Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Nem Molotov-koktélos támadás volt Rakamazon

Nem molotov-koktél, hanem elektromos áram okozott tüzet februárban egy rakamazi családiháznál - ezt állapították meg a szakértők. A rendőrség azt még vizsgálja, hogy az ügyben tettek-e hamis tanúvallomást, illetve hogy félrevezették-e a hatóságot - közölte csütörtökön a Szabolcs megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Idén február 9-én, reggel tettek bejelentést a rendőrségen, hogy az éjszaka -feltehetően-Molotov-koktélt dobtak egy rakamazi lakóház falára. Senkinek sem esett bántódása, a kisebb kárt okozó rongálás miatt ismeretlen tettessel szemben rendelt el nyomozást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség adatai, az igazságügyi tűzvédelmi szakértő megállapításai valamint a tanúvallomások alapján immár biztos, hogy a tüzet nem Molotov-koktél, hanem valószínűleg elektromos zárlat okozta. Üvegdarabokat találtak ugyan a ház tövében, de a fizika törvényei alapján azt sem dobhatták az utcáról. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást bűncselekmény hiányában megszüntette. Azt még vizsgálják, hogy megvalósult-e a hatóság félrevezetése, vagy hamis tanúzás - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Olvasóink írták

 • 9. BenjaminFein 2009. június 19. 13:24
  „Lebuktak ......!! Kiváncsi vagyok hányat csuknak be hamis tanúzásért, bár tippem van!!
  Egyet sem!!
  Magyarország 2009.”
 • 8. kisis 2009. június 18. 19:16
  „AstarothZ---igazad van, de miből gondolod azt, hogy a politika elismer bármilyen tévedést? Nagy ban részük volt benne, hogy idáig fajúlt az egész c.igánykérdés!
  Több joguk van már ebben az országban mint nekünk. Lopás , csalás, rablás csak egy kis "gyerekcsíny" a c.igány rablóvezér szerint. Neki kéne elsőnek elitélni az ilyen és hasonló bűnözőket, de nem inkább rasszistázik. Amig a törvényink egy rakás sz@r addig változás nem lesz!!!!!!”
 • 7. AstarothZ 2009. június 18. 14:22
  „Szóval csak-csak kibújik a szög a zsákból! Lassan sorra kiderül, hogy a ,,cigányellenes rasszista" támadá-sok elkövetői vagy cigányok voltak, vagy nem is bűncselekmény történt! Kezdhetik a bocsánatkérést mindazok, akik minden alap nélkül, bizonyítékok hiányában a magyarságot kollektíven megvádolták, és egyben vállalhatják is a kijelentéseik jogi következményeit:
  Mohácsi Viktória, EU parlamenti képviselő, SZDSZ
  Iványi Gábor metodista lelkész
  Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke & köztörvényes bűnöző
  Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Alapítvány vezetője
  Stb...
  A politika ismerje be, hogy Magyarországon speciális bűnügyi kategória a cigánybűnözés, a rendőrség ennek megfelelően dolgozza ki a szükséges stratégiát, és kezdje meg a felszámolását (mielőtt ezt az egyre inkább erősödő szélsőjobb teszi meg helyettük).”
 • 6. kolombela 2009. június 18. 13:48
  „Most hol vannak azok az eszement liberális fajvédők és a cigányság bünöző politikusai, akik akkor rasszizmusról hőbörögtek? Nem kellene legalább egy elnézést elrebegni?
  T. Szerkesztőség! Érdekes, ez a cikk már megint nem kerűlt kiemelt helyre. Gondolom azért közölték, mert már mindegyik balliberlis lap megírta.”
 • 5. xo16zy 2009. június 18. 13:05
  „Ja, most le merik írni (jún. 7 után).
  Majd figyeljétek meg jövő tavasszal, választások előtt. Ha egy cserepet lefúj a tetőről a szél, majd az is "rásszistá" támadásnak lesz beállítva a médiában.”
 • 4. AHA. 2009. június 18. 12:58
  „Már az is csoda, hogy le merik írni, hogy nem rasszista támadás történt.”
 • 3. xo16zy 2009. június 18. 12:37
  „Már megint ázok á rásszistá elektromos vezetékek...”
 • 2. Tapmancs 2009. június 18. 11:59
  „Újfent bebizonyosodott: cigánynak azt sem szabad elhinni amit kérdez.”
 • 1. Reális 2009. június 18. 11:49
  „Ezt már akkor lehetett tudni!Mert itt csak cigány öl cigányt(és magyart),cigány gyújt fel cigánylakot,cigány bűnöz cigány(és magyar) ellen!Ha van rasszizmus,az a magyarok ellen, a cigány részről van!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Uniós iskolagyümölcs-akció ősztől

Európai Unió - A következő tanévtől európai uniós szinten is elindul az iskolagyümölcs-program,… Tovább olvasom