Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Nyakon szúrta haverját

A szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia, amikor egy 18 éves fiatalember konyhakéssel nyakon szúrta 15 éves haverját Győrben. A pengét, ami a szúráskor eltört, a sértett maga húzta ki.
A megyei rendőr-főkapitányság életvédelmi és felderítő alosztályának vezetője, Károlyi Zoltán alezredes egy hétfőn este Győrben történt emberölési kísérlet körülményeiről tájékoztatta a Kisalföldet. Az alezredes elmondta, a nyomozás adatai szerint a bűncselekmény sértettje, a 15 éves H. M. egész délután sértegette a haverok előtt a 18 éves V. Pétert. A vita odáig fajult, hogy a két srác összeugrott, ütötték, rúgták, kövekkel dobálták egymást. Amikor V. este otthon megvacsorázott, úgy döntött, elégtételt vesz, s egy késsel a zsebében elindult délutáni vitapartneréhez.
Marcalváros egyik tízemeletes épületében V. Péter becsengetett H. M. szüleinek lakásába. A fiú kijött, s a vita a lépcsőházban folytatódott. Amikor a fiatalabbik fiú vissza akart menni a lakásba, haverja hátulról nyakon szúrta a késsel, s még ütlegelte is őt, majd elszaladt.
A penge a szúráskor eltört, a kés nyele a lépcsőházban maradt.

A lakásba érve H. M. kihúzta

nyakából a pengét, majd szülei

vitték kórházba.
Szerencsére a szúrás a csigolyában elakadt, s nem sértette meg a gerincvelőt, sem az agyat, eret sem vágott. Így a sértettet a kórházból a sérülés ellátása után hazaengedték. Támadóját a rendőrség őrizetbe vette, s tegnap előterjesztést tett a bíróságon V. Péter előzetes letartóztatásának elrendelésére emberölés kísérletének alapos gyanúja miatt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iszonyatos áron a szegedi építési telkek

Horribilis összegért juthat saját portához az, aki Szegeden szeretne építkezni. Egy ezer… Tovább olvasom