Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Nem lebukott, hanem feladta magát ˝Bróker Marcsi˝

A hatóságtól nem kellett tartania a tízmilliárdos csalással gyanúsított karcagi nőnek.
Óriási szenzáció volt ta­valy decemberben, amikor másfél év bujkálás után a hatóságok megtalálták és letartóztatták a Bróker Marcsiként elhíresült D. Sándornét. A 62 éves karcagi nőt barnára sülve, kisimultan, könnyű nyári szerelésben kísérték le a Készenléti Rendőrség emberei a Liszt Ferenc repülőtérre begördült gépről - idézte fel a Bors.

A lapot egy a nyomozásra közelről rálátó forrás arról tájékoztatta: Bróker Marcsi nemcsak hogy nem bukott le, de ha rajta múlik, csöndesen eléldegélt volna Belize-ben, és hátralévő életében még a hatóságok vegzálásától sem kellett volna tartania. De elfogyott a pénze.

Az informátor még azt is elmondta a lapnak, hogy Magyarországnak nem volt és most sincs hivatalos kapcsolata Belize-zel. A legközelebbi belize-i képviselet Bécsben található, miközben ugye Marcsi a mexikói határnál bujkált. A magyar külügy sem tudhatott a hollétéről – magyarázza a Borsnak informátorunk. A károsultak már egy ideje beszélték, hogy a nő Belize-be menekülhetett, de mégsem történt semmi.

Bróker Marcsit nem is körözték Belize-ben. 

A helyi hatóságok tudnak az ott élő magyarokról. Azzal is tisztában vannak, hogy leginkább a hatóságok elől menekültek, akik ott húzzák meg magukat.

A tízmilliárdos csalással vádolt nőt is ismerték.

Mar­­csikában egy ki­fejezetten szerény, csendes asszony­kát láttak. De fogalmuk sem volt, itthon mit követett el.

- tudta meg a lap.

Marcsi a pénztelenséget megelégelve feladta magát. Igen, besétált a rendőrségre, akkor tartóztatták le – avatta be a lapot a forrásuk.
Nincsenek dokumentációk

A magyar hatóságok konokul hallgatnak az ügyben folyó nyomozásról. Nem tudni, az asszony tett-e itthon részletes, beismerő vallomást.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság idén tavasszal szeretné lezárni az eljárást.

A Kun Mediátor 12 éves működése alatt papíron szinte semmit sem dokumentáltak, ami nehezíti a nyomozást. A gyanú szerint 1999 óta 790 embert rövidített meg befektetési ígéretekkel, összesen 12 milliárd 299 millió 662 ezer 580 forintot vett át.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elektromos kerékpárt lopott a temető vécéjéből, a sírok közé rejtette

Elektromos kerékpárt lopott a temető vécéjéből, a sírok közé rejtette
A 43 éves elkövetőt a sírkertben fogták el. Tovább olvasom