Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 24°C Még több cikk.

No Motor Rally

Magas-Bakony Munkatársunktól A festői szépségq Magas-Bakony három települése: Porva, Csesznek, Dudar polgármester asszonyai játékkal egybekötött természetjárásra és vendégeskedésre hívják a természetet, a nyugalmat, a festői tájat, a falusi környezetet kedvelőket.
A háromnapos, április 28-tól május 1-jéig tartó Porva–Csesznek–Dudar No Motor Rally vár minden nevezőt, aki nem riad vissza attól, hogy a négy nap alatt a három település közötti 19 km-es távot tetszőleges felosztásban és irányban megtegye, gyalog, biciklivel, lóháton, lovas kocsival, málhás kecskével vagy bármilyen nem motorizált eszközzel. A lényeg: csak élő erővel! A játékszabály egyszerq: a táv megtétele során a nevezési lapra be kell gyqjteni a szükséges számú pecsétet, amellyel sorsoláson lehet részt venni. Az értékes nyeremények között túrakerékpár, hotelhétvége szerepel. A fődíj egy kétszemélyes, egyhetes görögországi nyaralás.
A táv megtétele során – amely jól jelzett úton, könnyq terepen teljesíthető – érdemes időt hagyni a Porvai Kőrishegy Fesztivál, a Cseszneki Zsigmond-napi Vigasságok vagy a Dudari Napok számtalan programján való részvételre. Nevezni lehet egyénileg, családosan vagy 14 év alattiaknak csoportosan is, 500–1000 Ft, illetve 200 Ft/fő nevezési díj ellenében a több helyen beszerezhető nevezési lapon (további részletek: www.nomotor.hu).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A megfelelő túrafelszerelés megéri az árát

Az egyre tavasziasabb, tartósan húsz fok feletti hőmérséklet sok embert csábíthat ki a szabadba. Ha… Tovább olvasom