Kisalföld logö

2018. 04. 27. péntek - Zita 8°C | 20°C Még több cikk.

Népszava: új portál az amerikai Népszavától

Az "Amerikai Magyar Népszava Szabadság" hetilap Amerikai Népszava néven elindította új, magyar nyelvű internetes hírportálját - adja hírül a Népszava a keddi számában.

"A magyar Népszavától függetlenül működő médium a hazai olvasókat is célközönségének tekinti – a honlap a www.nepszava.com internetes címen érhető el" - olvasható a lapban.

Az Amerikai Népszava nem tartozik a magyarországi médiatörvény hatálya alá.

A portál kiemelten kezel minden magyar vonatkozású eseményt az Egyesült Államokban, amerikai nézőpontból tálalja és értelmezi a magyarországi eseményeket is.

Olvasóink írták

 • 14. szabo1936 2010. december 26. 17:47
  „#2 Furgeszarvas.
  Tisztelt uram
  Nekem "volt szerencsem" olyan korban elni,amikor az igazi hireket a Szabad-Europa radio kozvetitete.
  Akor talan emlekszik ara amikor 1956 octobereben azt mondtak a magyar nepnek,hogy csak harcoljanak tovab mert jon a segitseg.De persze ok 100% ban tudtak,hogy hazudnak mert tudtak azt,hogy a Nato nem fog segiteni.Ez csak egy pelda a sokbol amit ok hazudtak.Az Amerikai magyar nyelvu Nepszava egy ultra liberalis baloldali hetilap a munka tarsaik tobsege 1956 elot a komunista magyar sajtonal dolgoztak,1956 ban elhagytak Mo,ot es most jo fizetesert becsmerlik a magyar alamot.Elnezest a rosz mgyar irasomert.”
 • 13. gjozsi88 2010. december 25. 13:16
  „pancser!
  Nincs közgazdászotok...!
  Kopits, Bod Péter Ákos....mind, mind....jogászok magyarázzák a közgazdaságot!
  A közvélemény kutatások mutatták ki ezt az elfordulást....nem én találtam ki!
  Nézd meg a századvég is (amely jobboldali) nagy kockázatokat lát a költségvetésben....!”
 • 12. pancser 2010. december 22. 19:01
  „"gjozsi88"Milyen értelmiség fordult el, gondolom az államilag fizetett. Aki a magánszférában dolgozik az nem nagyon, kivéve egyes sajtómunkásokat.”
 • 11. SC 2010. december 22. 15:39
  „5. hozzászólás Fürgeszarvas
  Vettem a fáradságot régebben is,most is,beleolvastam az újságba.Az én értékrendembe nem férnek bele az oda írók,és írásaik.Az aktuálpolitika nem nagyon érdekel,de természetesen megvan róla a véleményem,és ennek közbe-közbe hangot is adok.Pártcsaholás nélküli jobboldali voltam mindig,maradok is.A véleményem fenntartom,nem tényező az újság,kevesen olvassák.Szép napot!”
 • 10. gjozsi88 2010. december 22. 14:23
  „szocdem!
  Hagyd már.....!
  Számtalanszor felmostam veled a padlót vitában, rendre összekeveredtél....!
  Aki azt hiszi, hogy a versenyképességünk javítása a béremelésből lehet....aki azt állitja, hogy ugyan az a magyar gazdaság technikai, technológiai háttere, mint a nyugati fejlett országoknak....!
  Persze, mindent értesz....mikor konkrétumokról beszélünk, meg magasztosodsz és egyre komolyabb filozófiai kérdésekbe menekülsz összefüggések nélkül!”
 • 9. szocdem 2010. december 22. 13:28
  „7. hozzászólás gjozsi88 2010.12.22. 13:21

  "Az, hogy a Fidesztől a közvélemény kutatási adatok szerint az értelmiség fordult el jelentős mértékben, téged nem érint....te maradtál!"

  Ahogy Te is maradtál, amikor a maszoptól elfordult az Ő értelmisége! Tőled se vártak reméltek mást, csak hogy maradj, mert épp úgy nem értesz semmit mint azok, akiket kritizálsz!! (Ez a droid attack bája...)”
 • 8. szocdem 2010. december 22. 13:25
  „A média már vagy 18 éve nem "szabad".

  Most csak szentesítették azt ami eddig kimondatlan volt: ellenzéki hangnak nincs helye a tájékoztatásban!

  Rákosi efti forog a sírjában, és kérdezi: Viktor, ha Te ezt teszed, és ilyen vagy, akkor Én miért is voltam egy törpe diktátor????”
 • 7. gjozsi88 2010. december 22. 13:21
  „pancser!
  Tőled nem is várja el senki....!
  Az, hogy a Fidesztől a közvélemény kutatási adatok szerint az értelmiség fordult el jelentős mértékben, téged nem érint....te maradtál!”
 • 6. Fürgeszarvas 2010. december 22. 13:09
  „"A Handelsblatt a hazugságon ért politikusokat kipellengérező "A nap Pinocchiója" rovatában közölt szerdán rövid írást Orbán Viktor fényképével és tőle származó idézettel. Utóbbi szerint "Médiatörvényünk nem tartalmaz semmi olyant, ami ne létezne más EU-országban is"."Európában sehol másutt nem ennyire sajtóellenesek a törvények, mint Magyarországon... Orbán úr Magyarországa többé nem szabad ország a média számára" - írta a német üzleti körök vezető lapja."”
 • 5. Fürgeszarvas 2010. december 22. 12:16
  „3. SC 2010.12.22. 11:47
  "Az amerikai Népszava mindig is baloldali érzelmű újság volt...Nem tényező...Nem volt és nem is lesz az..."

  És mi a gond azzal,ha baloldali érzelmű ! Akkor annak és azoknak , akik olvassák , nincs helye a világban ? Nagyon rosszul gondolod ! Ez az újság mindig tényező volt és az is marad ! Sok embernél elillan ám rövidesen a "narancsköd", és nem lesznek vevők sem a szélsőségre,sem a demokráciának álcázott diktatúrára !”
 • 4. pancser 2010. december 22. 12:14
  „Szerintem is uszító, amolyan antikuruc. Vszleg nem fogom őket szeretni!”
 • 3. SC 2010. december 22. 11:47
  „Az amerikai Népszava mindig is baloldali érzelmű újság volt...Nem tényező...Nem volt és nem is lesz az...”
 • 2. Fürgeszarvas 2010. december 22. 11:09
  „1. Pofátlan 2010.12.22. 08:32
  Nomen est omen !

  Az arrogáns médiatörvénnyel a Fidesz olyan helyzetet teremt ( cenzúra + szankciók+személyes biztonság veszélyeztetése ),ami arra kényszeríti a másként gondolkodó embereket,írott és elektronikus sajtó munkatársait , hogy az őszinte megnyilatkozásokhoz és vélemény-nyilvánításhoz megkeressék a lehetőséget ! Nem tudom,hogy ön hány éves,de nekem "volt szerencsém" olyan korban élni,amikor az igazi híreket a Szabad-Európa rádió közvetítette,nyomtatott - cenzúra nélküli - írásokat pedig szamizdatokban lehetett olvasni !Amit az MTI és a TASZSZ közölt,azt fenntartással fogadták az emberek - és nem véletlenül ! A SZER hallgatása és a szamizdatok beszerzése veszélyes volt ! Amit a Népszava most tett,az egy önvédelmi lépés a tisztességes vélemény-nyilvánítás érdekében , mert a hatalom jelenleg diktatórikus vonásokat kezd mutatni ! És ez veszélyes !”
 • 1. Pofátlan 2010. december 22. 08:32
  „Olvasva a cikkeket az Amerikai Népszava oldalán, megállapítható hogy az MSZP szekerét tolják a cikkek írói.
  Ha magyar állampolgár oda irogat, leszólva a hazánkat, az gyomorforgató. Ha viszont Amerikában élők elemzik a magyar helyzetet, az több mint mulatságos. Így én is írhatnék a Ghánai gazdaság helyzetéről.
  Összegezve megállapítható hogy egy újabb uszító weblap indult.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfogadták a médiatörvényt

Minden médiumra, így a lapokra, hírportálokra és internetes újságokra is kiterjed az új médiatörvény… Tovább olvasom