Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Nem véletlenül létezik annyi anyósvicc

Az anyósok nem véletlenül a főszereplői a viccek egy jó részének - egy felmérés szerint valóban sokat ártanak az ifjak házaséletének.
Nem véletlenül létezik annyi anyósvicc - vonhatjuk le a következtetést egy nemrégiben elvégzett dániai felmérés után. Az Internetes felmérés azt mutatja, hogy az északi ország minden huszadik felnőtt lakója szerint a "kedves mama" volt az oka annak, hogy a párkapcsolat tönkrement.

A dánok hét százaléka arra panaszkodik, hogy szerelme édesanyja folyamatos konfliktuskeltő elem, két százalékuk pedig úgy véli, az anyósuk valódi boszorkány. A párkapcsolatokkal foglalkozó pszichológusok szerint sem szabad semmibe venni az anyóst, mert valóban sok esetben befolyással bírnak a pár legalább egyik tagjára.

A tapasztalat ugyanakkor azt mutatja, hogy a legtöbb probléma a két nő, a feleség és a férj mamája között szokott lenni - és ez annak köszönhető, hogy a nők folyton dominálni akarnak, a hatalmi harc pedig előbb-utóbb rosszul sül el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Enyhe a tél, kevesebbet fűtünk

A meleg ősz jól jött a lakosságnak, de rosszat tett a tüzépeknek, mert a megszokott második roham nem indult meg decemberben. A kereskedők ebben a hónapban bíznak, jóllehet, ekkor a legtöbben kénytelenek legalább tíz százalékkal emelni az árakon. A cseh és lengyel kitermelők szerint az emelés mértéke így is elmarad nálunk a gáz áráétól. Tovább olvasom