel a centrum szombaton ünnepelte a 40. születésnapját. A nagyszabású rendezvényen közel 10 ezer ember fordult meg a területén, de egész nap nem volt semmilyen hasonló probléma. Bogó Ágnes hangsúlyozta, szeretnék, ha a rendőrség minél előbb elkapná a tettest, hogy ne árnyékolja be egy ilyen eset azt a nemes ügyet, amelyben a veszprémi vöröskereszttel összefogva a zánkai centrum közel 500 árvízkárosult gyermeken és családján segít üdültetéssel és egyéb adományok gyűjtésével.

Olvasóink írták

 • 10. vanessa 2010. június 22. 07:15
  „szép jó reggeltén láttam a nyaralo gyerekeket,a balcsin, de azok között nem volt roma, láttam már magyart is lopni, amikor sosgroknál voltunk a csoki gyárban,másik kránduláson mielött leszálltak az utasok a soför azt mondta ha valakit lopáson érnek, ne számitson arra hogy a buszba felszállhat mert ő nem fog más miatt szégyenkezni
  Magyart sem kell félteni meglopja a saját népét is ,egyik 19 a másik egy hiján 20”
 • 9. Truder 2010. június 21. 20:04
  „Reális, tévedsz! Ugyanis az kapta, akinek szántam.. (90 %-ban)
  Nyugodt a lelkiismeretem :)”
 • 8. Reális 2010. június 21. 19:08
  „6. az ablakon dobtad ki a pénzt!”
 • 7. Csetneky 2010. június 21. 17:13
  „Mivel a nyaraltatott gyerekek nagy része cigány, egyértelmű, hogy ki a tettes. Hiába, már az elvtársak is megmondták, legnagyobb ellenség a belső ellenség.”
 • 6. Truder 2010. június 21. 15:55
  „Reális te pontosan tudod, hogy ki lopta el a zsilipkaput? Csak tippek vannak..

  Ha mindenki így gondolkodna, mint itt egyesek, akkor a tisztességes emberek sem kapnának az árvízkárosultaknak szánt segélyekből egy petákot sem. (a szétosztásnál nem szelektálnak... aki rászorul, az kap, akkor is ha cigány..és nyugodtan kimondhatjuk, hogy a Borsodban történt árvíz zömmel a kisebbséget érintette...)
  Én sem értek egyet azzal, hogy ők karba tett kézzel támaszkodtak, míg mások zsákoltak! Sőt!!
  De ettől még adakoztam, bízva abban, hogy jó helyre kerül. (igyekeztem célzottan..)”
 • 5. lótusz 2010. június 21. 14:01
  „kiderült hogy a tíz egybecsukott gyerek valószínű egymást lopta meg. mert apuka anyuka arra tanította míg a tűzoltók, gárdisták segítik a házukat menteni, addig ellopták a gumicsizmákat, vizet, és amit lehetett.mielőbb véget kell vetni a cigánybűnözésnek.ezt tanulja a gyerek. nem értékel semmit. főképp nem a nyaralást”
 • 4. Reális 2010. június 21. 11:06
  „Én egy forintot sem adnék annak az árvízkárosultnak,aki a zsilipkaput feldarabolja,és a színesfémkereskedésbe viszi!A sok jóhiszemű ember forintja veszik csak el!”
 • 3. Truder 2010. június 21. 10:52
  „"2"
  Rossz vicc a hozzászólásod! Te mit tettél az árvízkárosultakért??”
 • 2. deadcode 2010. június 20. 23:03
  „aha persze: igy akar meggazdagodni a vöröskereszt... segítünk nyaralni a rászorulóknak címmel egy kupacra csalja az embereket,aztán egy szép éjszaka,mikor van kire fogni,besettenkednek és ellopják az értékeiket... rafináltak mit ne mondjak”
 • 1. háté 2010. június 20. 22:58
  „Felsorakoztatnám az egész tábort és egy-két óra múlva meglenne a tettes!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkínzott kutyát mentettek

Lakossági bejelentés nyomán mentettek meg egy megkínzott kutyát a Tolna Megyei Állat- és… Tovább olvasom