Kisalföld logö

2017. 01. 22. vasárnap - Vince, Artúr -9°C | 2°C Még több cikk.

Nem darabolt, égetett

Hódmezővásárhely - Kitalációnak minősítette az egyik országos bulvárlap információját Krajkó Zoltán ügyvéd, miszerint védence május közepén 164 darabba vágta élettársát. Azt mondja: a vásárhelyi nő leütötte az őt rendszeresen bántalmazó férfit, majd ijedtében elégette őt.
– Egy szó sem igaz abból, hogy védencem feldarabolta volna élettársát. Ez csak kitaláció – kereste meg a Délvilág szerkesztőségét Krajkó Zoltán.

A szegedi ügyvéd a védője annak a 35 éves hódmezővásárhelyi nőnek, aki május közepén olyan erővel ütötte le 62 éves élettársát, hogy az életét vesztette.

Az egyik országos bulvárlap a héten csapott le a sztorira: több napon át cikkeztek arról, hogy Henrietta az emberölés után 164 darabra vágta a férfit. – Védencem állandó rettegésben élt, élettársa rendszeresen bántotta. Ezt számos tanú fogja bizonyítani. Az ominózus napon nem bírta tovább a brutalitást, és leütötte élettársát.

Miután szembesült tettével, pánikba esett, és a kályhában elégette a férfit. Ez is elég szörnyűnek hangozhat, de csak megvédte magát, majd pánikba esett. A hatóságok ezen állítását eddig nem tudták megcáfolni – mondta Krajkó Zoltán.

A részletes beismerő vallomást tett asszony az ügyészség indítványára előzetes letartóztatás helyett házi őrizetben várja az ügy folytatását. Mindezt azért rendelték el, mert a nő 1 hónap múlva szülni fog.

Olvasóink írták

  • 1. Madarász 2011. szeptember 02. 14:55
    „Egy 35 éves nő nem áll össze egy 65 éves férfivel, ha nincsenek aljas, anyagias szándékai.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hoffmann: nem lesz óraszámemelés és nincs államosítás

Interjú az oktatási államtitkárral, aki arra számít, hogy a jövőben is nagy számban kérik a települések az oktatási intézmények fenntartói jogának lehetőségét. Tovább olvasom