Kisalföld logö

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 33°C Még több cikk.

Nem véletlen a világjárvány? Üzleti húzás az egész?

Érdekes blog bejegyzést talált az 5perc.hu internetes portál és kicsit mi is utána néztünk.

A blogban említett cég a főoldalán reklámozza a H1N1 ellenszerét és minden szaklap őt hozza kapcsolatba a H1N5 madárinfluenzával is.

H1N1 a disznó, madár és ember influenza keveréke, viszont nincs olyan farm ahol a két állatot együtt tartanák, tehát egy vírus mixről van szó, ami nehezen jön létre magától.

Olvasd el a blog bejegyzést.

(Leadkép: illusztráció, forrás: internet)


Olvasóink írták

39 hozzászólás
12
 • 39. Sagittarius 2009. május 04. 20:30
  „ASHER
  Ez nagyszerű! Remélem a választások utánig duzzogva maradsz (maradtok). Bár akartam még kérdezni tőled, megkaptátok már Ti is a kopogtató cédulákat?? Úgy hallottam egész Izrael kettős Magyar állampolgár. Bezzeg anno kilobbiztátok hogy a "nyomorult" határonkívüli valódi Magyarok ne kaphassanak kettős állampolgárságot. A fene érti, hogy miért van az, hogy minden ami a Magyarnak rossz, abban benne van a kezetek. Jah, visszatérve a választásra. Ha még is jönnétek vigyázzatok, mert már ismerjük a 2000 éves módszereteket! Dokumentálva is van az Evangéliumban. Már akkor is pénzért vásároltátok meg Krisztus sírját őrző katonák szavazatát.”
 • 38. Sagittarius 2009. május 04. 20:00
  „Kedves Miki!
  Köszönöm hogy bővebben kifejtetted nézeteidet. Elnézést, hogy először értetlen voltam! Minden gondolatoddal egyet értek, és örülök, hogy már 3-an vagyunk!
  Én azért maradok egy másfajta küzdőmódszernél a bennünket sárbataposni, és gyalázni igyekvők ellen. Jelesül, "ha rám ugatnak, visszaugatok" stílusnál!”
 • 37. Miki2009 2009. május 04. 14:58
  „Elnézés kérek. Pár hibát vétettem a szövegben, de sietnem kellett. FrankieBoy köszönöm, hogy megértettél és hogy már ketten vagyunk.:)”
 • 36. Miki2009 2009. május 04. 14:49
  „Kedves Sagittarius!
  Én kelet Magyarországról származom és sajnos volt már olyan, hogy reggelre eltűnt az ereszcsatorna, a dísztárcsa stb. Betöréssorozatok is gyakran voltak. Sőt afférom is volt már nem egyszer sajnos. Szóval a "szomszédomban laknak", ha már így fogalmaztál. A "kárálást" úgy értem: a rasszizmust és az antiszemitizmust pont a liberálisok, szemiták, etnikum stb... tartják életben, ugyanis ebből mindig is tudtak profitálni és fognak is amíg figyelünk rájuk. Nagyon sok kamuhír jött már eddig is, hogy a fajgyűlölet eszméjétől vezérelt emberek támadták meg a kisebbséget. Aztán kiderült, hogy kacsa. De a lényeg úgyis csak az volt, hogy uszítsák az embereket egymás ellen. Én azt mondom, hogy ennek akkor lenne vége ha egyszerűen nem vennénk róla tudomást. Egyik fülünkön ki a másikon be. Aztán előbb utóbb majd abbahagyják. Addig csinálják csak amíg tudnak vele bosszantani. Ezen kéne felülemelkedni.
  A másik dolog:"Se ló se szamár".
  Sok mindent gondolnak a magyarokról. Egyesek szerint komcsik vagyunk, mások szerint náci fajgyűlölők. A legtöbb nemzet szarba se néz minket. Az országon belül is ugyebár a jobb oldal szerint a bal a komcsi, a bal oldal szerint a jobb a fasiszta oldal. Igazából ha a kettő közül kell választani kedves Sagittarius akkor valóban se ló, se szamár. Én egyszerűen csak Magyar vagyok. Büszke vagyok a nemzetemre, büszke azokra akik azért haltak meg, hogy a jövőnk szebb legyen. És remélem, hogy egyszer eljön majd az idő amikor túl tudunk lépni azon, hogy egymásra mutogassunk, és egyszer sikerül összefogni azért az eszméért amiért már annyian meghaltak. A mi őseink. Aztán remélem együtt mossuk le azt a sok gyalázatot, amit ránk vertek a századok. Addig viszont inkább megőrizném saját tisztaságomat és nem mocskolom be magam más nemzetek ránk kényszerített eszméivel. Gondolok a múltra is de ugyan úgy a jelenre is. Nem hiszem, hogy lenne egy tiszta szívű Magyar is aki ezt kívánta volna bármikor is, mint ami ma van. Remélem egyszer jobb lesz minden és végre összefogunk a szebb jövőnkért végre.”
 • 35. FrankieBoy 2009. május 04. 14:31
  „#33. Sagittarius - tiszteletben tartva véleményedet, és tényleg nem kötözködésképpen:
  Miki egyértelműen leírta, hogy magyar. Ide tarrtozik. Én sem döntök, hogy most akkor antiszemita leszek, vagy sem: elítélem pl. a Palesztína elleni fellépést, ugyanakkor ismerek rendes, tisztességes zsidó embereket. Az élet soxor árnyaltabb, mint hogy csak fekete és fehér létezzen!”
 • 34. ASHER 2009. május 04. 12:50
  „pontosan!!
  ahogy irod a szoveged vegen;-"mi antiszemitak"!!!
  ezekkel nincs mirol targyalnom!!!!!!!!!!!”
 • 33. Sagittarius 2009. május 04. 12:32
  „Kedves Miki!
  "Se ló, se szamár" ??? Valahova még is csak tartoznod kellene! ...szerintem.
  Majd ha a szomszédodban laknának a kátrányos helyzetűek, és folyton kirabolnának, esetleg megkéselgetnének időnként, vagy a lakásodat és gyermekeidet lőnék xarrá a "szemiták", biztosan azonnal tudnád hova tartozol és mi a konkrét álláspontod ezekben a kérdésekben!”
 • 32. Miki2009 2009. május 04. 09:45
  „Jajj de elég már ezekből a rasszista, fasiszta, antiszemita dumákból. Ha nem kárálnának annyit, hogy így a zsidók meg úgy a cigányok már mindenki rég elfelejtette volna az egészet. Ha már faji kérdéseknél járunk, akkor beszélhetnénk az egy egész kontinensnyi őslakos indiánról is akiket kiirtottak, elvették a földjüket a maradékot meg rezervátumba zárták, nemde igazság hatalmas bajnokai urak? És akkor még minket köveznek meg, mert annak idején választanunk kellett a két rossz közül. Ha meg semlegesek maradunk még ennyi sem maradt volna belőlünk. Ebből már kicsit elegem van. Én Magyar vagyok. Nem Náci nem is Komcsi, és engem egy tömeggyilkos nemzet egyik tagja se kövezzen meg se a saját se más bűnei és hataloméhsége miatt.”
 • 31. lacim6 2009. május 03. 22:34
  „Aki fent van iwiw-en és kíváncsi írja be a keresőbe hogy ASHER.”
 • 30. GROUCH 2009. május 03. 20:17
  „ASHER! Ön nem méltó ellenfél a vitára! Aki ilyen közönséges "lapostetűs" példázatot tud csak felhozni, nagyon szánalmas. Tanuljon tőlem" "Pincér! Ebben a levesben egy légy úszkál! --Mégis mit gondolt ön? 300 FT- -ért talán a Cseh Lacika?"-- Ismételten kérem, hogy Izraelben fórumozzon, kevesebb bántódás éri, ha csak a palesztinok nem kapják el a nyakát egy fél órára!”
 • 29. Sagittarius 2009. május 03. 19:45
  „Kedves ASHER!
  No, azért csak próbáljuk meg higgadtan kielemezni a helyzetet, még mielőtt egymás "torkára" tennénk a kezünket! Nincsen itt semmi probléma! Egyik faj köpködi a másikat, a másik pedig az egyiket! Persze akkor kölcsönösen mindannyiunknak el kellene viselni a másik köpéseit! Itt megint csak problémát látok! A nem zsidóknak kutya kötelességük elviselni a rájuk szórt szitkokat, de a zsidóknak, és a romáknak van joguk felháborodni viszontválasz esetén!
  Másrészt ne feledd, hogy itt mi vagyunk itthon, és Te kiabálsz be hozzánk elég messziről!! Még is mit vársz tőlünk?? Mond, Ti milyen képet vágtok ahhoz, ha a Palesztínok átdobnak egy féltéglát hozzátok a falon keresztül??? Szétlőttök vagy 8 falut iskolástól, foszforos, és uránmagvas lószerekkel!
  Úgy gondolom, hozzátok képest ipari tanulók sem lehetünk, mi Magyar "antiszemiták"!
  Felebaráti szeretettel várom válaszod!”
 • 28. AranyKözépút 2009. május 03. 18:05
  „Arvisura,
  Ez az!Miért nem?! Ki tudja? Utolsó hozzászólás enyém volt, amiben épp reflektáltam jocó demagóg állításaira és ezzel vége lett.....
  De semmi extrém cigányozás nem folyt, szal nem értem....”
 • 27. Arvisura 2009. május 03. 17:18
  „Vajon miért nem lehet hozzászólni az Orbán-cikkhez, Már megint mit írhattak? csak nem szegény Viktort bántották?”
 • 26. ASHER 2009. május 03. 16:26
  „Kimaradt!!
  Trianonhoz pl;-On szerint mi kozuk a zsidoknak!!??Magyarorszag szovetsegben az Osztrakokkal,Nemetekkel,
  hadba lepett Europa ellen!!ennek akkoriban -(szabadon besorozhatoan)-volt egy csomo zsido katonai aldozata
  is,ezt talan kar is lenne tagadni!!!
  ez az egesz olyan mint amikor a vendeg egy 50-esert kurt a kupiban,es lapostetut kapott a kurvatol!!
  visszament ezert reklamalni,amire a kurva ravagta; egy 50-esert picinyem,megis mit vartal?? Kinai selyemher
  nyot???
  Trianon kerem az a kovetkezmenye,az elbukott "torekveseknek"!!!
  a zsidoknak ahhoz kb annyi a kozuk,mint az ominozus "kliensnek"a kinai selyemhernyohoz!!!!”
 • 25. ASHER 2009. május 03. 16:11
  „21/GROUCH!!
  sajnalom!! onok latjak szinte mindenben a zsidok kezet!!!most meg ebben a H1N1 virus sztoriban is!!!
  akinek en valaszoltam,az megvadolta ezzel a nepemet,akit itt is megvadolnak eppen elegen!!
  miert is kellen nekem elturnom az orokos zsidozast??
  miert is lenne az onokek szabadon teheto!!!?
  mar toobszor is irtam,van egy regi kozmondas ott onoknel;-"amilyen az adjonisten,olyan a fogadjisten"!!
  vagy on szerint nekem mint zsidonak,a porig kene alazkodnom minden inzultus hallatan??
  hat ezuton is engedje meg hogy;"ketret gornyedjek on elott",amiert utal engem!!ezeken a forumokon,mar voltam
  zsido fattyu,koszos zsido, terrorista zsido,stb.!!-felnyalhatnam a jardat on elott mikor setalni indul???
  marpedig amig megy ez az undorito zsidozas,tolem is csak ez telik!!!pedig a jo eg a tudoja,megprobaltam,eszer
  vekkel,ertelmesen vitatkozni onokkel!!ezek szerint kar volt...................!!!”
 • 24. lacim6 2009. május 02. 23:02
  „varrógép nevű péter ismét megnyilvánult kíváncsi rá valaki hogy ki is ő”
 • 23. lacim6 2009. május 02. 22:53
  „erről miért nem írnak? http://www.kuruc.info/r/26/39632/ Náci gyilkosozzák a győri Jobbikot az ottani gusztosok + korrekció
  Április 29-ről 30-ra virradóra elvakult, talán felbérelt ismeretlen tettes vagy tettesek festékszóróval lefújták a Jobbik győri alapszervezetének kampányidőszakra kihelyezett tájékoztató pavilonját az Arrabona áruházzal szemben.

  A helyi alapszervezet vezetője, Dr. Nagy Gergely kérdésre azt válaszolta, hogy ez idáig semmi összetűzés, vita vagy atrocitás nem történt a helyi polgárok részéről, sőt, üdvözölték, hogy a Jobbik városukban is kihelyezett egy olyan létesítményt, ahol a szavazópolgárok leadhatják ajánlószelvényeiket a Jobbikot támogatva.

  A mellékelt fotókon látszik, hogy stílusosan kék, illetve piros színeket használtak a mocskolódók. Természetesen a Jobbik győri alapszervezete megtette a szükséges intézkedéseket és feljelentést tett - tájékoztatta a Kuruc.infót Várhelyi Elemér, a Jobbik Győr sajtóreferense.

  Így oldották meg ideiglenesen a problém”
 • 22. GROUCH 2009. május 02. 22:47
  „Bocsánatot kérek mindenkitől! A 21. üzenet "ASHER" nak szólt, de a felháborodásom tévútra tett. Jöjjön kedves ASHER--- "itt a nyakam nem disznóláb". Önök csak annyival különbek, hogy nem esznek disznóhúst?
  Még jó, hogy csak ennyi!”
 • 21. GROUCH 2009. május 02. 22:37
  „Nagyon rühelem, hogy én önt és a zsidó népet megvédtem az előző fórumban. Az aljasság csimborasszója, hogy Ön ilyen kijelentést merészel tenni, hogy " remélem ráteszik a kezüket alkalom adtán a nyakadra egy félórára!" Kik? Csak nem ÖN? A zsidókat a nácik írtották és mi köze van ehhez a "mi nyakunknak!?" Kérem Önt is, hogy Izraelben fórumozzon, ott mondja el a sérelmeit ha lesz aki hallgatja. Sérelmeink nekünk is vannak!
  Trianon nekünk nagyobb veszteség, mint a világ összes zsidója együtt. Sajnálom, hogy az ön védelmére keltem és bocsánatot kérek minden "MAGYAR" testvéremtől!”
 • 20. FrankieBoy 2009. május 02. 22:19
  „...na, megnéztem azt a blogbejegyzést is...
  Gyógyszergyártók üzleti húzása? De hát ezzel csak a rendkívül egyszerű embereket lehet bepánikoltatni (ha itt lenne "elemér", írnám, hogy az átlag amerikaiakat :))) Ha bármilyen vírus közeleg, egy hétre elosztva megiszok 2 dl MAGYAR GYÁRTMÁNYÚ ezüstkolloidot, aztán az összes vírus kitakarodik a szervezetemből! És nem gazdagítok semmilyen multi-gyógyszer-konszernt! (...nem is vagyok átlag ameikai... :D)”
39 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Színes majális megyeszerte lufival és ringlispillel

Győr-Moson-Sopron - Szinte egymásra licitált gazdag programjaival a pénteki majális három helyszíne… Tovább olvasom