Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Nem tetszik a rendszer? Szijjártó a tüntetők oldalán

Szijjártó Péter egyetért azokkal a tüntetőkkel, akiknek nem tetszik a rendszer.
A miniszterelnök szóvivője az MTV Az Este című műsorában hétfőn azt mondta: a kormánypártok arra kaptak felhatalmazást, hogy megváltoztassák a rendszert.

Szijjártó Péter közölte, a "Nem tetszik a rendszer?!" címmel vasárnap tartott budapesti megmozduláson a becslések szerint 10-30 ezer résztvevő volt. "Ők egy olyan dolog ellen tüntettek, ami még nincsen" - fogalmazott.

Hozzátette: a kormány arra kapott felhatalmazást, hogy átszervezze Magyarországot, ez pedig a kabinet reményei szerint 2011 végén, 2012 elején fejeződhet be, a következő év az elrugaszkodásé lehet.

"Szerintem a hivatásos félelemkeltők és hivatásos rettegők ezúttal vakvágányra tereltek néhány embert vagy néhány csoportot, mert az, ami ellen ők tüntetnek, az nincsen" - mondta.

"Nem tetszik a rendszer? Persze, nekünk sem, ezért változtatunk mindenen, ezért szervezzük újjá Magyarországot" - tette hozzá hangsúlyozva: "akiket most tévedésbe ejtettek", később világosan látják majd, hogy a válságot okozó régi rendszer helyett épülő új sokkal jobbat jelent számukra.

Olvasóink írták

105 hozzászólás
 • 105. rommel 2011. október 26. 22:56
  „LE A KOMMUNISTÁKKAL !!!
  LE A BANKOKKAL !!!
  LE A NAGYTŐKÉVEL !!!
  LE---FEKSZEM ALUDNI !!!”
 • 104. Tabornok 2011. október 26. 19:45
  „a FIDESZ rendszer nekem sem tetszik. Kapkodó, nagyképű..<moderálva>”
 • 103. embertelen 2011. október 26. 10:45
  „Látszik, hogy milyen hírre ugrik a nép. Gyurcsány és Szíjjártó a sláger, habár Gyurcsány már leáldozóban van. Ritka, hogy 100-nál több hozzászóló van.”
 • 102. Jerry 2011. október 25. 22:54
  „Valóban,az adósságot vissza kell fizetni, már csak az a kérdés, hogy milyen adósságról van szó? Ugyanis amit most ki akar fizettetni a nagy vezér a népével,az nem egészen az az állam adósság amit akorábbi kormány hagyott hátra.Itt már régen nemarról van szó.A mostani adóemelések, áremelések annak az adósságnaka kifizetésére kelenek,akmit a fidesz az "elmultnyocéveben"felvett,amivel a kampányát finanszirozta,amiből fizette a 2006-os és egyéb utcai zavargásokat, tüntetéseket stb.Amiből fizette a 100.000 fős cédulagyüjtőt, az aktivistákat, a pártkatonákat stb.Bizony ,az szép kis summa, amit bizony a hitelezők nem kis kamatra adtak oda, és vehetett fela fidesz, hisz tudta,ha győz,kormányzó pártként állami adósságot a népel vissza fizetheti.A sok fülkeforradalmár meg bedőlt a fidezses maszlagank,az "ingyenn" cirkuszank,és rakta az x-eket.Nem is sejtették, hogy ezzela saját zsebükből dobnak oda tizezreket a narancsos brigádnak.Megmondta avezér, ne azt figyeljék, mit mond, hanem hogy mit tesz,a megszerzendő hatalomért.A birka magyer meg beee vette,a maszlagot, és ok pancser még most is hisz nekik,és birka módra fizet,”
 • 101. háté 2011. október 25. 22:17
  „Egy bajuk van ezeknek! - vashiányban szenvednek. Krónikus betegség, állandó szédülést, fáradságot, agykárosodást okoz.
  Náluk javítható még, vas /por/ pótlásával.- olykor egy adag elég.”
 • 100. pancser 2011. október 25. 21:53
  „99."Jerry"! Vagy így, vagy úgy nekünk kell visszafizetni az adósságot. Fizetni kell ennyi az egész, akkor is ha aFfidesz helyett nem tudom milyen kormány lesz. Megint azt hiszik sokan, hogy a kormányok akaratán múlik hogyan élünk. Nem így van, a GDP határozza meg, ehhez pedig alkotni kell valahol, műhelyben, földeken, bankokban stb.”
 • 99. Jerry 2011. október 25. 21:42
  „Hát kedves SZP, bizony tényleg nem tetszika rendszer.Elöször is,az hogy a fidesz becslés szerint 10-30 ezer fő volta téren, mig a Parlamnet előtt pár százan nézétéka zászélóvelfonást, mig aképek tanusága szerint a zászlófelvonéásra pontosan 9 ember volt kiváncxssi,a téren meg a fotók tanusága szerint kb 100.000 -en.Érdeke,s mikor a fidesz gyűlésezett, becslések szeritn másfél millión voltak./Bp össz lakosága 2 millió,nehezen elképzeljhető, hogy a lakosság mintegy 2/3 menne volna el egy fidesz gyűlésre/ Nem tetszika rendszer, a fidesz rendszere, első sorbana zért,mert nincs benne rendszer, csak kapkodás, ötletelés.A szöveg, hogy ujjászervezzük Magyarországot,és ennek során vissza állítjuka 44-es állapotokat? Talán még ampengő is vissza jön fizető eszközként?Nem tetszika rendszer, mely haladás címén folyton viszanyúl, visszamenőleges törvényekel, nyugdijmegvonással,ujabb és ujabb adókkal sanyargat, és közben arról regél,milyen jó itt élni.Talán kicsit kilesve a narancsos szeműveg mögül,látható válna, hogy bizonya fideszes gyorsnaszád bizony zátonyra futott, és erősen sűlyed.Azt állírja afidesz, hogy a zembereket képviseli, de megkérdezték e , hogy a gyorsnaszádon, vagy az lassűb anyahajón akarnak e utazni? Igaz,ez utóbbinak kell "két nap is "hogy megforduljon" de nem boritja fel minden széllökés, nem emelkedik meg sűlyed az árral, és kiszolgál több ezer embert, mig egy naszád alig fél tucatot. Na és ha már hasonlattal élsz, legalábbolyan képet válassz,amihez értesz,pl a kosárlabda,a foci.Ott pl egy jó centerrel képes győzni a csapat, ha jóka játékosok, de ha a center sem ért hozzá, és a játékosok sem? Az nem elég, a győzelemhez, hogy sok a szuroló,mert ha rossz a csapat, elpártolnka a szurkolók.”
 • 98. pancser 2011. október 25. 21:41
  „89! Meg vagyok hatva. Ti akartatok rendszerváltás, Ti választottatok kormányokat, ti vettétetk fel a hiteleket, ha meg az állam, az meg valamilyen formában nektek adta tovább. harácsoló mindig volt és lesz minden szinten, a te köreidben is. Mindenki a maga szerencséjéért vagy szerencsétlenségéért felelős, olyankor amikor mindent szabad.”
 • 97. zakarias3 2011. október 25. 21:21
  „Hontika.89.Önnél a pont!Teljes mértékben egyetértek a hozzászólásával!Jó egészséget!”
 • 96. aknot 2011. október 25. 21:04
  „HAJRÁ VIKTOR! HÁTRADÖLHETÜNK JÓ KEZEKBEN AZ ORSZÁG! CSAK ÍGY TOVÁBB!!!”
 • 95. dsj 2011. október 25. 20:52
  „Még ha csak a rendszer nem tetszene!
  A mérhetetlenül ostoba kommunikáció, amit Orbán, Szíjjártó, Kósa művel, az sem tetszik! Mindegyik megszólalásuk egy kisebb mohácsi vész Magyarország presztizse és gazdasága számára, mely utóbbit egy közgazdasági antitalentum "sajátos észjárással" épít, illetve rombol. Hosszabban is kifejthetném, de itt - remélem - mindenki érti, mire gondolok.”
 • 94. poto 2011. október 25. 20:46
  „köszi Péter !!!!!!!!”
 • 93. eceteshal 2011. október 25. 20:35
  „68.nak sorolja fel kérem!Mennyivel is csökkent az államadósság?Jelenleg magasabb mint 1 1/2.éve volt!!!!!!!!!!!!”
 • 92. Patriot 2011. október 25. 20:10
  „2006-2010 között hol volt ez a sok gazdasági és államadóssági szakértő?
  Igaz másfél éve csak a szart takarítja utánuk a Fidesz, ugyanis ilyen eredménytelen, semmitérő kormányok csak az afrikai földrészen ez idáig mint ez a szoclib banda.
  Türelem elvtársak, a ti kormányotok a Görögöket megelőzve bedöntötte az országot. Egy kis időt hagyjatok már arra, hogy talpra álljon az ország az ámokfutásotok után.”
 • 91. yoros 2011. október 25. 20:06
  „Ezt a primitív, hazug szöveget!”
 • 90. t-m 2011. október 25. 20:03
  „száz ezer fő biztos volt.”
 • 89. Hontika 2011. október 25. 19:49
  „Annyit tudok mondani, hogy nálam a rendszerváltás a különböző rendszerek közötti váltást jelentette eddig, de ne tudom, hogy az én ismeretem hiányos-e, vagy a csúcson csücsülő szóvívőé!? Vagy vehetjük készpénznek azokat az előzöngéket, amik arra utalnak, hogy totális diktatúra rendszere lép életbe Magyarországon ( ez lesz a rendszerváltás)? A fidesz demokráciát hírdetett és most is azt akar velünk elhitetni, valójában diktatúrát valósít meg, mi meg közben belepusztulunk ebbe az egészbe. Elég idős vagyok már, hogy lemerjem írni, az a mindenkori kormány, amelyik nem az ország jobbításán, hanem a saját zsebének megtömésén munkálkodik, számomra mindig hiteltelen marad. Erkölcsten és tisztességtelen azért, mert a mi bőrünk lenyúzásával, nyílt, gátlástalan harácsolásával a személyes gyarapodásukat helyezték előtérbe, amikor is az országunk (benne a sok alig létező" emberrel) úgy eladósodott, hogy annak kiszámolásakor még a számollógép is kaputot mondott. Milliónyi magammal együtt ledolgoztuk életünk sok-sok szép évét, most már csak nyűg leszünk szép hazánk nyakán, nincs semmi érdemünk, nincs semmi jogunk, mert a mindenkori, aktuális kormány tagjai (akik életükben még tényleges munkát nem végeztek) kimondják, hogy vesszen a férgese? Hát köszönöm, számomra ez nem rendszerváltás.”
 • 88. pörkölt 2011. október 25. 19:21
  „allamadossag.net78.net”
 • 87. vanessa 2011. október 25. 19:20
  „jo estét!tegnap az Fn forumán nagyon felvoltak háborodva Szijárto riporton, azt mondta, Ő nem olvassa a forumokat, mert arc és név nélküli emberekel nem foglalkozik.Oda pedig sokan saját nevükön irnak, még a foto is van meg munkahely.Ki voltak nagyon akad va a beirok,mindkét oldalrol”
 • 86. orchis 2011. október 25. 18:59
  „Azt nem tudom, mi lesz, csak sejtem. Azt tudom, hogy ami van, nem tetszik. Félreértés ne essék: Ami volt, az se tetszett.”
105 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jövőre nyolc helyett kilenc hosszú hétvége lesz?

Elképzelhető, hogy a korábbi számításokkal ellentétben nem nyolc, hanem kilenc hosszú hétvége lesz… Tovább olvasom