Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Nem lesz új Internet Explorer 2006-ig

A Microsoft bár vizsgálja annak a lehetőségét, hogy böngészőszoftverét további bővítményekkel lássa el, új változat megjelentetését egyelőre nem tervezi.
A Microsoft azt a kérdést, hogy lesz-e új Internet Explorer (IE) verzió a Longhorn 2006-os megjelenése előtt, egyszerűen elhárította; a válaszuk erre mindössze annyi volt, hogy nincs tervbe véve új IE változat kiadása a köztes időszakban. Ugyanakkor arra a kérdésre, hogy várhatóak-e újdonságok az IE jelenlegi kiadásához a következő két évben, már egészen eltérő válasz érkezett.

"Már vizsgáljuk, hogy tudjuk-e használni a meglévő bővítési mechanizmusokat (amiket a független szoftverfejlesztők is használnak) az IE új képességeinek kifejlesztésére" -- ismertette a helyzetet Gary Schare, a Microsoft Windows termékmenedzseri csoportjának vezetője.

Schare elmondta, hogy a Microsoft továbbra is kiemelten kezeli a böngésző biztonsági hibáinak javítását és támogatja a fejlesztők munkáját, hogy újabb kiegészítő modulok készüljenek el. A vállalatra vár az a feladat is, hogy az Internet Explorer valóban szerves részévé válhasson a Longhorn operációs rendszernek.

A Microsoft Internet Explorer jelenleg a böngészőpiac 93 százalékát uralja. Ez az arány az elmúlt hónapokban észrevehetően, de nem jelentősen csökkent, ami leginkább a Mozilla Firefox hatásával magyarázható.

forrás: hwsw


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mariah Carey visszatér

Kétévi szünet után decemberben Say Something címmel új kislemezzel jelentkezik a vonzó… Tovább olvasom