Kisalföld logö

2018. 07. 17. kedd - Endre, Elek 19°C | 28°C Még több cikk.

Nemzetközi üzletember-találkozó

Szeptember 25-26-án rendezik meg a németországi Torgauban az OST-WEST vállalkozói börzét, nemzetközi üzletember-találkozót, amely várja mindazon vállalkozókat, cégeket, akik szeretnék üzleti kapcsolataikat - bérmunka, export-import, cégképviseleti-, közös vállalati-, befektetői lehetőségek terén - kiszélesíteni.

A korábbi tapasztalat szerint a volt kelet-német területek vállalkozói kiemelten érdeklődnek a magyar üzleti kapcsolatok, export-import, befektetések, bérmunka, közös vállalkozások iránt, nosztalgiával gondolnak a korábbi jó magyar kapcsolataikra, és ezt kívánják tovább ápolni. 
      
Az FMMC német partnere által, a német kamarákkal közösen rendezett korábbi találkozókon számos német cégen túl, több USA, osztrák, orosz, ukrán, román, moldáv, cseh, lengyel, szlovén, szlovák cég is képviseltette magát. Ezen találkozók sikere alapján jó lehetőség kínálkozik a magyar vállalkozások számára a kapcsolatok építésére.
Szakmai területek: Gép- és berendezésépítés, fémmegmunkálás és acélszerkezet-építés, elektrotechnika, villamosipar, mérnökirodák, IT és adatfeldolgozás, környezettechnika, építőipar, vegy- és gyógyszeripar, agrártechnika, mezőgazdasági termékfeldolgozás, élelmiszeripar, csomagolóipar, textilipar, üveg-, fa- és műanyag-megmunkálás, kereskedelem, járműipar, szállítmányozás és logisztika. A találkozón több szekcióban is lehetőség nyílik a kapcsolatépítésre, a mellékelt meghívó és program szerint.

A több sikeres találkozó színhelye Torgau, mely Drezda és Lipcse között helyezkedik el.

Célunk, hogy a magyar vállalkozók és vállalkozások minél több lehetőséget kapjanak, a korábbi németországi rendezvények pozitív tapasztalatai alapján. Úgy gondoljuk, hogy a fenti projektekkel üzleti kapcsolataik bővítésében segítséget tudunk nyújtani, az egyébként rendkívül kedvező feltételekkel rendezendő találkozó során.

FMMC 413-688, 517-867, fmmc@mail.datanet.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rövidebb hitelbírálatot sürget a lakásügyi albizottság

A parlament lakásügyi albizottsága azt sürgeti, hogy rövidebb legyen a hitelbírálat, csökkenjen a… Tovább olvasom