Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Nem fog ütni a Kalapács?

Egy a napokban napvilágot látott üzleti elemzés szerint az AMD Hammer chipcsaládja akkor fog komoly ütőerővel bírni a piacon, ha az Intel Pentium 4-es processzoraival kapcsolatos erőszakos üzletpolitikájából sikerül kifognia a szelet.
Az AMD-t anyagilag érzékenyen érinti az Intel igen élénk marketing tevékenysége az őj termékekkel és a régiek árával kapcsolatban. Mint ismeretes, az Intel nemrég jelentette be több Pentium 4-es processzoránál az árak alapos csökkentését.

Az AMD a saját teljesítményéről szólva azt emelte ki, hogy a jövőben minden azon fog múlni, milyen mennyiségben sikerül eladni az őj teljesítményű processzorokat. A gyártás természetesen a cég drezdai gyárára alapul majd.

Ugyancsak megerősítést nyert, hogy a Hammer piacra kerülése a jövő év első negyedévének végére várható. A Hammereket is Drezdában gyártják, kezdetben 130-nanométer technológiával. A Hammereket mind 32 bites, mind 64 bites felhasználásra szánják, de az elemzés szerint ezek sikere egyelőre a komoly kockázati kategóriába tartozik. Mint a jelentés megjegyzi, a piaci elfogadottság nemcsak az ártól fog függeni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meg kell menteni Győr Tabánját

„Sokan megbánták már, hogy lebontották a Tabánt, Győrben ezt nem kellene megérni”… Tovább olvasom